Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja mam pecha

Szukam dziewczyny od 6 miesięcy

Polecane posty

Gość kjhiuhiuhiuhiuhiuh
To już nie moja wina Nie mowie, ze to Twoja wina, niektorzy po prostu maja gorzej bosa skazani na wieczna samotnosc.

Gość czy ja mam pecha
" słodko - gorzka A rozmawiałeś z nimi że wiesz że to pustaki?" Inaczej bym się tego nie dowiedział

Gość cza
bez urazy, ale czesto prowadzimy rozmowy na poziomie na ktory sprowadził nas rozmówca, więc może winna nie tkwi w laskach tylko w tobie, o czym rozmawiacie - o rozmowie bicepsa? :)

Gość czy ja mam pecha
"nie sciemniaj chlopie ze 45 cm w bicepsie bo nikt nie uwierzy. tacy ludzie nie chodza po kafe zazwyczaj siedza pod monopolowym obgadujac nowe uzywki na rynku... next time zrob lepsze prowo bo te nie wyszlo" Mam e-maila na O2 i też nie siedzę pod monopolowym tylko analizuje rynek pracy. Przy okazji gadam na kafe

Gość cza
pardon, miało być rozmiarze

Gość powiadasz ze analizujesz
rynek pracy ? :D czyzby bezrobotny paker ?:D idealna partia dla pustala ktory leci na miesnie :)

Gość czy ja mam pecha
"cza bez urazy, ale czesto prowadzimy rozmowy na poziomie na ktory sprowadził nas rozmówca, więc może winna nie tkwi w laskach tylko w tobie, o czym rozmawiacie - o rozmowie bicepsa? " Na początku o czymkolwiek i rzuca się w oczy brak IQ. To się widzi po prostu. "Pastafarianka reaktywacja a jaki jest twój ideał, ale serio? bo jak chcesz pustaka z wyglądu to mądrością aka nie zapłyśnie." Już pisałem :) Połączenie Dody i Adriany Limy. Trafiam na takie, ale puste

Gość sandra25
Ale Ty ściemniasz,że też chcę Ci się tak wymyślac...

Gość czy ja mam pecha
"powiadasz ze analizujesz rynek pracy ? czyzby bezrobotny paker ? idealna partia dla pustala ktory leci na miesnie " Mam pracę, ale jak trafi się lepsza to idę po podwyżkę, albo zmieniam pracę

Gość wdbdsbnfb
wyjedz do stanów ,new york albo gdzxies indziej

Gość czy ja mam pecha
"wdbdsbnfb fsdnfc@tlen.pl'; wyjedz do stanów ,new york albo gdzxies indziej" Mam w d... stany

Gość czy ja mam pecha
" sandra25 Ale Ty ściemniasz,że też chcę Ci się tak wymyślac..." Sprecyzuj to jeśli możesz

Gość cza
hey, właśnie czytam artykul o humpreyu bogarcie - swoją miłość lauren bacall, znalazl w wieku 45 lat, czyli głowa do góry dla ciebie też jest nadzieja :)

Gość no i nie przejmuj sie
ze biceps z 45 cm sflaczeje w rozmiar 33 cm ale znajdziesz milosc ;)

Gość cza
no i nie przejmuj sie -dobre ha hah haha

Gość czy ja mam pecha
bibi345, zapyta z Ciekawości gdzie Ciebie można spotkać( dziewczyny takie jak TY) ? Miasto na pewno, bo każdy musi wyjść z domu do pracy/studia, po zakupy. A gdzie oprócz tego miejsca ?

Gość czy ja mam pecha
" no i nie przejmuj sie ze biceps z 45 cm sflaczeje w rozmiar 33 cm ale znajdziesz milosc " Od lat jest 45 cm

Gość zatrudnij sie jako ochroniarz
to moze bedziesz mial szanse na dode jej "narzeczony" juz prawie na umarciu to poswiecisz jej bicepsem i juz twoja idealnie pasujecie jesli chodzi o inteligencje

dziewczyny z charakterem zazwyczaj mają swoje pasje, spróbuj jakiś kursów, sport itp. np. jeździectwo, pływanie, taniec.. poodwiedzaj różne szalone miejsca - parki linowe, kręgielnie, puby z bilardem, wybierz się czasem do teatru... ale jest pytanie czy inteligentna, urocza i ładna kobietka będzie chciała ciebie, czy poza wielkim ego i uroda żigolaka reprezentujesz sobą coś więcej...

Gość hjjhfdsdghh
A może jesteś wredny że Cię nie chcą dziewczyny

Gość czy ja mam pecha
zatrudnij sie jako ochroniarz to moze bedziesz mial szanse na dode jej "narzeczony" juz prawie na umarciu to poswiecisz jej bicepsem i juz twoja idealnie pasujecie jesli chodzi o inteligencje 19:42 [zgłoś do usunięcia] moskala dziewczyny z charakterem zazwyczaj mają swoje pasje, spróbuj jakiś kursów , sport itp. np. jeździectwo, pływanie, taniec.. poodwiedzaj różne szalone miejsca - parki linowe, kręgielnie, puby z bilardem, wybierz się czasem do teatru... ale jest pytanie czy inteligentna, urocza i ładna kobietka będzie chciała ciebie, czy poza wielkim ego i uroda żigolaka reprezentujesz sobą coś więcej... ---------------------------------------------------------------------------- Może przeczytajcie temat od początku

Gość chlopie jaki ty jestes
inteligetny odpisujesz polslowkami nie kompromituj sie tylko wroc na silke i trenuj.

piszesz że jesteś oczytany i inteligentny ale z twoich słów nic takiego nie wynika, widać za to olbrzymie ego. prawda jest taka - z kim przestajesz takim się stajesz a skoro sam twierdzisz że przyciągasz ładne pustaki to może to w tobie jest problem hihi

Gość sandra25
A Ty dalej szukasz Dody? Chyba jednak musisz miec dużo kompleksów.