Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kAMAKAMIŃSKA

Kobiety wciąż na coś CZEKAJĄ...

Polecane posty

Gość zajebisty27
"A dałeś szansę normalniej przeciętnej dziewczynie, czy wzdychasz od tych najładniejszych na roku?" a co do kurwy nedzy Darker NIE MIAŁ PRAWA ? do tych najładniejszych??? co to - tylko brzydkie dziewczyny są normalne? moze własnie chciał NAJŁADNIEJSZĄ i miał do tego takie samo prawo jak kazdy inny

Gość kAMAKAMIŃSKA
"Mnie nie obchodzą ich wymówki dlaczego nic z tego. Słyszałem wszystkie. Tak samo nieszczere. "---> no ale co ci miały powiedzieć? Na to, że kogoś nie kochasz nie ma się wpływu, do tego nie da się zmusić mimo najszczerszych chęci. Nie możesz mieć o to do nich pretensji.

"a słyszałeś, że kto z kim przystaje to takim samym sie staje uważaj na dobór znajomych na przyszłość" Ja go od 10 lat nie widziałem na oczy. "Ja proponuję abyś zaprzyjażnił sie z playboyem, moze ci sie coś z niego udzieli" Ciekawe na co takiemu piąte koło u wozu jak ja potrzebne... Zaprzyjaźnić się... dobre :D

" chyba ktoś tu mial za dobrze w zyciu " Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. " Mój znajomy uważał, że go kosmici śledzą a teraz na oddziale pewnego szpitala w pokoju bez klamek się podziewa. Jego życie jest filmem Sci/Fi. " Tak to jest, jak się swoje życie poświęca filmom SF ... zamiast szukać tej jedynej :D

Gość kAMAKAMIŃSKA
"a co do k**wy nedzy Darker NIE MIAŁ PRAWA ? do tych najładniejszych??? co to - tylko brzydkie dziewczyny są normalne? moze własnie chciał NAJŁADNIEJSZĄ i miał do tego takie samo prawo jak kazdy inny" ---> oczywiście prawo miał, tyle że nie miał szans tak jak i większość kobiet nie ma szans na Brada Pitta.

Gość zajebisty27
"kAMAKAMIŃSKA "a co do k**wy nedzy Darker NIE MIAŁ PRAWA ? do tych najładniejszych??? co to - tylko brzydkie dziewczyny są normalne? moze własnie chciał NAJŁADNIEJSZĄ i miał do tego takie samo prawo jak kazdy inny" ---> oczywiście prawo miał, tyle że nie miał szans tak jak i większość kobiet nie ma szans na Brada Pitta." przecież dla was liczy sie rzekomo charakter a nie wyglad więc jak nie miał szans?

"a co do k**wy nedzy Darker NIE MIAŁ PRAWA ? do tych najładniejszych???" Mnie tu ostatnio przekonywali, że idealną partią dla mnie będzie taka po 30-stce z dzieckiem... :D "no ale co ci miały powiedzieć?" Spierdalaj! Nie podobasz mi się! Tyle by wystarczyło. "moze własnie chciał NAJŁADNIEJSZĄ" Nie, Darker nie chciał miss uczelni.

"jak milo ze powiedzial to mezczyzna" A nie mówiłem, że na podryw?

"Tak to jest, jak się swoje życie poświęca filmom SF ... zamiast szukać tej jedynej " I to ja jestem dziecko... Znałem podobnego co tak samo miał. Przeszedł mu romantyzm jak się okazało, że jego druga połóweczka miała jeszcze kogoś na boku :D

Gość kAMAKAMIŃSKA
A ja znam faceta, który boi się dziewic, bo twierdzi, ze taka sie nie wyszumiała i wczesniej czy póżniej z ciekawości spróbuje z innym, to samo tyczy sie zresztą facetów prawiczków. Innymi słowy, co człowiek, to inny punkt widzenia na związki i życie.

"A ja znam faceta, który boi się dziewic, bo twierdzi, ze taka sie nie wyszumiała i wczesniej czy póżniej z ciekawości spróbuje z innym" Mało to kretynów?

Gość zajebisty27
"gdzie ci mezczyzni prawdziwi tacy?" to juz nie te kobiety co byly kiedys niestety

"problem Darkera to ten ze sam w siebie nie wierzy. Nie jednokrotnie natknelam sie na jego wypowiedzi i smeci strasznie ze ma 26 lat i nigdy nie mial kobiety" Przeważnie gdy już to piszę to używam tego jako przykładu ale na tym forum sa jednostki co cały czas zakładają takie tematy. "zawsze wybiera sie towarzystwo osob pozytywnych zycie wystarczajaco jest trudne i smutne, by sie jeszcze dobijac czyims marudzeniem wiecznym" Ja mało rozrywkowy byłem to i mnie nigdzie nie zapraszano. I dobrze bo bym tylko ścianę podpierał. "gdzie ci mezczyzni prawdziwi tacy?" Poczytaj temat: Mój facet siedzi w więzieniu. Elita męskości. "1 na 10 bedzie meski, taki ktory zaimponuje kobiecie, reszta nadal ssie piers mamusi" Tłumaczenie: Czemu oni tak mało zarabiają i nie stać ich na mieszkanie?!

