Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiona i wściekła

Co zrobić, sprawdzić go czy nie??

Polecane posty

Kręci od roku z prawem jazdy, że niby ma ale nie ma kiedy odebrać 😠 Mówi, ze odbierze we czw po czym w pt twierdzi, że miał taki zapieprz w pracy, że nie mógl wyjśc i pójdzie we wtoerk. Ale we wtorek rozchorował się kolega z pracy i może iśc dopiero w pt. Niestety w pt mieli dostawę towaru i musiał rozładować samochód i napewno pójdzie we środę. Jednak w środę była inspekcja i nie dał rady. Na 100% pójdzie w poniedziałek. Ale niestety miał pecha bo skręcił nogę i zamiast po prawo jazdy musiał jechać do szpitala. I tak w kółko przez rok :o Jak myslicie, jeśli zadzwonię do starostwa i podam się za jego siostrę lub zonę to powiedzą mi kiedy może odebrac prawo jazdy? Albo powiedzą, że wogóle ktoś taki nie ma prawka??

ale chodzi ci o to czy kłamie? czy może nie możesz sie doczekać kiedy w końcu zrobicie "to" w aucie za miastem ? :P

Gość zniecierpliwiona i wsciekła
;P chodzi mi o to czy kłamie.... Boję się, że tak właśnie jest :( i wtedy bardzo zmieni to nasze relacje :( i tego się boję. Jeśli mnie okłamał to chyba go zostawię

Gość teneryfaaa1
poproś jakiegoś faceta o to, brata albo kogoś, żeby zadzwonił do tego starostwa i zapytał...

ale jakiej inf mi nie udzielą: że nie ma wogóle prawka czy jest już do odebrania? Czy wogóle żadnych? Bo odbierałam (!) kiedyś bratu prawko i nie było problemu

teneryfaaa1 -> nie pomyslałam o tym :P czasem na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść ;)

oto ja ci od razu odpowiem jeśli facet przez dłuższy czas nie odebrał prawka to znaczy, że go nie ma zastanów się tylko dlaczego ci skłamał stawiam na to, że albo jesteś zołzą albo histeryczką albo jedno i drugie- co by nawet pasowało do twoich wypowiedzi

regres dlaczego? to poczytaj raz histeryzuje , że z byle gównianego powodu zakończy związek zaraz potem zastanawia się jak go skontrolować i weź takie się przyznaj , że się ci noga podwinęła

nie jestem histeryczką ale nie chcę się wiązać na stałe z facetem, który mnie oszukuje!! Tak, chcę go sprawdzić bo mnie to dręczy od kilku m-cy. Na początku nic nie podejrzewałam, potem myślałam, że może za jazdę pod wpływem % ale on uparcie twierdzi, że ma tylko tak się jakoś nie składa żeby odebrać 😠

Gość żal mi cię
masz bardziej nasrane we łbie niż ja

żal mi cię czemu twierdzisz, że mam nasrane we łbie?? bo nie chcę być z kimś kto byc może mnie oszukuje?!

Gość Może Cie oszukuje, ale powiedz
mi, co Cie w ogóle obchodzi jego prawo jazdy? Od roku go o to mordujesz :O

Tego, że ma coś do ukrycia to możesz być pewna na 100 % Ja bym tak zrobiła, jak ktoś już wcześniej pisał. Poproś jakiegoś faceta. Niech zadzwoni i sprawdzi.

Gość 5433089549568ke
jak masz jego pesel to na str urzedu miasta czy komunikacji wpisujes zi pokazuje czy jakis dokument jest do odbioru:P u mnie tak\ bylo jak czekalam na prawko

nie chodzi mi o sam fakt żeby miał prawo jazdy bo mam taką zachciankę tylko chodzi mi czy mnie oszukuje czy nie :( Z tym pesel-em to akurat mam ale niestety nie wiem czy coś ulepszają na stronie starostwa czy co bo nie chce sie otworzyć strona z wykazem prawa jazdy do odbioru

