Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SylwiaAero

Suka czy psychopatka ? Jak Panna niszczyła miłość i mężczyznę który ją kochał

Polecane posty

Hejka dziewczyny. Czytałyście pewnie ten temat poniżej gdzie laska - Panna27 - się żaliła jak mężczyzna, który ją kochał mógł jej napisać, że zachowała się jak "podła zakłamana suka" : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4607625 Napisałem tam wtedy, że mogę znać tego Tomka z historii i okazało się, że to niestety ten którego znam :( (ale się złożyło - szkoda - niemiło), fajny kumpel z klubu, który się w takiej Pannie27 ślepą miłością zakochał na zabój:( a ona tak z nim zagrała. Jednocześnie jakiegoś kola, który ją skrzywdził i zdradzał z inną uważała za "naj" i jemu tylko co naj-lepsze wrrrr... Rozmawiałam z tym Tomkiem i powiem tak. Pierwszy raz nie wiedziałam co facetowi powiedzieć tak mi było ..."głupio"... Aż niesamowite, że facet się po takich akcjach trwających prawie rok czasu ze strony tej laski się trzyma i to bez żadnych psychotropów, psychiatrów 8-| Facet nie ma rodziny praktycznie, sam w nowym miejście, nawet nie ma za bardzo z kim jeszcze pogadać. Radzi sobie sam. Współczuję pierwszy raz facetowi :( Przechodząc do rzeczy. Z zawodu zajmuję się psychologią/resocjalizacją. Pogadałam z Tomkiem chyba z pół dnia na spokojnie i to co mówił mnie po prostu przerażało. Aż nie byłam w stanie uwierzyć w to co mówi. Lista jak na podręcznik okrucieństwa dla kobiet. Poniżej postaram się wam napisać z pamięci i notatek co laska wyczyniała i to nieraz wielokrotnie do niego dobrze wiedząc, że ją bardzo kocha i mimo, że facet nie zrobił jej nigdy nic złego i do końca się o nią jeszcze starał. Sądzę, że tytuł suki albo chorej psychopatki w pełni się jej należy. Zaczynając więc jak się laska zachowywała : a) zaprasza faceta na spacer, a później odwołuje bo coś jej wypadło b) umawia się na daną godzinę w danym miejscu, a później wychodzi 15-20 minut przed czasem i zamiast na faceta zaczekać to idzie sama gdzieś i facetowi wysyła smsy w którym kierunku ma za nią gonić i jej szukać c) idzie z facetem na spacerze i pyta się go ile zarabia, a później mówi, że zna kogoś kto zarabia więcej (jej były) d) na spotkaniu pyta faceta o to jakie są jego oczekiwania finansowe, a po jego odpowiedzi mówi mu, że uważa że nie jest tyle wart , a jej były jest wart więcej e) na spotkaniu z facetem pyta jakich kosmetyków używa, a potem stwierdza, że jej były to używa lepszych i droższych od Hugo Bossa (porażka) f) idzie z facetem na spotkanie i jak on chce ją jeszcze zaprosić na kolację to mu jedzie z tekstem, że jakby miał apartament w Warszawie i niezłą furę to by się zgodziła, a tak to nie g) zaprasza faceta na spacer i jak on chce ją dotknąć delikatnie, mówi mu żeby jej nie dotykał, bo woli aby dotykał ją ktoś bardziej doświadczony jak jej były h) umawia się z nim na wyjazd na weekend w góry wieczorem niespodziewanie, facet się zbiera goniąc, a za godzinę wysyła mu smsa, że nigdzie nie pojadą bo jej były akurat chciał z nią pogadać i) na większości spotkań sugeruje (z nieznanych przyczyn), że jej były jest od niego lepszy j) pisze facetowi (z nieznanych przyczyn) smsy, że cieszy się, że za niego nie wyszła, a potem mówi, że tak narawdę nie myśli k) opowiada facetowi co to nie robiła dla byłego, że np. uczyła się tańca erotycznego, aby dla byłego tańczyć l) opowiada facetowi gdzie jeździła i co robiła z byłym ł) zostawia faceta, jedzie gdzieś z byłym, a facetowi przysyła