Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzaaa

Kto jest za tym, ze wlosy lonowe u kobiety to obrzydlistwo?

Polecane posty

Gość ale jaja to se gole
tak ,włos pod pachą to już szczyt obciachu ,tylko lumpy je noszą

Gość szyszyszynka
To jest po prostu moda; jeszcze 30 lat temu, choć maszynki do golenia tez już były, jakos nikomu do glowy nie przyszło golenie pipy na zero; teraz jest inna moda i tyle - a nie każdy sie modzie musi poddawać. Mnie sie cipa wygolona na zero nie podoba, bo mi sie to kojarzy z 12-letnimi dziewczynkami.

Gość unitedstatesoflove.
Kiedyś to w ogóle były czasy, kobiety potrafiły rodzić dzieci na polu ziemniaków, nie było past do zębów a o antyperspirantach nawet nikt nie marzył. Ale ludzie jakoś żyli. I co, może my też mamy zrezygnować ze szpitali, z kosmetyków codziennej pielęgnacji? :O

Gość zuzza taka
ja tam sie na ciebie nie rzucam mozesz sie golic, depilowac, wyrywac zebami,opalac nad ogniskiem i co tam ci do glowy przyjdzie kazdy ma swoje zycie, swoje cialo i powinien pilnowac wlasnego nosa, a w majtki zagladac tylko partnerowi i dziecku jak sie zmoczy

Gość ale jaja to se gole
fuj w ogóle jak można tak zarosnąć ,jesteście obrzydliwi ,nóg też nie golicie???? przecież jak facet chce ci językiem ......to mu te kłacze ,pnącze do gardła wejdzie i sie porzyga na te wasze niedogolone brudy a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ale nikt nie każe Ci ich zapuszczać. To kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Poza tym niektóre dziewczyny tylko przycinają włosy, żeby nie byly takie długie. Inne natomiast golą na łyso. Czy któraś z tych grup jest gorsza? Oczywiście, ze nie. Każdy ma to co lubi :)

kiedys nosilo sie wlosy pod pachami, teraz sa szczytem obciachu.. kiedys nosilo sie wlosy na nogach - teraz sa obrzydliwe i sa szczytem obicachu. jezeli chodzi o wlosy w miejscach intymnych - uwazam, ze jestesy w okresie przejsciowych i powoli przechodza do grupy "obciachowe". wasze wszystkie corki beda sie depilowaly miedzy nogami. i bardzo dobrze.

to niezbyt powazny temat na kafeterii czy co? Bo nie rozumiem was.Kazdy ma prawo zalozyc swoj, a ze nie jest dla niektorych to temat warty dyskusji, to nie moja brocha ( wygolona :-P ) i niech tu nie zaglada.Proste przeciez.

Gość szyszyszynka
Nie chodzi o to, że KIEDYS BYŁY CZASY - tylko to jest przykład na to, że moda ma wpływ na myslenie. Raz ludzie uwazają, ze tylko ogolone, raz, ze z włosami. Raz ze fajny jest granatowy kolor, raz ze czerwony. Raz że fajnie jest z grzywką, raz że bez, raz ze fajnie z lokami, raz że wyprostowane włosy. Piszecie, ze jest 21. wiek i trzeba się golić. Trzeba - bo co? Bo lekarz kaze? Bo nauka cos udowodniła? NIE - bo jest MODA i tyle

ja tam sie na ciebie nie rzucam mozesz sie golic, depilowac, wyrywac zebami,opalac nad ogniskiem i co tam ci do glowy przyjdzie kazdy ma swoje zycie, swoje cialo i powinien pilnowac wlasnego nosa, a w majtki zagladac tylko partnerowi i dziecku jak sie zmoczy nie rozumiem bulwersacji. O co ci chodzi?Ja nikomu nie zagladam, mowie, ze JA GOLE a to wy robicie problem.

