Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutna konwalijka

a mnie intryguje czy jak facet sra to jaja sa w sedesie?

Polecane posty

Go艣膰 ech glupie te polki
i okres,bleeee sie padaulka nie dziwie ze wola sobie pauly ciagnac :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 onarobilodamuboumi
A potem takiego brudasa wk艂adaj膮 do naszych czystych pipeczek i mamy kupe brudu w 艣rodku!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
pewnie sobie lizecie kutasa robi膮c kuoe,co? macie orgazm ch艂opy jak st臋kacie? leci wam sperma z kup膮 i powstaje sraka?????????????????/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech glupie te polki
bo dbam o higiene:D czytajac ten post to wspolczuje wam partnerow!! buahahahahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onarobilodamuboumi
ciekawe ktory z was choc raaz na kilka dni czysci grzyba pewnie wszyscy czyscicie tylko na zewn膮trz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zajebiste tematele nie powiem
kiedys zapytalam mojego meza,jak to jest z tymi jajami i czy nie boi sie,ze sobie je kiedys obesra.Stwierdzil,ze wisza w odpowiedniej odleglosci i nie ma szans,zeby je sobie klockiem zmyzial:) no,dowiedzialas sie?:D:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
a ja wam obsranego 艂ona!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech glupie te polki
grzyby,nadzerki i te inne swinstwa to juz macie za mlodu!! tfu! jeszcze nie wspolzyla a juz gnije:( wpierw po strupach potem ropa!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jap........
grzyba ja codziennie poczytaj o grzybicy pochwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
Ja mysle,ze jet szansa,ze obsraja jaja i kutasa... patrzcie...st臋kaj膮,on zaczyna stac na bacznosc, jaja twardnieja, klocek wychodzi i musi musn膮c jaja, jaja sie pobujaj膮 i dotkn膮 kutasa...i wszystko jest obsrane...

Udost臋pnij ten post

Skoro jestesmy w temacie qupy, to przypomnial mi sie taki kawal: Dwie babcie klozetowe siedza i rozmawiaja w publicznym wc. Nagle wchodzi elegancki, starszy pan i jednej sie klania. Druga ja pyta: " znasz go?" na co pierwsza odpowiada: " znam, srywa u mnie" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
chyba czyscicie tylko sk贸re na zewn膮trz raz na tydzie艅, lepiej zobaczcie co si e pochowa艂o w waszych 艂oniakach...wyd艂ubcie te kawa艂ki kupy z tamt膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech glupie te polki
I TEN SMROD RYBY!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
heheh, widzisz Dora,jak typowy ch艂op,pewnie tego z kawa艂u baba z domu wyrzuci艂a,bo zawsze na kiblu zostawia艂 艣ciezk臋 kreta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
lepiej odpowiedzcie na zarzuty,bo bedziecie sami sobie te sraki lizac i palec wk艂艂adac w dupskoo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jap........
o w morde dziewic膮 jeste艣 ju偶 ciebie kocham

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
Ja mysle,ze jet szansa,ze obsraja jaja i kutasa... patrzcie...st臋kaj膮,on zaczyna stac na bacznosc, jaja twardnieja, klocek wychodzi i musi musn膮c jaja, jaja sie pobujaj膮 i dotkn膮 kutasa...i wszystko jest obsrane... no s艂ucham? jest tak!!! przyznajcie sie obsrusy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
Ty jestes dziewic膮 bo masz brudny r贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jap........
te偶 lubi臋 tak膮 sa艂atk臋:)

Udost臋pnij ten post

Spotyka sie 2 kumpli i jeden ma podbite oko. Na pytanie co sie stalo odpowiedzial, ze zona mu przywalila mrozonym kurczakiem. Jak to kurczakiem?! no jak sie schylala do lodowki, zobaczylem jej pupe.... no i wzialem ja od tylu... aaaaaaa nie lubi od tylu? lubi, ale nie w Carrefourze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
hahah, dobre, wniosek jest jeden, baba nawet w sklepie jest czysta a facet nigdy,bo ma kupe na 艂onie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
pewnie sobie lizecie kutasa robi膮c kuoe,co? macie orgazm ch艂opy jak st臋kacie? leci wam sperma z kup膮 i powstaje sraka?????????????????/ odpowiedzcie bo mnie to ciekawi

Udost臋pnij ten post

od dzis moj facet bedzie musial myc sie przy mnie, zebym miala gwarancje, ze po wyjsciu z wc patyk i jaja sa czyste :P Czym sie rozni papuga od geja ? NICZYM to i to ma obsrany patyk :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jap........
jedyne 艂ono co facet ma mym艂on

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
hahaha, racja;P Ka偶dy facet jest dziwny, kobiety sa inne, czyste, pachn膮ce, nie sraja na picze, na wary, a oni..ptaki od kupy,od sik贸w a jeszcze pchaja do ust,zebysmy im umy艂y...kobiety nie r贸bcie tego! nie pozwalajcie! pilnujcie ich,zeby sie mysli przy was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jap........
jeste艣cie tak wspania艂e czy艣ciutkie 偶e masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o w morde
no, sam wiesz,ze tak jest, gdybys nam wyt艂umaczy艂 jak to jest z tym sraniem to mize bysmy inaczej na to patrzy艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FACET XXL
Kobieta za to leci krew z cipy i smrod sie roznosi. Szczegolnie w lecie :-O Musicie baby wyparzyc swoje CIPY :)

Udost臋pnij ten post