zdjęcia tych miejsc - z reguły romantycznych i pyta się czy mu się podobają, a po powrocie opowiada jak tam było z naciskiem na szczególy intymne (np. łazienka, duża wanna, para na szkle...nikogo w okolicy) i jeszcze sugeruje, że w takich miejscach to dopiero po ślubie będzie się działo w nocy m) jedzie z byłym na jakąś wyspę w tropikach na drugim końcu świata, a facetowi wysyła fotki, które na plaży tam robi jej były jak się "łasi" dla niego i pyta się faceta czy mu się podoba m1) pokazuje facetowi fotki na komórce, na których rozbiera się i prezentuje swoje wdzięki dla byłego (fotki robił jej były i były przeznaczone dla byłego) m2) pokazuje facetowi na laptopie katalog ze zdjęciami o nazwie XXX (zdjęcia z byłym), a potem mówi, że tej zawartości mu nie pokarze i się uśmiecha obserwując reakcje faceta n) facet chce ją przytulić, a ona mu mówi aby sobie popatrzył na plakat z jakąś laską o) facet mówi, że ją bardzo kocha, a ona mu mówi aby sobie pobiegł w góry i dał w kość to mu przejdzie p) siedzi obok faceta i mówi mu wprost masując się po brzuchu, że chciała by poczuć jak to jest nosić pod sercem dziecko, a potem sugeruje, że może sobie o tym z nią tylko pomarzyć i patrzy na jego reakcje r) w dniu swoich urodzin na spotkaniu nie mówi facetowi o nich tak aby nie mógł jej złożyć nawet życzeń, a prawie w nocy wysyła mu smsy, że świetnie się bawi na zabawie urodzinowej z byłym i rodziną, żartujac sobie, że facet "nie pamiętał" o jej urodzinach (szczególnie, że nigdy mu nie chciała tego powiedzieć), a jej były i jej przyjaciele pamiętali s) facet się jej oświadcza, a laska kilka dni później przestaje się odzywać na ponad miesiąc i pisze mu, że ma ją traktować jak koleżankę, albo jej nie zobaczy więcej t) pisze facetowi z wyjazdu z rodzicami i przysyła zdjęcie nocne, że za nim tęskni pytając gdzie jest tej nocy :(, potem tydzień ciszy na tym wyjeździe i po powrocie mówi facetowi, że nie będą jednak razem. Do tego jako kluczowy argumenty podała coś, że raz jej powiedział, że była "chamska" jak coś zrobiła. Po czym kilka dni później sama pisze mu znów, że go jej brakuje i myśli o nim, a później chce się z nim spotykać nadal u) mówi facetowi, że nie powinna się z nim spotykać, bo z byłym to jednak znają się dłużej i potrafi wypełnić PIT :D i - rodzice jej powiedzieli, że spotykanie się z facetem jest niemoralne i powinna spotykać się z byłym - który ją apropos zdradzał i krzywdził - skoro pozwoliła mu wrócić i jest dla niej właściwszy (jakiś dramat :( ) w) idzie z facetem na basen, facet na basenie patrzy się na nią jak zakochany, a laska mu z tekstem "co się gapisz stary zboczeńcu" albo "nie waż się do mnie podejść i mnie dotknąć stary zboczeńcu" i laskę to bawi x) facet na basenie delikatnie polewa ją wodą aby lasce było dobrze, a laska mu z tekstem żeby przestał bo to ... miłe ( 8| - nie rozumiem ) y) wymawia facetowi to, że kiedyś mieszkał z jedną kobietą jako wadę bo ona chciała by mieć faceta "czystego", a zaraz potem mówi, że jej były to spełnia ten warunek, bo mimo że jest bardzo doświadczonym to nie ważne, że miał kilka kobiet, bo z żadną nie mieszkał tylko się spotykali (i chodzili za rączkę pewnie :D - ale laska... ) z) facet się o nią stara jak mało który i poświęca dla niej jednej wszystko, a laska na to leje i traktuje to jako coś bez znaczenia z0) mówi facetowi, że jak ktoś z jej rodziny powiedział by, aby za niego wyszła to by tak zrobiła, bo ta osoba podobno zna się na ludziach i ma doświadczenie