Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzaaa

Kto jest za tym, ze wlosy lonowe u kobiety to obrzydlistwo?

Polecane posty

andrzej nie wchodź ze mną w konwersacje. Widać że lubisz owłosione,ja nigdzie nie napisałam,że owłosiona cipa to zła cipa, napisałam swoje armumenty dlaczego się golę. Głowe myje codziennie, używam najlepszych szamponów i odżywek z witaminami. WŁOSY na głowie TO TWÓJ WIZERUNEK. Często nawet zdradzają zainteresowania... Np punkowiec

jak masz trwala to mycie glowy codziennie chyba nie jest wskazane :D co do cipek to lubie przystrzyzone,wizerunek kobiety,sexapilu.... wlosy na glowie to TWOJ wizerunek?? wole to co pod kopula:D

Gość szyszynkaaaa
no andrzej to za duzo nie masz sam pod kopula, bo lubisz wygolone cipy a taki masz problem idioto.

Gość ewelinka sosnowiec_26
widze ze sporo osob ma problem z owlosieniem. Nie rozumiem ludzi, ktorzy sie nie gola w takich miejscach

Gość ewelinka sosnowiec_26

jesteś naprawdę taki głupi czy udajesz? :D haha tak,włosy są cześcią mojego wizerunku - zadbane włosy czyli: umyte i uczesane,a codzienne mycie im nie zaszkodzi. Wspomniałeś wcześniej coś o modzie,że jak by była moda z łysą głową to czy bym ogoliła. Haha a sorry,czego to się tyczy? Bo ja o modzie nigdzie nie wspomniałam. Aha chyba chodziło ci o golenie cipy? Haha a co to ,taka moda była? Bo sobie nie przypominam. Ja się golę w miejscach intymnych nie dla mody czy higieny,lecz estetyki. To tak jak regulacja brwi, czy usuwanie wąsika u kobiet. I muszę ci powiedzieć,że czuję się bardzo kobieco bez włosów łonowych. I chyba nie powiesz mi,że prawdziwa kobieta to ta z włosami w intymnych miejscach,bo dla mnie prawdziwy facet nie musi miec brody.

Gość szyszynkaaaa
facet musi miec brode i wasy a takze klatke piersiowa zarosnieta i posladki.Logiczne i naturalne, nie wiem do czego nawiazujesz? Ja nie gole i tylko mowie, ze to bzdura i napychanie kieszeni producentom maszynek do golenia i innych rzeczy.

Gość wielbiciel francuza
seks z jungle? Nigdy. Depilujta se cipki dziewczyny!

Gość szyszynkaaaa
a depilatory masz?

Gość a mi jajca spuchły
od depilowania :D

Gość pieszczoch
a ja lubie lyse, bo w wojsku wszyscy byli lysi a tak dobrze mi bylo.

szyszynkaaa a takie pytanie do ciebie,bo napisałaś o tym jak to się kasę pcha producentom maszynek... Hmm... a czym golisz nogi i pachy? :D

Gość czyli twoja babka i matka
nie mialy poczucia estetyki? takie zacofane troche byly prawda?

:O w tym co napisałam zaznaczyłam kto co lubi.... Każdy ma inną estetykę,higienę..... itd....ja się dobrze czuję jak nie mam włosów, jest tyle seksownej bielizny i nie chcę,żeby włosy rzucały się w oczy :/. Po za tym mieszkam nad morzem i w lato czesto chodzę w bikini, więc mogę być pewna,że zaden włos nie wyjdzie :D