Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexy Flexy Jolly

KŁUJĄCE BÓLE W PODBRZUSZU A CIĄŻA

Polecane posty

Jestem w 14 tygodniu ciąży. Od samego początku miałam jakieś dziwne bóle, ale były one raczej podobne do bóli menstruacyjnych. Niestety od jakiegoś czasu pojawiły się u mnie bóle kłujące, powtarzające się co chwilę. Mam takie uczucie jakby ktoś przystawiał mi coś ostrego do brzucha, jakby dźgał mnie czymś bardzo kłującym od środka . Bóle powtarzają się co chwile - kłuje i przestaje, za chwilke znowu to samo. Wcześniej były umiejscowione głównie po bokach, jakby w jajnikach, teraz odczuwam je na środku podbrzusza. Ginekolog powiedział mi, że nie wie co mi jest, że nie mam żadnych krwiaków, czy torbieli. A mnie coraz częściej nachodzą te bóle i są coraz bardziej intensywne. Nie ma jakiejś określonej pory dnia gdy przychodzą - czasami kłuje mnie cały dzień, czasami tylko rano przez kilka godzin, a czasami w innej porze dnia. Lekarz niczego więcej mi nie powiedział, więc może wy podzielicie się swoimi doświadczeniami, może Wasz lekarz był bardziej szczegółowy niż mój.

Gość ale jesteś nudna laska
w kółko piszesz to samo:(

Gość kup poradnik pt
ja tez mialam takie klucia, ale nie pamietam w jakim okresie ciazy... jakos na poczatku na pewno 4-5 tydzien, czy pozniej... wydaje mi sie ze chyba tez.... w kazdym razie jak poczujesz bol miesiaczkowy czy stojac, bedzie cie pobolewalo w kroku to to jest niepokojace, bo znaczy, ze masz skurcze i ze otwiera ci sie szyjka. takie klujace bole nie sa grozne...

Gość kiedy znowu założysz ten
temat sexowa flexowa?

Po to jest to forum, żeby zakładać tematy i żeby uzyskiwać pomoc. Każdy ma prawo założyć tutaj tylko jeden wątek? Mam problem i piszę o tym, chcąc uzyskać jakąś poradę. Nie mam z kim o tym pogadać, nie ma kto mi doradzić, to szukam pomocy u obcych ludzi. Widać nie każdy z Was rozumie jakie przeznaczenie mają takie fora.