"zniecierpliwiona i wściekła nie jestem histeryczką ale nie chcę się wiązać..." To dlaczego jesteś zniecierpliwiona? Po co Ci prawko Twojego faceta? Chcesz oprawić je w ramki? I co zrobisz jeśli się okaże, że prawko spokojnie czeka? Przyjdziesz do niego z kwiatami i powiesz "przepraszam kochanie, mówiłam, że jesteś oszustem i krętaczem, wkurzało mnie, że nie odbierasz swojego prawa jazdy, wieszałam na tobie psy"? Bo wiesz... jeśli się nie przyznasz do tego co tu wypisywałaś to będzie znaczyło, że jesteś hipokrytką...

czemu miałabym się nie przyznać? Nie czytałaś uważnie moich wypowiedzi. Nie napisałam, że zalezy mi na tym czy ma to prawo jazdy bo mam taką potrzebę żeby miał. Chodzi mi tylko o to czy mnie oszukuje. bo jeśli okaże się, że nie ma to będzie oznaczało, że mnie oszukuje :(

wyszło mi masło maslane. Chodzi mi tylko o to czy mówi prawdę czy nie

"wyszło mi masło maslane. Chodzi mi tylko o to czy mówi prawdę czy nie" Zrozumiałem:) Ale teraz przekonaj mnie, że jest inaczej niż ja twierdzę - wyślij mu link do tego forum.

wieczorkiem :) On wie, że podejrzewam, że coś kręci. Jeśli się nie przyzna to jutro dzwonię do starostwa

"wieczorkiem" Jakoś Ci nie wierzę :P "On wie, że podejrzewam, że coś kręci. Jeśli się nie przyzna to jutro dzwonię do starostwa" Powiem tak - bez względu na to czy bym kręcił czy nie, w momencie gdybyś mnie sprawdziła - czyli pokazała, że 1. nie ufasz mi i 2. chcesz mnie kontrolować - spakowałbym swoje rzeczy. A zwłaszcza w przypadku gdybym nie kręcił:) Jak to mówią - jest ryzyko - jest zabawa. Rób jak uważasz.

Gość zmiecierpliwiona i wściekła
Wiem, że się wkurzy jesli jest niewinny. Ale jeśli kłamie to JA mu spakuję walizki i pożegnam

Gość PAJAC Z CIEBIE
jesteś niemądra. życzę mu,żeby sam sobie szybciej spakował walizki. daj mu luzu trochę. wszyscy czasem oszukujemy. a gdyby mi ktoś taki nad głową wisiał, to bym sie do żadnego błędu nie przyznawała. chcesz sprawdzac? sprawdzaj. albo straci do Ciebie zaufanie, albo poczuje się jak zaszczuty zwierz.

"Wiem, że się wkurzy jesli jest niewinny. Ale jeśli kłamie to JA mu spakuję walizki i pożegnam" Tak czy inaczej widzę, że chcesz się z nim rozstać. Może załatw to od razu, po co czekać do jutra?

A NIE PROŚCIEJ BY BYŁO GDYBY MI POWIEDZIAŁ CZEMU NIE ODBIERA PRAWKA? BO W ZWIĄZKU WAZNA JEST SZCZEROŚĆ A MAM WRAŻENIE, ŻE MNIE OSZUKUJE :( SORKI ZA CAPS LOOKA

Gość facet bez prawka to gorzej
jak impotent:P

to ja nie mam zaufania do niego. I za każdym razem kiedy bedzie z czymś będzie zwlekał będe go podejrzewać, że coś kombinuje.

a czy posiadanie prawka jest aż tak ważne? dla mnie ważna jest szczerość a nie ciągle kręcenie.... bo przecież jesli nie może miec prawka z jakichs tam powodów to niech mi powie "słuchaj, niestey nie mogę mieć prawka jeszcze przez 2 lata bo przekroczyłem liczbę pkt karnych, zabrali mi prawko za jazdę po %" albo cos takiego więc ja mu dalej glowy nie suszę!! Byłoby mi przykro ale jakoś bym to przezyła. Ale slyszec od roku wykręty przytoczone wyżej... zaczyna mnie to przerastać bo ciągle o tym myslś :/ i rozmowę na kazdy temat potrafię sprowadzić do pytania "kiedy bedziesz miał prawko"