Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kAMAKAMIŃSKA

Kobiety wciąż na coś CZEKAJĄ...

Polecane posty

Gość kAMAKAMIŃSKA

Życie kobiety polega na czekaniu. A to czekają na telefon od faceta, a to na propozycję wspólnego zamieszkania, a to na oświadczyny i ślub. Wciąż czekanie...:O Co to za życie??? Czyżby wszystko zależało od Facta, na każdym etapie związku? No chyba, że babka sama zaprosi go na randke i zmusi do ślubu ale to raczej rzadkie.

Gość zajebisty27
a kto wam broni podrywać i robić pierwszy krok???

Gość kAMAKAMIŃSKA
zajebisty27----> gadaj zdrów.w prawdziwym życiu i tak faceci wolą kobiety, które muszą zdobywać a nie takie, które to ich zdobywają. I wyjątki niesmiałych gości nie potwierdzają reguły od tej zasady.

Gość zajebisty27
nieprawda, jeżeli kobieta jest atrakcyjna to jest to komplement jak sama coś zrobi - spotkajmy się w POŁOWIE drogi a nie że facet ma wszystko zrobić taki brak jakiejkolwiek inicjatywy ze strony kobiety może być odczytany jako obojętność albo brak zainteresowania

Gość kAMAKAMIŃSKA
zajebisty27---> kobieta powinna być przychylna facetowi, który się jej podoba ale większość czyni to bardzo subtelnie i nie ma tu mowy o spotykaniu się dosłownie w połowie drogi. A co oświadczyć też ma się kobieta?

Gość brak inicjatywy ze strony face
ta na poczatku jest odczytywane jako obojetnosc takie sa zasady, ze facet zdobywa i inicuje na poczatku i nikt tego nie zmieni, kobieta albo odpowiada pozytywnie albo nie na taki podryw

proponuje zeby wreszcie faceci tez zaczeli rodzic dzieci, spotkamy sie w polowie drogi :o

Gość kAMAKAMIŃSKA
Niemniej wkurza mnie to wieczne CZEKANIE.

Gość zajebisty27
"i nikt tego nie zmieni" ale czy w ten sposób nie tracicie szansy na poznanie kogoś? skoro się podoba to warto chyba coś zdziałać

nie tracimy, bo jak mezczyznie zalezy to zrobi ten krok (przeciez takze wie jak skonstruowane sa damsko-meskie podchody) zyskujemy, ze nie wiazemy sie z mezczyzna, ktory jest z nami z braku laku

Gość kAMAKAMIŃSKA
Dziewczyny zakładają topiki: nie dzwoni, nie proponuje wspólnego mieszkania, nie oświadcza się, nie proponuje ślubu....Wszystko ONI, czy to oni decydują a my możemy powiedzieć tylko tak lub nie?

Gość zajebisty27
"No chyba, że babka sama zaprosi go na randke" a co w tym złego jakbyś zaprosiła na randkę?

Gość zajebisty27
"nie tracimy, bo jak mezczyznie zalezy to zrobi ten krok (przeciez takze wie jak skonstruowane sa damsko-meskie podchody)" ale jakoś możecie osmielić chyba

Gość Kivi kivi
gdy kobieta musi przejąć inicjatywę, to zastanowiłabym się co to ta facet :O jakiś laluś, który czeka aż zostanie uwiedziony? czy chorobliwie nieśmiały, skoncentrowany na sobie nieudacznik. niestety, taki nasz los, że musimy czekać, najwyżej subtelnie "pomagać" szczęściu.

desperatka albo babochlop :o dziewczyna z klasa tak sie nie zachowa

Gość kAMAKAMIŃSKA
Czasem właśnie podejrzewamy ich, że są z nami "z braku laku", skoro wciąż musimy czekac na kolejny krok z ich strony...

Gość ja nie czekałam az mój
obecny mąż zaprosi mnie na randkę, no akurat od kogoś dowiedziałam się że chce mnie zaprosić na studniówkę a wiedząc jaki jest (kolega brata) postanowiłam wymyślić pretekst i pójść się go zapytać kiedy w końcu dostanę to zaproszenie na studniówkę (bo gdybym czekała aż on zaprosi to zrobiłby to dwa dni przed), potem po imprezie też zrobiłam pierwszy krok i jakoś korona mi nie spadła z głowy a gdybym miała czekać to chyba bym czekała do śmierci z rozpoczęciem związku, jeśli chodzi o zaręczyny, ślub to nie robiłam pierwszego kroku

osmielic mozna, ale nie wiecej:-)

Gość kAMAKAMIŃSKA
ja nie czekałam az mój----> no ale niczym nie ryzykowałaś zapraszjąc go , bo WIEDZIAŁAS , że on chce cie zaprosić...guzik a nie pierwszy krok.

Gość kAMAKAMIŃSKA
A jak ośmielić faceta do zaręczyn??? Kupić mu pierścionek?:P

Gość zajebisty27
"no ale niczym nie ryzykowałaś zapraszjąc go , bo WIEDZIAŁAS" no tak, a czym byś RYZYKOWAŁA??? czyli to my mamy ryzykować odrzucenie i KOPA w dupę a wy nigdy?

wiedzialas, ze on chce z Toba isc, wiec sytuacja byla inna hahaha:-D dlugo jestescie ze soba?

ale to nie jest tak do konca, bo przeciez zwykle da sie wyczuc czy dziewczyna jest przychylnie nastawiona czy nie, a ryzyko jest zawsze a odwaga, walka, zdobywanie to cechy wyrozniajace kobiety czy mezczyzny???

Gość jest mnóswo przedsiębiorczych
dziewczyn kobiet które wiedzą co chcą i realizują swoje cele a facet jest na drugim planie podobnie dzieci. studia a później kariera zawodowa pochłaniają mnóstwo czasu .studiujące dziewczyny wspomaga coraz częsciej sponsor podobnie radzą sobie tez kobiety które samotnie wychowujące dzieci a na coś tam każdy czeka w każdym etapie swojego życia jak jest młodszy to choćby na jakiś łut szczęścia w ważnym dla siebie aspekcie życia a jak czuje ze nic ciekawego go już nie może spotkać to czeka na śmierć

Gość ja nie czekałam az mój
9 lat

z tym powyzej sie zgodze w temacie watku, ja czekam tylko na rozwoj spraw zawodowych, a prywatne co ma byc to bedzie;-)

" a odwaga, walka, zdobywanie to cechy wyrozniajace kobiety czy mezczyzny??? " odwaga tak walka a o co walczyc jak laska powie nie ??? jak mozna zdobywac laske która daje kosza ??? kobiety mają cechy takie same jak w epoce kamienia łupanego 🖐️

cream jak laska powie nie, to pozamiatane, ale nie o tym mowa w tym watku a co teraz chodza obojniaki po ziemi:o???