Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja mam pecha

Szukam dziewczyny od 6 miesięcy

Polecane posty

Gość noz w wodzie
z tego co czytam brakuje ci jeszcze dojrzalosci. masz to czego jestes wart.

Gość czy ja mam pecha
" sandra25 Tak? Może tak jest. Ale jakiej Ty tak na prawdę dziewczyny szukasz? Jak powinna wyglądac?" Niestety podobają mi się dziewczyny a'la Doda i Adriana Lima tylko z większymi cycuszkami :). Trafiam na takie ale brakuje im IQ

kolejny koks który chce zaistniec 🖐️ moze i bys mnie pobił ale ja nie biore koksów cwiczyłem 2 lata bez uzywek a ty z napadami agresjii to sie lecz bo kazda od ciebie odejdzie ze strachu ze jej wpierdolisz 🖐️

Gość sandra25
Dziewczyny typu Doda to niestety wszystkie są puste. A i uroda im szybko przeminie od tej ilości tapety itp.

Gość ty autorze jestes po studiach
ciekawe jakich lopatologia stosowana? styl wypowiedzi pokazuje ze zawodowa i to nawet nie jakas specjalna :O

Gość czy ja mam pecha
"**cream** kolejny koks który chce zaistniec moze i bys mnie pobił ale ja nie biore koksów cwiczyłem 2 lata bez uzywek a ty z napadami agresjii to sie lecz bo kazda od ciebie odejdzie ze strachu ze jej wpie**olisz " Ja napierdalam tylko takich leszczy jak ten pedał Darker :)

Gość czy ja mam pecha
" ty autorze jestes po studiach ciekawe jakich lopatologia stosowana? styl wypowiedzi pokazuje ze zawodowa i to nawet nie jakas specjalna " Po studiach mechanicznych a nie po polonistycznych.A wkurzyć to się każdy może, prawda ?

Gość sandra25
Myślisz,że tu na kafe znajdziesz ta wymarzoną?

Gość cza
nie wiem jak inne dziewczyny, ale mnie odstręcza taki pokaz agresji, może tu jest problem; a swoją drogą może powinieneś wrócić do ex jeśli to jest twój ideał

Gość czy ja mam pecha
" sandra25 Myślisz,że tu na kafe znajdziesz ta wymarzoną?" Liczę że mi doradzicie jak rozpoznać mądrą wśród ładnych, albo gdzie ją znaleźć. Pastafarianka reaktywacja , jestem z Trójmiasta

Gość bibi345
Hej, rozumiem Cię, gdyz mam podobny problem, tyle ze jestem dziewczyna :o Mam duze powodzenie u mezczyzn, umawiam sie z wieloma jednak nie moge znalezc tego wlasciwego:o mam jakies wymagania, dlatego odrzucam po kolei facetow - po co probowac skoro bylam w zwiazkach z podobnymi chrakterologiczne mezczyznami i wiem ze to nie wyjdzie? Owszem, spotykam takich, ktorzy sa dla mnie z charakteru idealami, jednakze wyglad nie ten, moge nie sa jacys brzydcy, ale mi facet po prostu musi sie podobac. Nie musi to byc jakis model, tylko musi miec cos czym mnie zauroczy (chodzi o wyglad).. Tak mysle ze chyba zostane juz zawsze sama :o

Gość nie do wiary!!!
zgadzam się z Tobą CZA- może kolega nie ma swojego ideału, bo ideał już znalazł i żaden mu nie dorówna...