życiowe z1) umawia się facetem jakieś 2 miesiące na wyjazd w góry do domku z kominkiem na 2 tygodnie, każe mu wyszukać fajne romantyczne oferty, potem zmienia co chwila plany, tydzień przed wyjazdem się nie odzywa całkowicie, aż w końcu w dniu wyjazdu rano wystawia faceta smsem, że nigdzie nie pojadą i jedzie sobie sama z rodzicami albo z byłym w to miejsce. I że rozmawiała z rodzcami i oni też jej powiedzieli, że to nie jest dobry pomysł (zgroza) z2) w tym samym dniu po kilku godzinach wysyła facetowi smsa, że wychodzi za byłego i nie chce z facetem porozmawiać nawet przez telefon kilka minut z3) obraża się śmiertelnie jak na drugi dzień facet pisze jej, że zachowała się jak podła zakłamana suka i nawet nie zadzwoniła tylko smsy, a kolesia który ją zdradzał traktuje "naj" z4) nie odbiera telefonów laska później od faceta jak on chce z nią porozmawiać z5) jak facet przychodzi ją jeszcze! przepraszać (nie wiem w jakim celu - no ale kocha - ok) z kwiatami to ona mu z tekstem, że go nie wpuści do domu i aby jej nie nachodził bo wezwie policję z6) mówi mu łaskawie, żeby się "nie bał" bo jak spotka go na mieście to nie spuści głowy tylko powie mu "cześc" (kur... ale łacha ja pieprze ) Sorki za rozpiskę. To wina moich studiów z psychologii i resocjalizacji. Analizuję każdy szczegół :) Oceniając laskę można posunąć się o stwierdzenie, że to całkowicie niedojrzała emocjonalnie, pozbawiona uczuć i empatii, skrzywdzona, ukierunkowana reakcją obronną na kochającą ją osobę - tego faceta, która ma uraz psychiczny i nie potrafi kochać nikogo poza jej "oprawcą" - byłym, który ją kiedyś zdradził i skrzywdził co tak silnie odebrała, że odcisnęło się to na jej psychice. Nie potrafi już zaufać nikomu poza jej "krzywdzicielem". Do tego chowana pod płaszczykiem rodziców i zależna od ich woli. Serce podpowiadało jej tego faceta - Tomka - ale była przerażona tym uczuciem i nie potrafiła podjąć sama decyzji. Zdając się na ocenę rodziców i środowiska. Do tego wszystkiego co akurat dziwne jej rodzina też ma jakiś problem psychiczny. Facet ją pokochał i nie zrobił jej nic złego, samo dobro, to lasce mówili, że nie powinna się z nim spotykać itd. Były ją bardzo skrzywdził i zdradził - nie powiedzieli lasce ani słowa, że ma go nie przyjmować z powrotem, sami go nie pogonili za skrzywdzenie jej córki, a jeszcze sugerują aby za niego wyszła. Powiem szczerze nie spotkałam się z tak uszkodzonym charakterem i psychiką jak u tej laski i tak wyrafinowanym okrucieństwem od osoby która bardzo kocha nawet wśród wielu wydawać by się mogło ciężkich przypadków z kariery. Podsumowując. Albo laska została tak skrzywdzona przez kolesia, że jest od niego psychicznie uzależniona i bezwolna (tak jak i do rodziców), albo to po prostu największa suka o jakiej słyszałam :( Rozumiała bym, że facet ją by krzywdził, znęcał się nad nią, toczyli by wojny w związku po latach nieudanego małżeństwa. Jakiś powód. Ale zachowywać się tak do mężyczyzny , który kocha niesamowicie i się stara, a jednocześnie traktowanie byłego który zdradzał ją i oszukał w najlepszy sposób ... :( :( :( Szkoda faceta. Akurat trafiło na normalnego, fajnego i takiego co pokochał jedną i chciał być jednej wierny mimo wszystko :( :( :( A później biorą się pytania - gdzie Ci normalni, porządni, wierni faceci. Najwyraźniej są właśnie wyniszczani przez niektóre Panny jak ta laska i zostają same cwaniaczki, ruchacze, zaliczacze i perfumowane gogusie w furach i apartamentach za kaskę tatusiów i mamuś. :(

