Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqws1234

Baba jak sobie coś wbije w łeb

Polecane posty

Gość aqws1234

AAA! Baba jak sobie coś wbije w łeb, to koniec! Wie swoje i już, a facet to skurwiel i krętacz! Dostałem mały wypiek od dobrej kumpeli bo robiła a wiedziała że to lubię(ciasto-karpatka). Moja się sfochowała, a mi tylko śmiać się chciało z tego. A że mi nigdy nic nie upiekła, a czasem bym chciał, powiedziałem że "100 razy bardziej wolałbym ją od Ciebie".... Miałem na myśli karpatkę, kurwa karpatkę nie kumpelę, wolalbym 100 razy bardziej dostać karpatkę od niej, a nie od kumpeli, ale słowa "karpatka" nie użyłem bo tak mi się powiedziało i dla mnie to było oczywiste o co chodzi... Ale już się przetłumaczyć nic jej nie da. Zwariuje, mam dość kobiecego mózgu! Dalej mówić nie muszę chyba, ona wie swoje co miałem na myśli i już! Baby, do cholery, co jest z wami! Jak coś sobie do głowy wbijecie to koniec! Zwoje wam się wtedy blokują?! Żadne tłumaczenie nie wchodzi? Musiałem to napisać, idę spać, dobranoc

Gość aha i achh
:D

Gość synthetic human
ona wie swoje co miałem na myśli i już! o kurwa, usmiałem się do łez haha Ta Twoja to chyba z tych co węszą non stop, a nie węszy tylko wtedy jak ją głowa boli

Nie tłumacz się człowieku że wielbłądem nie jesteś, nie wytłumaczysz bo to sąd inkwizycji, jesteś winny i nie ma innych opcji.

Gość dsfvszfcsdcszfxd
kobiecie się takich rzeczy nie mówi mnie by było przykro jakby mi facet tak powiedział inna kobieta to zagrożenie mam siostrę która potrafi odbić dosłownie każdego faceta co z upodobaniem robi więc ja jestem wyczulona na takie sygnały akurat u Ciebie jak twierdzić nie było nic innego niż miła przysługa ale takie hanny smoktunowicz-lis sa wszędzie

buhahahahahaha ale sie uśmiałem autorze :D dobre:D ale na marginesie ująłeś to wszystko w ten sposób że ona opacznie zrozumiała te słowa :) I jeśli tłumaczenia nic nie dały to musisz sie niestety pogodzić że masz tępą i prostą babę w domu :D

inna kobieta to zagrożenie" pomarańczko ale tutaj rozmowa jest o karpatce :P

"Kochany, nie wiem czy wiesz, ale do konca zycia bedziesz mial to wypominane" I niech się cieszy, że tylko taką gafę strzelił :D "pomarańczko ale tutaj rozmowa jest o karpatce" Przez żołądek do serca :P

Dziś mały wypiek, jutro spacer po parku a pojutrze będzie, że kran cieknie a hydraulik właśnie w Paryżu.

Gość nie przesadzaj brum
ja czasem jak coś pysznego zrobię przynosże do pracy i częstuję kolegę. Jakoś nikt nigdy nie doszukiwał się podtekstów. A Ty Autorze nic z tym nie rób, niech dziewczyna się troche postara, taka zazdroośc może być motywująca :)

Nie przesadzam. Rozwijam tylko hipotetyczną historię.

"Dziś mały wypiek, jutro spacer po parku a pojutrze będzie, że kran cieknie a hydraulik właśnie w Paryżu". Tobie tylko Paryż w głowie ;) Może jeszcze Moulin Rouge? ;)

Gość nie przesadzaj brum
jak ktoś ma kurewską naturę to i bez ciasta i kranu sobie poradzi :)

Jeśli już to może coś na kształt wieży Eiffla bardziej.

Można sobie nawet bez kurewskiej natury poradzić. :)

Wybacz, Koliberku. Czasami umykają mi jakieś wpisy ale to nie przez lekceważenie. Raczej permanentny brak okularów.

podejrzewam ze nawet gdyby autor precyzyjnie sie wyrazil to miejsce na focha zawsze sie znajdzie :)

nie, to nie nam sie cos blokuje, to Wy macie problem z jasnym wyrazaniem swoich mysli np. moj maz - huśtalam sie kiedys na - nie zgadniecie - huśtawce ;) i moj maz tak sobie na mnie patrzyl, patrzyl po czym błyskotliwie stwierdzil - od samego patrzenia na Ciebie jest mi niedobrze :D:D:D no i jak mialam sie nie obrazic?! no jak?!

A Autorowi chcę przekazać wyrazy swojego oburzenia z powodu użycia słów: "łeb" i "baba"!