Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa15

Czy byłybyście w takim związku?

Polecane posty

Gość czekoladowa15

Gdyby Wasz maz wiecznie mial o cos pretensje, byl pedantem ktory uzaleznia swoje i Wasze szczescie od porzadku w domu, zdanie mamusi byloby dla niego wazniejsze,malo tego mamusia i brat byliby na pierwszym miejscu dopiero potem zona, nie czulibyscie w nim wsparcia, nigdy by Was nie bronil przed innymi,sex chcialby naokraglo bez wzgledu na Wasze samopoczucie,zdrowie,chorobe.. i potrafilby na zlosc ograniczac Wam np.dostep do internetu lub telewizji "za kare".. to tak z tych powazniejszych zlych cech:(

Gość czekoladowa15
poza tym obgryza paznokcie u stóp, tyłek podciera gazetą, psa wyprowadza za nogę, sika do wanny, klepie mnie po głowie packą na muchy, beka przy kolacji i puszcza bąki pod kołdrą... :(

Gość czekoladowa15
ani jedno ani drugie to nie podszyw - taka jest prawda

Gość czekoladowa15
mam nadzieje,ze rozrozniacie podszywy od nie podszywow.. dlaczego mam sie puknac w leb, chcialabym zeby ktos obiektywnie to ocenil

Gość czekoladowa15
no nie widzialy,bo nie byl taki

Gość czekoladowa15
on kiedys był biały, ale jak się wykąpał to okazało się, że jest całkiem czarnoskóry. tylko nie ma takiego wielkiego badyla, jakie mają murzyni

Autorko, to nie jest tak, że "on nie był taki". To ty miałaś klapki na oczach, byle tylko jak najszybciej wyjść za mąż, bo byłaś "taka zakochana". A nawet w miłości trzeba korzystać Z ROZUMU i myśleć, co się robi, żeby później nie było takich problemów.

Gość czekoladowa15
no nie bylo tak,ze byle szybko wyjsc za maz bo bylismy ze soba przed slubem 5 lat! jedyne czego moglam sie spodziewac to sex,ale nie reszta poza ty nie mieszkalismy ze soba..

Gość czekoladowa15
przez ten czas przed slubem na poczatku zwiazku, bardzo czesto sie klocilismy,ale On bardzo mnie wspieral.. nawet znacznie podniosl moje poczucie wlasnej wartosci ktore wtedy bylo zachwiane, a teraz wbija mnie w ziemie, ciegle slysze ze sie do niczego nie nadaje

"nie mieszkaliśmy ze sobą" - no i to wszystko wyjaśnia :-O Sama sobie nawarzyłaś takiego piwa to teraz sama je wypij

Gość takaładna
to nie facet,nie mąż,tylko jakiś podszyw hehe

mnie wystarcza to ze jest pedantem-dziekuje spedzilam dziecinstwo i kawalek doroslego zycia w domu wariatow pedantow. dzialaja na mnie jak plachta na byka tacy ludzie, autentycznie czerwienieje z poirytowania, a co dopiero mowic o zwiazku, malzenstwie ech odnosnie tematu-blad ze nie mieszkaliscie razem. i co ci z tych 5 lat znajomosci? praktycznie nic...nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu-moze jakas rozmowa, wizyta u psychologa, nie wiem, nie wiem

Gość to tania podroba, a nie facet
kopnij go porzadnie w 4 litery!

Gość xyzetkaa
ja bym nie byla, bo jestem normalna w przeciwienstwie do ciebie.