...laska została tak skrzywdzona przez kolesia, że jest od niego psychicznie uzależniona i bezwolna (tak jak i do rodziców), albo to po prostu największa suka o jakiej słyszałam :( Rozumiała bym, że facet ją by krzywdził, znęcał się nad nią, toczyli by wojny w związku po latach nieudanego małżeństwa. Jakiś powód. Ale zachowywać się tak do mężyczyzny , który kocha niesamowicie i się stara, a jednocześnie traktowanie byłego który zdradzał ją i oszukał w najlepszy sposób ... :( :( :( Szkoda faceta. Akurat trafiło na normalnego, fajnego i takiego co pokochał jedną i chciał być jednej wierny mimo wszystko :( :( :( A później biorą się pytania - gdzie Ci normalni, porządni, wierni faceci. Najwyraźniej są właśnie wyniszczani przez niektóre Panny jak ta laska i zostają same cwaniaczki, ruchacze, zaliczacze i perfumowane gogusie w furach i apartamentach za kaskę tatusiów i mamuś. :(

Gość tak siedzisz i prowokujesz
całe kafe twoje, wstydziłabyś sie

Spotkałam kiedyś w karierze 2 podobne przypadki. Były trochę inne bo dotyczyły już małżeństw gdzie faceci kochali kobiety, a one ich zdradzały na lewo i prawo i nie szanowały. A mimo to oni z nimi byli bo je kochali :(

Gość a w czym ty jesteś od niej
lepsza? ja pierdolę, biedny facet, nie dość, że trafił na psychopatkę, która go potraktowała jak gówno i opisała wszystko na forum, to teraz jeszcze koleżaneczka, która go naciągnęła na zwierzenia i pierwsze, co robi, to leci na kafe to wszystko publikować :O

Gość i to ma być psycholog
Jeszcze opisuje przypadki ze swojej kariery zawodowej... na kafe... litości!

Gość henriettaaaa
masakra panna totalna kretynka facet masohista

Gość Nathanielina
No bo tak niestety jest. Wartosciowi, fajni faceci nie wybieraja wartosciowych, fajnych kobiet tylko takie wredne, puste lasie :o Dwa razy w zyciu zakochalam sie w tzw. "wartosciowych facetach". Zaprzyjaznilismy sie. Opowiadali, ze nie rozumieja, czemu tak atrakcyjna, dobra i wrazliwa kobieta jak ja nie moze ulozyc sobie zycia i mezczyzni jej nie doceniaja. A sami traktowali mnie jako poduszke do wyplakania. Jeden zakochal sie w pannie, co miala problemy emocjonalne i sypiala z wszystkimi naokolo z wyjatkiem jego. Spala z mlodszymi, 20 lat starszymi, za darmo, za kase, na trzezwo, po pijaku, z samotnymi, zareczonymi i zonatymi. A on ja kochal... Drugi zakochal sie w pannie podobnej, co to niby go kochala i chciala za niego wyjsc, ale wciaz go rzucala, porownywala do bylego i zdradzala... Reasumujac, nie wiem, co porzadni faceci widza w egoistycznych i wrednych dziwkach - ale ich nieudane zycie to ich wina i ich wyborow

Gość zajebisty27
"Poniżej postaram się wam napisać z pamięci i notatek co laska wyczyniała i to nieraz wielokrotnie do niego dobrze wiedząc, że ją bardzo kocha i mimo, że facet nie zrobił jej nigdy nic złego i do końca się o nią jeszcze starał. Sądzę, że tytuł suki albo chorej psychopatki w pełni się jej należy. Zaczynając więc jak się laska zachowywała : a) zaprasza faceta na spacer, a później odwołuje bo coś jej wypadło " Dobrze że od razu skończyłem z dziewczyną, która naruszyła punkt 1. Uniknąłem całej dalszej listy. :)

