Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffffr

ludzie w moim wieku mysla o chlopakach slubie a ja tylko o

Polecane posty

Gość Tez pewnego dnia obudzilam
a co ja mam powiedziec? Babcia potrzebowala operacji na oczy i kazali jej czekac pol roku co grozilo slepota. A jedno oko poza kolejka (operacja) 2000zl kosztowalo. To tyle, ze za granica pracowalam, przyjechalam dowiedziala sie i od razu kase wylozylam.A gdyby nie ja to co? Babcia nie dosc ze za 800zl to jeszcze niewidoma. Jestem po prostu wsciekla na to panstwo, polityke, na ten kraj. Ale przynajmniej juz wiem ze tu zyc nie chce jak wiekszosc. I szczerze mowiac mam nadzieje ze dojdzie do tego ze wszyscy wyjada i nie bedzie w tym kraju nikogo

Gość anete11111
Właśnie mój Tata też czeka na operację zaćmy na jedno oko w Koperniku w łodzi już półtora roku. Ale teraz mamieć poważniejszą inną. Dlatego szlag jasny mnie trafia. To na to wygląda że choć zarabiamy jako małżeństwo teraz tyle niby kasy(4800) to przyjdzie nam razem z Rodzicami z głdu zdech...Mój mąz ma Ojca cukrzyka na rencie 756 zł. Koniec kropka,

Gość Tez pewnego dnia obudzilam
anete normalnie brak slow. Takie to zycie w tym kraju, szkoda tylko ze ci co na ten kraj pracowali teraz cierpia. To sie nazywa niesprawiedliwosc

Gość anete11111
wlasnie. Ja juz nie mam sił bo w grudniu z pewnego powodu też tydzień miałam "przyjemnośc" leżeć w szpitalu matce polce w łodzi i masakra. Najgorzej u nas działa jednak słuzba zdrowia. Bo Jak naprawde chcesz być zdrowa to trzeba mieć kase i nie ma zmiłuj. Zdrowia dużo. papa, zmykam już