Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelineeeeakkk

napisal mi takiego smsa,

Polecane posty

Gość ewelineeeeakkk

dzissiaj spotkalam w autobusie takiego chlopaka, z ktorym krece, tak mozna powiedziec, siedzielismy arzem, gadalismy, wysiadlam. a po jakims czasie dostalam od niego sms: piekny masz tyleczek. sory, nie moglem sie powstrzymac, i musialam Ci to napisac. co o tym sadzisc, jak to odbierac??

Gość Ja nie mam dziewczyny
Nie wiadomo co mial na mzsli. Skoro nie wiesz co o tym sadzic to nie na forum wchodz tylko idz to psychologa. Sama wiesz najlepeij co sadzico czyms takim i kieruj sie swoimi sadami, a nie tym co kktos Ci powie.

Gość tjtyenii7
po prostu podoba mu sie twoj tylek i tyle

Gość Ja nie mam dziewczyny
A ja Ci mowie, wazne co Ty o tym myslisz.

Gość zal czytac niektore laski
o tak, juz liczylem na teksty typu "nie zalezy ci na tobie tylko chce cie przeleciec" ehhhh , nie sluchaj tych pustych tepych idiotek, ktore nigdy w zyciu nie mialy faceta i nie wiedza co to znaczy sex... pierdol je UZNAJ TO ZA KOMPLEMENT!!!! w innym wypadku bedziesz głupia.. po co w ogole to rozkminasz?? myslisz ZE JAKI KOLWIEK FACET by rozkminiał "o co jej chodzi" gdyby kobieta przyslala mu smsa "masz bardzo fajny tyleczek, wybacz ale musialam ci to powiedziec :) " ??? eh.. tepe te dzisiejsze kobiety i glupie straszne niedlugo kurwa zalozcie temat "facet na mnie spojrzal w autobusie, o co mu chodzilo?"

Gość agta1234
nie znasz faceta i dajesz mu swoj nr telefonu? nie wiesz na kogo trafisz. a faceta sobie bym odpuscila, no chyba ze tobie zalezy na jednym numerku

Racja. Telefon po ślubie należy dawać bo nie wiadomo na kogo się trafi.

Gość agta1234
nie ze po slubie:)). ale po spotkaniu bym dala, wczesniej nie. nie chcialabym zmieniac nr telefonu co miesiac:P

Przecież się spotkali. Nie napadł jej ani nie zgwałcił. Musi być randka za 300 zeta aby księżniczka kom. podała?

Baby czy wy wszędzie musicie dopatrywać się drugiego dna? Czasem wydaje mi się, że mam mózg faceta :-O Ten sms znaczy, że PODOBA MU SIĘ TWÓJ TYŁEK.

Gość jakby nie było to komplemenmt
ja bym to odebrała jako żart i się zaśmiała, odpisala coś w stylu : "Dzięki :D" , nie raz mi jakiś znajomy napisał smsa"czy mam ochotę na seks" i to nie taki bliski przyjaciel z którymi się zartuje o wszystkim tylko 2 dawno niewidzianych znajomych i też nie tacy których b,. dobzre znam tylko czasami gdzieś tam się spotkało. odpisalam wtedy "hehe dzieki nie skorzystam" i tylo. co tu się obrażać. Mnie w zasadzie rozbawiają takie sytuacje:P jest co potem wspominac:)

Gość ten smy znaczy
ze podoba mu sie twoj tylek i moze ten chlopiec ma ochote na sex z toba, od tylu rzecz jasna.

ze chce cie wyruchac i tylko tyle !, jakby mial szacunek do ciebie nigdy by ci tak nie napisal. i przeceiz znacie sie z autyobuse od niedawna, to wiadomo ze tylko na ruchanko a nic pozatym, pusty chlopak !

Gość ewelineeeeakkk
my sie nie poznalismy wtedy w autobusie.! tylko znalismy sie juz duzooooo wczensiej. i w autobusie siedzielismy razem gadalismy i potem wysiadlam i mi to napisal.

Gość Michal Marchlewski
może masz okres i podpaska nie wytrzymała i na tyłku miałas plamę z krwi?