Gość Wygląda mi to na
to że SylwiaAero i panna27 to ta sama osoba

Gość Zenoby33
offerma - czowieku weź chwyć sobie jaja jeśli je masz i jesteś facetem, połóż na muszli klozetowej i przypierdol klapą to Ci przejdzie. Nie oceniaj czyichś uczuć jak ich nie znasz. To, że ty nigdy czegoś takiego nie poczułeś, że zrobił byś dla kobiety wszystko bez względu na wszystko bo tak byś ją kochał i nie potrafisz sobie wyobrazić takiego uczucia to Twój problem. Nie takie kmioty jak Ty w historii tak kochali kobietę, że np. jak nie mogli z nią być to kończyli ze sobą bo nie potrafili bez niej żyć. Podobnie nieraz znosili różne okrucieństwa od kobiety bo ją tak bardzo kochali , że byli na to gotowi. I nie byli to tchórze. Tchórzem to Ty jesteś, że takie teksty wygłaszasz bezpiecznie w ciepełku , zza ekranu. W oczy byś im nie powiedział,że to tchórze bo po takim tekście skrócili by Cię o głowę. Ja znosiłem też wiele, ale moja to doceniła i do mnie wróciła bo tym jej zaimponowałem ile potrafiłem znosić, mimo że byłem czasem bardzo dobity. Przyjdź offermo mi to powiedz w oczy , że jestem tchórzem to Ci przypierdolę i się skończy wieśniaku, Miłość jest czasem okrutna i bardzo bolesna i już. Ja nie chciałem iść na łatwiznę i iść do laski, którą będę mógł mieć pod butem i tylko słuchać od niej posłusznego "tak kochanie". Starałem się o tą którą pokochałem mimo, że była wredna, ale teraz już taka nie jest i jest ze mną :)

Gość susiiiii
Wygląda mi to na ===to że SylwiaAero i panna27 to ta sama osoba raczej dwie podobne charakterem idiotki, wspólczucia dla tego kolesia co na nie trafił .......^%^$#%^$#

Nie wierzę, że zajmujesz się psychologią, bo Twoje wnioski i sposób opowiadania o całej tej sytuacji są strasznie naiwne i infantylne. A Tomek z pewnością ma poważniejsze problemy ze sobą albo jest cholernie słabą psychocznie osobą. Zdrowo myśląca osoba nawet zakochana jak słusznie zauważyła jedna z osób dawno już by się z takiej chorej sytuacji wycofała. I wstyd za to, że wyciągnęłaś to wszystko na forum jeśli jesteś koleżanką chłopaka. Szukasz taniej sensacji:/ Strasznie nudne musi być Twoje życie...

Gość linkaspinkaxxx
temat masakra, dajcie obie temu Tomkowi do diaska spokoj idiotki. nakrecilyscie mu obie w glowie. tamta mu zrobila bagno z mozgu i uczuc. jak sama napisala na poczatku jak było normalnie to tak sie chlopak nie zachowywal i bylo wszystko super oki. problemy u niego pojawily sie jak idiotce zaczelo cos odpierdalac za radami mamusi i bylego. faceta zaczela jechac rowno po psychice i uczuciach tyle czasu to mu psyche nic dziwnego ze naruszyla. czlowiek z marmuru by tego nie wytrzymal. i facet zaliczyl pozadne rozchwianie emocjonalne od zmieniajacych sie caly czas idiotki uczuc do niego od skrajnych dobrych w skrajnie zle. zamiast sie od niego odpierdzielic albo pokochac i byc z nim to wolala go jechac dla swojej wygody aby miec bylego i jego jak wiernego psa do bicia. a ty mu jeszcze pewnie genialnych rad udzielasz i tu opisujesz. dajcie mu kwoki spokoj obie. fajny wierny porzadny facet jak wynikalo z opisu jak bylo oki miedzy nimi tyko trafil na idiotke bez uczuc i empatii co go dojechala. oby facet odzyl po takich traumach i wrocil do normalnego stanu. oby spotkal super fajna dziewczyne, ktora go pokocha, zaleczy jego rany na ile to bedzie mozliwe i ktora doceni jego starania i milosc. i ktora on bardzo pokocha tez i oby byli bardzo szczesliwi w zyciu kochajac sie i bedac ze soba.