Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzaaa

Kto jest za tym, ze wlosy lonowe u kobiety to obrzydlistwo?

Polecane posty

kto co lubi :/ ja włosy łonowe usuwam laserowo więc nie mam żadnych zacięć od maszynki a i włoski tak szybko nie odrastają. Skóra jest gładka. Po za tym durne porównanie,że wygolona cipka,to dla pedofili... :O

Gość do natka*
a ty masz tam wloski? :)

szyszynka, witaj oblubienico ma owlosiona 😘 ty przynajmniej nie tracisz czasu na higiene tylko na obsmarowywanie innych. :classic_cool: Poziom twoj zenacki. Oburzasz sie, iz zagladam w cipy a ty zagladasz mi w portfel, hipokrytko. Spokojna twoja rozczochrana o moje finanse i calutka reszte szyszynko.Rozumiem, ze twoj nick oznacza brak jej :D Ja caly czas na forum? :D :classic_cool: rzeczywiscie kwiatuszku :D :D

adrenalinke sobie podnosisz i tu zagladasz 😘 a nikt cie nie zmusza, jak to jest szyszyneczko?

Gość szyszynkaaa
jakbym nie siedziala tyle na kafe to moglabym sobie ogolic cipe,ale nie mam pieniedzy, bol u mnie na wsi ciezko o prace.I siedze z tym owlosionym cipskiem, bo co tu robic.Bawie sie tymi wloskami teraz a druga reka pisze.

Gość Oblubinica
Tak sobie was czytam i czytam:D Dobrze się bawię:D Polacy to ze wszystkiego powód do kłótni uczynią:D Słodkie to takie:) Ale mnie zaszokował tylko jeden post - ktoś się zdziwił, że w XXI w. można używać podpasek. No tak - tampony są bardziej trendy i jazzy:D Owszem, można - ja tamponów używać nie mogę, z pewnych powodów. A co do depilacji - miałam raz przyjemność z panem wydepilowanym, nawet klatkę piersiową ogolił, kiedy ja lubię włochatych facetów:) Jego penis wyglądał jak zdechły kalafior:o Ubrałam się, wyszłam, więcej nie wróciłam. Przypominał mi małego chłopca albo zwłoki:o

Gość szyszynkaaa
ja tez uwazam, ze kobiety nie powinny sie golic w miejscach intymnych, bo to nienaturalne a idiotka autorka jak widac goli sie na potege w tym XXI wieku. Podpaski sa w porzadku, bo ja tez nie uzywam tamponow, bo sa niehigieniczne i tamuja krew wewnatrz. Sa niezdrowe i nie powinno sie ich uzywac.Ale to nie moja sprawa.

Gość szyszynkaaa
a co maja do golenia cipki ziola?ja tylko mowie, ze nie powinno sie golic naturalnych i potrzebnych tam wlosow. Ale autorka uparla sie na depilacje i nie przetlumaczysz tlukowi, ze to niezdrowe i ze to tylko moda.

Gość a btak was czytam i sie
usmialem, bo jak mozna sie tam nie golic? Czy wszystkie panie z forum nie stosuja depilacji?I nie uprawiaja francuskiej milosci?Mialem wiele kobiet i powiem jedno, ze owlosiona pipka ma to do siebie, ze bardzo czesto ma sie wlosy w ustach, niestety.A do romantycznosci nie nalezy wyciaganie go z gardla lub odcharkiwanie, bo wsunal sie za daleko.Ale to tylko moje doswiadczenia z paniami o obfitym owlosieniu.Osobiscie lubie i podobaja mi sie wygolone cipki lub z lekkim paskiem.

Gość a btak was czytam i sie
zauwazylem, ze Szyszynkaa bardzo sie w tym temacie bulwersuje, radzilbym dac na luz, bo to tylko forum, na ktorym kazdy ma prawo pisac o wszystkim, dlatego badzmy tolerancyjni i jesli nie zgadzamy sie z opinia autorki, to sposob w jaki reagujemy, swiadczy o nas samych, czyz nie? Pozdrawiam panie i wiecej usmiechu zycze.

