Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzaaa

Kto jest za tym, ze wlosy lonowe u kobiety to obrzydlistwo?

Polecane posty

Gość obbiektyww
u facetów tym bardziej jest to obrzydlistwo, w każdym razie na pewno bardziej niehigieniczne - nie dość że dłuższe, to przecież i bardziej faceci ogólem się pocą, to jeszcze jak stawiają klocka, jakieś cząstki kału zostają na tych włosach :O także jeśli wymaga idealnej gładkości, to niech sam goli jaja - i nie obchodzą mnie brednie, ze jest to pedalskie itp. ja wolę wygolone bo wszystko jest bardziej widoczne

Gość ulll
jak odchylasz to nie masz rąk do zabawy balonami

tak samo jest z kobietami, bo te, ktore sie nie gola maja wlosy na odbycie.No, ale to przeciez higieniczne, bo te wlosy zatrzymuja kal, jego drobiny lub skrawki strawionego pokarmu.

Gość aggniechaa
a co mnie obchodzi jakaś? ja z facetem nie jesteśmy za oralem, i weź pod uwagę, zę nie każdy preferuje tą formę seksu

Gość ale jaja to se gole
zuzaaaa -już cię lubię :)) nie rozumiem zaś tego motłochu bobrem po kolana

Gość Jasiek___
A ja się nie golę tam i co więcej dla mnie ogolone na zero kobiety wyglądają infantylnie. W tym roku byłem na urlopie w Costa Calma (Fuerteventura), gdzie jest bardzo dużo nudystów. Dzielą się oni na dwie grupy. Jedni rozkładają się praktycznie w najwęższym miejscu plaży, chcesz, czy nie chcesz, musisz przejść tuż obok nich, a drudzy wykupują leżaki (od 1 września podrożało z 3 Euro na 4!) i opalają się na uboczu. Tych drugich jest zdecydowana większość. Tego się nie da niezauważyć, a więc w pierwszej grupie obowiązuje oczywiście wygolenie na zero i często kolczyk w wardze (nie na ustach) bądź w innym dość nietypowym miejscu. Druga grupa oczywiście porządkuje swoje owłosienie, ale bardzo często nie usuwa go w całości. I nie chodzi wcale o paseczki. Jest to normalne przycięcie kłaczków nożyczkami. Szczególnie Włoszki i Hiszpanki pozostawiają sobie zasłonkę z włosów, choć i wśród Niemek widzi się tendencję do rezygnacji z golenia. Jeszcze dwa lata temu obowiązywała depilacja na dziewczynkę, a teraz widać, trend się wyraźnie zmienia. Powiem krótko, wygolenie u mężczyzny odsłania podstawę i interes wydaje się na takim tle większy, niż kiedy jest przesłonięty włosami. Mnie to nie przeszkadza. Nigdy nie mam zamiaru skorzystać z depilacji i dotyczy to zarówno miejsc intymnych, jak i klatki piersiowej, czy nóg. Nie wiem czemu mam pokazywać, że u mnie testosteron nie działa, a moim idolem jest plastikowy Ken, chłopak Barbie? Psychicznie nie pasuję do takiego modelu, źle bym się czuł jako metroseksualny bojek. Może właśnie dlatego owłosienie u kobiet kojarzy mi się zawsze z dojrzałością i stąd te łyse są dla mnie po prostu jakby niedojrzałe. Oczywiście jest to moja specyficzna natura, mój charakter i upodobania, a więc każdy może powiedzieć, że jego upodobania są diametralnie różne. To dobrze, bo nie można do jednego worka włożyć wszystkich. Jeśli ktoś lubi inaczej - jego sprawa. Oczywiście fryzurkę w majtkach można korygować, przycinać, przecież na głowie też włosy korygujemy, a nie pozostawiamy ich na dziko. I jeszcze jeden ważny szczegół. Pozostawienie owłosienia, przynajmniej w moim przypadku nie ma nic wspólnego z higieną. Z prysznica zdarza mi się (jeśli czuję, że jestem spocony) korzystać nawet kilka razy dziennie. Nie mam z tym problemu, na żel i szampon jeszcze stać mnie bez ograniczeń. Oczywiście dotyczy to również dezodorantu. Aha - i jeszcze co mi się bardzo niepodoba, to jeśli depiluje się kobieta z tzw. dużym brązowym motylem. Wybaczcie panie, ale taki atrybut moim zdaniem lepiej wygląda za woalem włosów. Podkreślam - moim zdaniem, bo są to naprawdę bardzo subiektywne odczucia.

