Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzaaa

Kto jest za tym, ze wlosy lonowe u kobiety to obrzydlistwo?

Polecane posty

Gość Szubawiec nie chce mi sie logo
Jeszcze pozostaje cos takiego jak gust ... ale co tam zona nierob moze o tym wiedziec jest ona i jej zjebana wizja swiata mezczyzn bez brody. Jak dla mnie ty tez jestes zbyteczna... moze cie usunac ?

Zuzza nie dyskutuje z idiotkami ktore nie pojmuja ze obecne czasy kiedy czlowiek zalewa sie srodkami dezynfekujacymi dba* o higiene w sposob z gola nienormalny nie wychodzi i nie wyjdzie mu na dobre. I tak uwazam ze ludzie sprzed polwiecza byli od nas bardziej czysci nie nosili w sobie tylu konserwantow utrwalaczy i innych toksyn od ktorych az sie roi. To ze nie widac na twojej mordzie brudu to nie znaczy ze brudna nie jestes... pojmujesz laseczko ?

Szubawiec, wymagasz powaznego tematu, biadolisz, ze przez takie niepowazne, nie mozesz sie przebic a siedzac tu i ublizajac udowadniasz jedynie to, iz jestes hipokrytyczno-idiotycznym palantem.

Jedyna rzecz jakiej sam uzywam to nizoral od czasu do czasu... nie uzywam zadnych srodkow w stylu mydla / plyny do kapieli itd... nie smierdze...nie jestem brudny...pachne soba ... nikt nigdy nie stwierdzil ze smierdze potem :) dziwne prawda..?

Zonka idz niech twoj maz zlize z twojej geby pol kilo tapety... tylko sie pozniej nie dziw ze po calowanku ma problemy gastryczne. Czysta sie znalazla. Debilka

Gość nie ważne czy piczka obrośnięt
a, czy goła, aby była chętna i mokra, i nie zaciążała przy pierwszym ruchanku.

Ludzkie cialo przyzwyczaja sie do takich zabiegkow jestem cieakwy jak bys capila po paru dniach w dzungli bez tych wszystkich wnalazkow do higieny ;) Pewnie zdechlym sledziem...

Gość luciolla
Nie trzeba używać dezodorantu, żeby nie śmierdzieć. Niestety tak was wepchali w pewne schematy (producenci dezodorantów).

Nie uzywam zdesperowana pracuej trenuje moj organizm dobrze wie kiedy potrzebuej schlodzenia... nie wcieram siebie i pod pache gowien ktore wyzeraja blokuja gruczoly potowe. Ale jak sie siedzi na dupie i byle wysilek powoduje pocoenie...coz poczac :) Myje sie ;) woda chlodna to mi wystarcza.

myje sie raz na tydzien, bo wystarczy, ser zdrapuje paznokciem i zjadam.Chce zeby moja partnerka miala geste, oblepione wlosy na pochwie, lubie je wachac i lizac bizony z odbytu, przyklejone do wlosow.

Gość luciolla
Ja nie używam pasty do zębów, mam szczoteczkę elektryczną i przejeżdżam nią po zębach, jeszcze tu i ówdzie nitką dentystyczną. Codziennie wpierniczam owoce i warzywa i mam piękne białe zęby i nic mi nie jedzie.

L* Ona tego nie pojmuje ... to sa dzieci TV i neostrady lykajace kazde kolorowe gowno i wynalazek ktory w telewizji polecaja. Bezmozgowie totalne i brak elementarnej wiedzy o funkcjonowaniu ludzkiego organizmu... a to wszstyko przez lenistwo :o

jesli ktos ma wrazliwa , atopowa skore? i kazde golenie konczy sie podraznieniem, wypryskami albo nawet stanem zapalnym skory? wtedy skazane jestesmy na margines spoleczenistwa?:(

zuzo temat rozpowszechnienia się dżumy jest skomplikowany i ma podłoże polityczne, a nie higieniczne nie bylabym tego taka pewna. Bieda i brak higieny to podstawy, bo nie mow mi, ze mozna zarazic sie politycznie, bedac czystym.

I taka rozmowa z idiotka :) kazdy sie poci ja w stopniu znikomym ... codziennie biore prysznic po treningu ... rano ino na rozbudzenie :) Pisze jak jest ale ty masz swoj swiat kosmetykow i innych swinstw ktorymi karmisz swoja sliczna buzie.

Zdesperowana zona jak sie spoci to smierdzi i nic nie poradzicie :o

Gość Heinzkopf
Wy jesteście po***bane,do roboty brać sie a nie ogoleniu du**y mysleć.

Szubrawiec, zasiedziales sie 🖐️ nic nie wnosisz, procz kafeteryjnego smrodu zoltych wrzodow na obumarlym mozgu. Daruj sobie i badz naturalny jak tylko bardzo chcesz, nikogo to nie obchodzi, czy uzywasz jakiejkolwiek chemii. Do lekarza tez nie chodzisz a leczysz sie ziolkami sw.brata alberta?

Znajac zycie te kosmetyki tez jakies z dolnej polki made in china ;)

A ty nastepny, wez pod uwage, ze moze wlasnie ktos jest teraz w pracy i zabija w niej czas.

Nie chodze laleczko :) ostatni raz w szpitalu bylem ze zlamana noga nascie lat temu. O zgrozo ... neizle musze miec geny co ? Ale kopulowac z toba nie bede bo by jakas miernota sie urodzila a pozniej jeszcze taka matka co pierdoli na forum o tym ze psite se goli :) co uwaza za wyczyn...

30.09.2010] 18:19 [zgłoś do usunięcia] zuzzaaa A ty nastepny, wez pod uwage, ze moze wlasnie ktos jest teraz w pracy i zabija w niej czas. Swietna praca laleczko skoro w ten sposob "zabijasz czas" wypierdolic na zbity pysk takich nierobow co 90% roboty poswiecaja na pierdolenie glupot na forum.