Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzaaa

Kto jest za tym, ze wlosy lonowe u kobiety to obrzydlistwo?

Polecane posty

Gość kafe biologg
jeśli ktoś się myje regularnie to nie ma co się rozkładać, a pieniące się płyny do higieny intymnej wszystko ładnie zmywają, poza tym śluz i krew gołą skórę też ubrudzą

jak do tlukow! Zarost taki dwudniowy u faceta, ktory ma fajny dwudniowy jest w porzadku, ale broda?? Wybacz, ja nie lubie brody, obrzydza mnie.

Gość luciolla
majewski niby się goli?? bo to są cioty albo ze względów aerodynamicznych ;)) wyjaśnię kobietom nie rośnie zarost - to ich naturalny wygląd mężczyznom tak - zarost jest u nas naturalny a więc nie podoba się wam naturalny wygląd facetów. coś jest z wami nie tak :)

ale gola skore wyczyscisz ladnie i elegancko nawilzona chusteczka, gdy np. jestes w podrozy, pracy itp. A krzaki? I ponawiam pytanie. Skoro owlosienie intymne jest takie naturalne, to dlaczego jest golone do porodu? Jednak przeszkadza? :D :D

Gość XYZ ZZYX
kobieto... a czemu do operacji czaszki są ścinane włosy na głowie? z podobnego powodu

Gość dla każdego araba
jak ci się jeszcze wariotko nie znudziło?

Gość kafe biologg
fakt faktem że tam gdzie zwiększona jest liczba gruczołów łojowych na ciele zawsze się pocą w mniejszym bądź większym stopniu bez względu na owłosienie, myslisz że twoja cipa skoro jest ogolona to zawsze jest świeża i pachnąca? haha musiałabyś co chwilę się myć, żeby tak było, po umyciu nawet za niedługi czas, zawsze w minimalnych ilościach zaczyna wydzielać się pot, łój i naturalna 'woń' tego miejsca

nie chodzi o to ze na ogolonej sie nie wydziele tylko, ze latwiej gola skore oczyscic. komu latwiej sie myje glowe? lysemu czy z bujna fryzura? wiecej brudu osadza sie na wlosach i tyle. przemek --> ale co innego? ja nie widze roznicy.. cialo jak cialo.

moja myszka sie nie poci, bo jest golutka i gladziutka, nic jej nie blokuje doplywu swiezego powietrza a tobie przez krzaczany musi byc nielatwo :-( Porod to jak trepanacja ? :D :D trepanacja-operacja-populacja zakrzaczona.

Gość Pieszczoch
Wyobrażacie sobie ,nie mówię już o stringach ale chociażby tanga na kępie kłaków ?bee.A taka wygolona błyszcząca tylko od sweet juice ,nawet w moim 40 letnim stanie 5 godzin bez opadania ,mmmmmniam.

poza tym, mowisz ze glowa to co innego ale jestem zwolennikiem naturalnosci, a tak naprawde to wybierasz sobie co ci estetycznie odpowada a co nie - taka wybiorczosc :) broda ok, bo naturalna ale zwaz ze duzo kobiet ma naturalne owlosieniena twarzy tez. podobaja ci sie takie wasiki u kobiet? owlosiona cipka bo naturalna, ale nogi na wlosach tez sa naturalne a juz ich nie ma dla ciebie byc. wez sie zdecyduj.

Gość Szubawiec nie chce mi sie logo
Wiekszym problemem jest to ze wiekszosc z was nie ma mozgu... Problemy idiotek.

Gość kafe biologg
'' ale gola skore wyczyscisz ladnie i elegancko nawilzona chusteczka, gdy np. jestes w podrozy, pracy itp. A krzaki?'' to i tak nie bedzie wtedy dokładnie, nic nie zastąpi umycia się, a włosów to nie można wytrzeć? mówię o włoskach, nie o krzakach

Gość kafe biologg
''moja myszka sie nie poci, bo jest golutka i gladziutka, nic jej nie blokuje doplywu swiezego powietrza a tobie przez krzaczany musi byc nielatwo'' aha, więc jesteś jakimś nadczłowiekiem skoro nie wydzielaz łoju?

Skonczcie ten temat bo mnie wkurwiacie. Teraz beda sie argumentami przerzucac... to tak jak z gruczolami potowymi pod pacha czesc z was to by je sobie najchetniej wypalila . Wlosy na ciele to atawizm :) Brak czy tez obecnosc wlosow na pipie to kwestia mody w tym momencie i nie pierdolcie mi o higienie bo wyniknie z tego ze czlowiek od zarania dziejow byl jebanym brudasem i dopiero teraz wpadl na pomysl ze sobie mozna psitke golic. Tepe szmaty

Moze jeszcze raz powiem, ze rozmawiamy o tym, jak zrozumiec kobiety, ktore maja nie 5 mm wlosy, tylko krzaczany, az po odbytnice.

przemek --> wiec to twoje osobiste zdanie, bardzo skomplikowane masz podejscie co do "naturalnosci".. tez uwazam ze facet powinien zbedne owlosienie usuwac.. a 100% zbedne wlosy to wlasnie broda u faceta.. nie podoba mi sie ze wg ciebie kobieta musi sie golic a facet nie. wlosy to wlosy obojetnie czy u kobiety czy mezczyzny.

Idz w pizdu wydmuszko umsylowa z takimi tematami. Przez takie idiotki jak ty kafeteria schodzi na psy bo sie przebic przez ten syf nie mozna do normalnych tematow.

Czyli sugerujesz, ze czlowiek nie byl brudasem??? A XVII wiek, Europa? Historii nie znasz? A wszystkie cholerstwa, dzumy itp skad sie wziely? Z tego, ze czlowiek dbal o higiene czy po prostu ewoluuje i co za tym idzie, czyli postep, rozwoj, cywilizacja, nie dopuszczaja juz pewnych brakow kosmetycznych. Jak prochnica, owlosienie obfite na pipach, pachach, nogach.