Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIQA25,

jestem szczęśliwa z mężem mamy cudownego zdrowego synka, ale...

Polecane posty

"ciekawosc mnie zzera przynajmniej wiemy, ze nie chodzi Ci o wymianę fałszywych uprzejmości ;-) i rozwine pytanie - i co ma do tego to, ze jest zdrowy" wg mnie możliwe iż autorka chciala zachecic uzytkownikow do wejcia i potraktowania powaznie tematu za pomocą wskazania na swoją umiejętność stosowania fraz rzeczownikowych z wiecej niz jednym przymiotnikiem

a wlasnie, skoro tak zoologicznie podchodzimy do sprawy, to ja przy okazji przypomnę, ze Ty obok innych umiejetnosci, potrafisz tez wyhodować żmiję na własnej piersi ;-)

Gość ANIQA25,
ha ha ha wlasnie bardzo szczesliwie zakochana mamunia i tatusiu i w syneczku :D a o ile mnie pamiec nie myli to nie jest topic o polityce wiec bye bye bye

Gość ANIQA25,
a kim ty jestes zeby mi mowic co mam robic prosze cie litosci......... heh dobre

czasem się zastanawiam skąd w ludziach ten pęd do napytania sobie kłopotów albo skomplikowania życia za ten wers mam cudownego męża ja bym dała sporo a autorka ,eh szkoda gadać

kocham meza nad zycie Coz za cudowna milosc! Nad zycie- niesamowite:) Twoja ciekawosc na temat bylego tez niesamowita, wrecz kosmiczna:) Oj, ludzie,ludzie.

Gość pomarańczowy i świetnie
no no no

Gość rumburaczyca
Wmówiłaś sobie że kochasz męża, ale tak naprawdę ciągle kochasz swojego byłego, a męża po prostu bardzo lubisz... Jak się kocha obecnego partnera, to owszem można czasem sobie wspomnieć z jaką to kanalią się kiedyś było, ale na pewno się wówczas o były nie myśli z rozrzewnieniem