Gość wezcie sobie ogolcie lby
kurwa normalnie zuza jakas ty tepa ze szok! mozna sobie podgolic woly lonowe w okolicach bikini i odbytu i wystarczy! kurwa wiecej juz ci nie odpisze bo jak grochem o sciane ...a ty pierdoplnieta suko i tak nie zrozumiesz bo to za ciezki temat dla ciebie. normalnie az mnie telepie jak czytam takie pustostany!

o niech mnie kule bija! Haha.Klaczaste panie nie uprawiaja seksu oralnego :D :D no ja sie nie dziwie :D :D

Gość obbiektyww
no właśnie - na odbycie, a nie na tzipce, a jak facetowi wisi fiut to zjeżdżający klocek może wysmarować włosy go pokrywające

Gość ulllryk junginken
bez orala???????????????????????????????????????????? a anall??????????????????????? to co wy robicie? patrzycie sobie głęboko w oczy?????żenua

Gość buah hah ha hah ha h
"e tylko wytlumaczcie jakie sa z tego korzysci, z klaczanow?" ochronno chłodzące przecież gdyby nie było korzyści to by ich biologia.ewolucja tam nie zostawiła. Mysl kobieto :D

Gość aggniechaa
a co mnie obchodzi minetka jakaś?

i wciaz ten sam problem.Dyskusja tyczy klaczanow, nie zadnych golen okolic bikini, ok?

Gość a co do seksu oralnego
to zajrzyj choćby na znaną wszystkim stronę z ogłoszeniami towarzyskimi www.roksa.pl i popatrz jak wiele "pań" chwali się tym, że są niedepilowane i ilu mają amatorów 🖐️ faceci to lubią

no właśnie - na odbycie, a nie na tzipce, a jak facetowi wisi fiut to zjeżdżający klocek może wysmarować włosy go pokrywające :D :D :D :D :D :D :D

Gość ale jaja to se gole
podobno jeden pan kiedyś się takim właśnie włosem udławił i rodzina oskarżyła jego kobietę o odszkodowanie ,bo w przełyku znaleziono jej kłaki

"e tylko wytlumaczcie jakie sa z tego korzysci, z klaczanow?" ochronno chłodzące " taaa :D :D zwlaszcza latem :D :D

Gość baska z pekaesuu
''bez orala???????????????????????????????????????????? a anall??????????????????????? to co wy robicie? patrzycie sobie głęboko w oczy?????żenua'' ja też nie przepadam ani za oralem ani za analem no i? żenua to jesteś ty, odrazu widać, ze jakaś nastka mało co wiedząca o seksie, z seksem jest jak z jedzeniem - każdy lubi co innego

Gość masakra jakas
zuza lecz sie:/:/:/

Ok. Mi wystarczy :D :D Wiem jedno, ze na kafeterii siedza zarosniete panie, ktore tylko po bozemu 😭 :D :D, bo religia i ginekolog a takze natura oraz naturalnosc i niechec podazania za moda, nie zezwalaja na sciecie lasu, dzunglii, krzakow.

Gość ale jaja to se gole
agniechaaaaaaaa- ja przez ciebie ze śmiechu się udławię:))) jak to jakaś ,twoja przecież niedomyta ,a nie jakaś

Z czego mam sie leczyc? Ze depiluje sie? Ze uprawiam rozne rodzaje seksu? a co do ogloszen, to niestety nigdy nie mialam okazji na takie wchodzic, jak ty :-(

Gość masakra jakas
ales ty nowoczesna ze szok:D :D

Gość ulllryk junginken
29 lat to chyba nie nastolatka ,mąż od 7 lat .No ale cieszy mnie ,że mnie odmłodzono.Dziękuję.

Gość masakra jakas
z glupoty zuza, z glupoty:D chociaz nie- na to ponoc lekarstwa nie ma:D wspolczuje:D

Gość baska z pekaesuu
a czy ja pisałam tępa dziewczynko, ze sie nie golę? nic takiego nie pisałam, poza tym skoro jak bez anala i bez orala to dla ciebie zostaje już tylko 'po bożemu' to idąc twoim(żałosnym) tokiem myślenia, to skoro ktoś uprawia anal i oral to znaczy ze robi klocka na klate partnera i pije jego siki?

Gość zuza a ty masz jakies
kompleksy czy co ze cie interesuja cudze wlosy lonowe? chcesz to sobie gol ale od innych to wara i obrazliwe teksty wsadz sobie do swojej wygolonej cipy

Gość po prostu ja.....
ja golę się tam często ale to dla mnie prawdziwa męczarnia. potem jest tam czerwono, skora cala w krostkach i jak odrastaja to boli, wy tak nie macie?

Gość ulllryk junginken
no dobra raz ty na nim ,raz na odwrót ,z całusem ,bez całusa itd....ale dobrze jest czasem popróbować czegos innego