Gość czy ja mam pecha
"cza nie wiem jak inne dziewczyny, ale mnie odstręcza taki pokaz agresji, może tu jest problem; a swoją drogą może powinieneś wrócić do ex jeśli to jest twój ideał" To nie był pokaz agresji tylko rozmowa z frajerami, tak się właśnie z nimi rozmawia, żeby zrozumieli:) Mam swoje zasady, więc do ex nie wróce

Gość słodko - gorzka
Mi się wydaje że dlatego nie masz dziewczyny bo masz za duże wymagania. Nie ma się co oszukiwać - ideałów nie ma ;/

Gość czy ja mam pecha
"Tak mysle ze chyba zostane juz zawsze sama " Więc zostaniemy sami we dwoje :(

Gość sandra25
Jak rozpoznac madrą wśród ładnych? Trzeba po prostu się spotykac i dużo rozmawiac. Czasami wystarczy parę zdań żeby zobaczyc,że dziewczyna niestety jest pusta i wtedy masz już ją z głowy. A może zapisz się do biura matrymonialnego i tam przedstaw swoje oczekiwania.

Gość czy ja mam pecha
" słodko - gorzka Mi się wydaje że dlatego nie masz dziewczyny bo masz za duże wymagania. Nie ma się co oszukiwać - ideałów nie ma ;/ " Osobiście jestem przystojny, mądry i chcę bardzo ładną i mądrą, a trafiam tylko na bardzo ładne.

Gość słodko - gorzka
A i jesteś za bardzo pewny siebie - co ty nie jesteś! Przystojny, mądry itp. Ciekawe...

Gość słodko - gorzka
spoko ja nie kwestionuję tego.

Gość bibi345
Chce zaznaczyc, ze jestem osoba młoda, jednak juz teraz zastanawiam sie nad tym wszystkim, gdyz baaardzo rzadko spotykam faceta ktory mi odpowiada w 99% :(

Gość czy ja mam pecha
"słodko - gorzka A i jesteś za bardzo pewny siebie - co ty nie jesteś! Przystojny, mądry itp. Ciekawe..." Jak chodzą za mną dziewczyny wyglądające jak połączenie Dody i Adriany Limy(tylko z próżnią w głowie) to muszę być przystojny.

ech, mnie rozbroiła ta rzesza twoich fanek. pewnie masz jakiś defekt psychiczny skoro wartościowe dziewczyny się tobą nie interesują. fakt - najpierw zwraca się uwagę na wygląd ale po czasie człowiek dostrzega inne walory i nawet z osoby średniej urody potrafi wydobyć piękno tym bardziej że diabeł tkwi w szczegółach. jestem normalną dziewczyną ale nigdy nie podobali mi się typowi przystojniacy, uważam że faceci o interesującej urodzie są bardziej wyraziści i ciekawsi niż ci o urodzie Kena. mówisz że poznajesz same pustaki., ciekawe czy w ogóle zadałeś sobie kiedyś trud żeby rozejrzeć się wokół siebie. pewnie po drodze zdeptałeś kilka serc nawet o tym nie wiedząc. ale skoro uroda Dody i cycki w rozmiarze D są dla ciebie priorytetem, a charakter stanowić ma tylko przyprawę...

Gość kjhiuhiuhiuhiuhiuh
Mowisz, ze masz pecha? ja zawsze bylem sam, do mnie sie zadna dziewczyna NIGDY nawet ie usmiechnie.

Gość ale ty pustka
nie sciemniaj chlopie ze 45 cm w bicepsie bo nikt nie uwierzy. tacy ludzie nie chodza po kafe zazwyczaj siedza pod monopolowym obgadujac nowe uzywki na rynku... next time zrob lepsze prowo bo te nie wyszlo

Gość bibi345
Wiec zostaniemy sami, z jednej strony mamy wysokie wymagania, ale z drugiej po co wiazac sie z kims kto nam nie pasuje?

Gość słodko - gorzka
A rozmawiałeś z nimi że wiesz że to pustaki?

Gość czy ja mam pecha
"kjhiuhiuhiuhiuhiuh Mowisz, ze masz pecha? ja zawsze bylem sam, do mnie sie zadna dziewczyna NIGDY nawet ie usmiechnie." To już nie moja wina

Gość cza
nawet jeśli to prowokacja, zawsze ciekawie jest podyskutować :)