Gość Pani ginekolog>>
musze przyznac, ze usmialam sie dosc na tym watku.Znam strone forum od kilku lat, swego czasu bylam ginekologiem, ktory odpowiadal tu na pytania.Ale do rzeczy.Otoz, jako lekarz, musze powiedziec, ze owlosienie intymne , nie nalezy do wspanialych widokow, lecz czlowiek sie wypacza po kilkustu takich pochwach i nie robi to juz takiego wrazenia.Faktem jest, ze na wlosach gromadzi sie wiele bakterii i to czesto niebezpiecznych dla zdrowia.Dlatego golcie sie, przynajmniej przed wizyta u ginekologa.

Gość Do zuzy
nie chcialo mi sie czytac calego tematu, ale widze ze plujesz sie na temat okresu. ja podpaski nie uzylam od liceum chyba. I dla mnie podpaska to obrzydliwosc i ciezko mi uwierzyc, ze laski wola chodzic sobie z taka poducha w gaciach przepelniona krwia zamiat uzywac tamponow. Ale akceptuje, ze sa takie osoby - np ty - bo gdybys uzywala tamponow to wiedzialabys ze wlosy nie maja stycznosci z krwia. wiec czemu sie tak bulwersujesz skoro widac, ze taka nowoczesna nie jestes, jak chcialabys byc. zeby bylo jasne, ja sie depiluje wszedzie, ale nie obchodzi mnie czy inni to robia,

Gość pan Andrzej ginekolog
Proszę pani, ja śledzę ten wątek i od razu przeczę tym bredniom - bakterie i syfy osadzają się na włosach, dzięki czemu nie zdążą jeszcze przeniknąć do pochwy. Ale jeśli wolicie się golić i pucować przy okazji o wiele częściej to od razu zapraszam do tematu o grzybicy pochwy.

Tampony są mniej wskazane niż podpaski, ponieważ zatrzymują przepływ powietrza do pochwy.

i dusi sie wszystko w srodku, caly smrod a tampon stanowi rodzaj korka, ktory zabezpiecza wydostanie sie fetoru na zewnatrz.

dlatego mile panie.Zadnego golenia sromu, bo grzybica zdarza sie tylko ogolonym paniom i tym, ktore sie myja 2 razy dziennie.

Pani ginekolog, zaczęła się pani pode mnie podszywać? No tak, nie można wygrać siłą argumentów to stosuje się takie brudne metody.

Gość szyszynkaaa
widze, ze ktos zagarnal sobie moj nick i go sobie zaczernil. Gowno,.

tak brudne metody jak brudne pochwy z ktorymi mam stycznosc. Nie jest pani prawdziwym ginekologiem, w przeciwienstwie do mnie.Ja stawiam pochwe na najwyzszym podium, obojetnie jaka i z jaka choroba.Lecze je, bo lubie to.

Na forum tym przyswoilem cala wiedze o pochwach i stalem sie ginekologiem wirtualnym dla was panie.Lubie sie angazowac w tematy ciekawe, mam hobby, wczuwam sie, jesli ktos nie ma racji a golenie sie jest pozbawione takowej.