Gość ale jaja to se gole
no ok. jak jeszcze sobie przycinacie na króciutko ,ale jak macie kłęby to niech was piorun połechce w te pnącza ,bo to wstyd i odraza

Gość to nie żadna moda tylko naśla-
-dowanie tych arabskich brudasek, co się golą ale pisd nie myją

Gość szyszyszynka
Większość włosow łonowych znajduje się na wzgórku łonowym; nie wiem, z jakiego powodu te włosy miałyby byś siedliskiem bakterii, chyba że wy sikacie do gory albo stojąc na głowie i pozwalając sikom ścieknać na wzgórek

Gość Jak to czytam t
ale dlaczego obrzydliwe? Konkrety podawajcie, a nie -bo ja nie lubie lub bakterie(akurat wlosy chronią przed bakteriami). Konkrety.

Gość szyszyszynka
zuza -> tu nikt nie pyta czy ty akurat golisz, tylko kazdy wyraza swa opinie o klaczanach. Ja nie mam problemu z toba, czemu fikasz?

Jakie wszystko? Mowa o depilacji intymnych miejsc, O NICZYM INNYM. Nie dyskutuje sie o gustach, niby tak, czyli w ogole nie rozmawia sie o depilacji?????

nie chodzi o mode bo moda na golenie sie pod pachami i golenie nog juz nie minie. to samo bedzie z waszymi pipkami - wszystkie kobiety zaczna je golic - oczywiscie stare pokolenie zostanie na upartego owlosione, ale juz nowe bedzie ogolone.

Dlaczego tak skoczylyscie na mnie? Bo uwazam, ze depilacja jest bardziej estetyczna? I tak uwazam, ze klaki sa siedliskiem bakterii.

Gość zuzza taka
no i kto tu sie rzuca? zuzza czy ty przypadkiem nie golisz dlatego, ze ci twoj facet zmusza? bo jakos tak cie boli inna opinia niby piszesz, ze ok kazdy ma prawo robic co chce, a z drugiej strony sie bulwersujesz jak ktos robi inaczej niz ty wyluzuj kobieto, idz sprawdz czy nie zaroslas w miedzy czasie :)

Gość ale jaja to se gole
konkrety to fakt ,że jak mój mąż nie golił to pod wieczór jak się rozbierał to było go czuć ,a teraz odkąd goli( jakieś 7 lat) to nie śmierdzi ,gdy do kąpieli się rozbiera.O kobietach się nie wypowiem ,bo odkąd pamiętam to golę

TO MOZE INACZEJ: Jak jestes w pracy 8 godzin i masz miesiaczke i nie masz jak sie podmyc :O to jak sobie radzicie z chusteczkami nawilzajacymi miedzy tymi klakami? Rozmazujecie to? Przeciez wzgorek lonowy poci sie tez, co wy gadacie???

Gość szyszyszynka
Skad wiesz, że nie minie? Skąd wiesz, jaki będzie człowiek za 300 lat?

Gość zuza ales ty durna:/
masakra......a taka stara:/

zuzzza taka posluchaj, nie masz argumentow, nie dyskutuj. Ja wyrazam swoje argumenty o niedorzecznosci owlosienia intymnego. Poczytaj troche w google albo spytaj ginekologa, co zdrowsze.

Gość ale jaja to se gole
a i jeszcze jakbym się dowiedziała,że jakaś moja koleżanka nie goli to już bym na nią jakoś inaczej patrzyła ,no wiecie tak przez pryzmat brudasa

Ja używam tylko tamponów a włosy mam na tyle krótkie, ze nic się nie dzieje :P Fujjj, jak w ogóle można używać podpasek w 21 wieku :o

Gość szyszyszynka
Nie wiem, zuzo, jak tobie włosy szybko rosną, u mnie przy goleniu 2 razy w miesiącu nie ma tam nawet 5 mm, więc moze nie histeryzuj z tym rozmazywaniem.

Gość no akurat z tego co wiem
to ginekolodzy nie polecaja calkowitej lysiny

Ponawiam pytanie do posiadaczek klaczanow: Jak jestes w pracy 8 godzin i masz miesiaczke i nie masz jak sie podmyc to jak sobie radzicie z chusteczkami nawilzajacymi miedzy tymi klakami? Rozmazujecie to? Przeciez wzgorek lonowy poci sie tez, co wy gadacie???