Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrioszka222

Zna sie ktos na komputerach?? Pomocy blagam, wazne!!!

Polecane posty

Gość matrioszka222
ale! jesli na tym dysku jest tez ten wirus, to czy nie spierniczy drugiego kompa?

Gość matrioszka222
a czy sposoby opisane przez Pcmana sa ryzykowne?

nie martw sie na zapas i nic sama lepiej nie kombinuj tylko weź laptopa pod pache i idź do jakiego serwisu w którym naprawiaja komputery. tam sprawdzą co mu dolega a jeśli "umarł" to przerzuca Ci wszystkie dane na innego kompa bez problemu!:)miłam to samo prawie rok temu, byłam zmuszona kupic nowego laptopa, ale dostałam go w takim stanie jak stary! miałam wszystkie dane, zdjęcia, dokładnie jak w starym! tylko bez nerwów!:)

Gość matrioszka222
Poszlabym do serwisu, ale nie wiem ile sobie zechca za takie cos, a mam bardzo ograniczony budzet w tym miesiacu, po prostu mnie nie stac :o Dlatego wolalbym poprobowac najpierw domowymi sposobami, jesli nie jest to zbyt skomplikowane i nie niesie ze soba duzego ryzyka calkowitej utraty danych.

Gość matrioszka222
Poszlabym do serwisu, ale nie wiem ile zechca za takie cos, a ja mam bardzo ograniczony budzet w tym miesiacu, po prostu mnie nie stac :o dlatego wolalabym poprobowac najpierw domowymi sposobami, o ile nie jest to zbyt skomplikowane i nie ma duzego ryzyka calkowitego utraty danych

Gość matrioszka222
wpadlam sie pochwalic ze wszystko dobrze sie skonczylo :) moj genialny maz ozywil komputerek komenda chkdsk, zdazylam wszystko co wazne skopiowac zanim system znowu padl :D potem byly problemy z formatowaniem, najpierw w ogole nie chcial sie sformatowac i pokazywal ze dysk moze byc uszkodzony a potem nie chcial instalowac windowsa. na szczescie moj facet zalatwil go z partition magic, mam teraz wreszcie dwie partycje (w razie czego ;)) i kopie pracy na pendrivie :D:D

ech, szkoda, myślałem, że się nie uda. za głupotę trzeba płacić. lecę zrobić kopię.

Gość SamantaL
Współczuje Ci sytuacji. Wydaje mi się że lepiej juz jak spróbujesz zgłosić sie do jakiegoś serwisu by Ci pomogli. Wtedy lepiej na tym wyjdziesz. Słyszałam ze ten http://www.alldatarecovery.pl/kontakt-2/ jest dobry wiec moze spróbuj sie z nimi skontaktować