Ludzie!! Byla tu juz taka jedna idiotka ktora starala sie wszystkim wmowic ze obrzezany facet ma bardziej higienicznego czlonka(sic!) To podobnie jak z tym goleniem cipki:D Myjcie sie codziennie i wszystko bedzie ok! Albo depilacja facetow kolo penisa....ona pisze ze wlosy przy lodziku wchodza jej pomiedzy zeby.....no jak gostek ma 10cm penisa to raczej tak,aczkolwiek przystrzyzenie wchodzi w rachube....................................................................... tak na marginesie apropo mody.............. podniecacie sie codziennie co porabia taki kurwiszon i narkomanka jak L.Lohan (lahon ? ) a ona nawet nie wie co to za kraj Polska i napedzacie jej kase! Dalej....autorka tego topiku powinna jeszcze dodac ze kazda laska powinna miec "dziarga" bo tak jest higienicznie:( i dziargacie sie bo taka jest teraz moda i jestescie cool! ale dla kogo?bo dla mnie dziarg na lower back jest bez sensu skoro go jedna z druga nie widzi ,wiec dla kogo? zeby gostek popatrzal idac za wami? i co? jest zafascynowany? czym? wylanym atramentem? to samo faceci....tutaj to juz calkiem jest zenada....te chinskie napisy,zdjecia rewolucjonistow,sceny z zycia.....ja pierdole,gorzej niz malpy!!! i to by bylo na tyle! ps.troche chaotycznie ...ale szczerze:D

i regularnie chodzę do gina i jeszcze nie miałam żadnej grzybicy! A WIELCE JAŚNIE GINEKOLOG NIE NAPOMKNIAŁ O CZYSTOŚCI CZŁONKA ZANIM WEJDZIE DO POCHWY,BO TO JEST CZĘSTO GŁÓWNY POWÓD GRZYBICY a po za tym nie wyobrażam założyć sobie seksownej,koronkowej i prawie przezroczystej bielizny,przez którą widać gąszcz włosów fuj :O to traci cały urok. Kto co lubi. Dla mnie włosy łonowe to jak włosy pod pachą i na nogach,nie potrzebne mi są do życia:O

grzybice maja nawet mlode kobiety ktore jeszcze nie spolkowaly wiec daj sobie spokoj:( spolkowanie :D

.a ja się golę i regularnie chodzę do gina i jeszcze nie miałam żadnej grzybicy! A WIELCE JAŚNIE GINEKOLOG NIE NAPOMKNIAŁ O CZYSTOŚCI CZŁONKA ZANIM WEJDZIE DO POCHWY,BO TO JEST CZĘSTO GŁÓWNY POWÓD GRZYBICY a po za tym nie wyobrażam założyć sobie seksownej,koronkowej i prawie przezroczystej bielizny,przez którą widać gąszcz włosów fuj :O to traci cały urok. Kto co lubi. Dla mnie włosy łonowe to jak włosy pod pachą i na nogach,nie potrzebne mi są do życia:O co do tamponów WYMYŚLIŁ JE GINEKOLOG... i stosowanie ich jest jak najbardziej zdrowe,bo bakterie w krwi nie mają stycznoci ze światem zewnętrznym,tylko wchłaniane są już w srodku. Po za tym nie chodzi sie z tym samym tamponem cały dzień WIĘC KTO TU CHRZANI O JAKIMŚ ZATRZYMYWANYM SMRODZIE W ŚRODKU :o żalosne sa niektore wypowiedzi

błagam nie porównuj włosów na głowie do włosów na cipe. Ty chyba jesteś dzieckiem. Ile masz lat 5?

Gość Do zuzy
dokladnie, z tego co wiem tampony nie sa gorsze od podpasek, bo bakterie i smrod rozwijaja sie dopiero w zetknieciu krwi z powietrzem. poza tym porownywanie ich do korka tez jest bledne bo krew nie jest blokowana tylko wchlaniana przez tampon. zreszta - nie jestem specjalista, nie wiem dokladnie, ale to chcialam przekazac tej infantylnej zuzi - nie oceniaj jak nie chcesz byc oceniana. ciebie brzydza wlosy a mnie twoje podpaski

dlaczego? wiesz ile syfu w tych twoich farbach i lakierach siedzi po calym dniu? no ale masz najnowsze uczesanie ,tak? i kolor? bo taka moda jest? a jak przyjdzie moda na golenie lba,ogolisz? pytam tylko.....