Gość kAMAKAMIŃSKA
Darker---> a ja myśle, że możesz się tu zarzekac ale jesli spotkasz na swojej drodze kobietę, która cię urzeknie, to schowasz swoją chorobliwą nieśmiałość i złe doświadczenia z kobietami do kieszeni, i zrobisz wszystko aby z nia być..:)

" "jak milo ze powiedzial to mezczyzna" A nie mówiłem, że na podryw? " Stąd problem z płcią przeciwą, bo twój odbiór jest wadliwy ;-) Z loriką też byś się nie dogadał :D " Znałem podobnego co tak samo miał. Przeszedł mu romantyzm jak się okazało, że jego druga połóweczka miała jeszcze kogoś na boku " " Mój znajomy uważał, że go kosmici śledzą a teraz na oddziale pewnego szpitala w pokoju bez klamek się podziewa. Jego życie jest filmem Sci/Fi. " Najwyższy czas zmienić towarzystwo :D

Gość kAMAKAMIŃSKA
"A ponadto; nie mam czym imponować."---> to się nie masz czym chwalić, bo to twoja wina.

"Darker---> a ja myśle, że możesz się tu zarzekac ale jesli spotkasz na swojej drodze kobietę, która cię urzeknie, to schowasz swoją chorobliwą nieśmiałość i złe doświadczenia z kobietami do kieszeni, i zrobisz wszystko aby z nia być.." Koleżanka widzę nowa na forum? Ja to już miałem i szczegółowo opisywałem na forum. Miała mnie w dupie. Jak każda inna. Tylko mnie emocjonalnie dobiła.

"Najwyższy czas zmienić towarzystwo" Na mitomanów takich jak ty? "to się nie masz czym chwalić, bo to twoja wina." No, za mało przebojowy i kasy też nie wiele mam. To ciota ze mnie.

Gość zajebisty27
"pozwalaja nam targac najciezsze rzeczy podczas gdy sami uciekali do wc by jakos przeczekac zmiane" skoro i tak nie mieli szans na seksik to po co się wysilać

Gość kAMAKAMIŃSKA
"No, za mało przebojowy i kasy też nie wiele mam. To ciota ze mnie'---> ty to powiedziałes. Lubię ludzi, którzy potrafią o siebie walczyć i robia wszystko, aby stać się lepszymi a nie tylko marudza i użalają się nad sobą. "BO ja jestem beznadziejny"---> to coś z tym kurwa zrób!

" Na mitomanów takich jak ty? " Dla twojego własnego zdrowia lepsza mitomania niż pesymizm. W moim towarzystwie byś się nie odnalazł, bo ja realny optymista ;-) Pamiętaj, tyś kowalem swego losu.

Gość zajebisty27
każdy kiedyś był optymistą niektórzy mają powody zeby nadal nimi być a inni nie

"Lubię ludzi, którzy potrafią o siebie walczyć i robia wszystko, aby stać się lepszymi a nie tylko marudza i użalają się nad sobą. "BO ja jestem beznadziejny"---> to coś z tym k**wa zrób!" Ja się nie użalam. Forum to wentyl gdzie mogę napisać co chcę. Myślisz, że ktokolwiek w realu wie to co wy wiecie o mnie? Nie zamienię się w gościa z bajerem co dziewczyny uwodzi bo taki nie jestem tak samo jak nie jestem chińczykiem. Co innego nauczyć się języka obcego a co innego wymienić sobie osobowość na bardziej cool.

Gość kAMAKAMIŃSKA
"każdy kiedyś był optymistą niektórzy mają powody zeby nadal nimi być a inni nie'---> według mnie optymizm to cecha wrodzona i smutas i maruda też zawsze był, jest i będzie jojczał, chocby dostał gwiazdke z nieba:).

" każdy kiedyś był optymistą niektórzy mają powody zeby nadal nimi być a inni nie " A ty jak się potkniesz i przewrócisz, to leżysz plackiem, czy się podnosisz ? Po co wstajesz, przecież łatwiej jest leżeć ?

Zapytaj mnie jeszcze o mój adres. To bardzo ważne aby forum się takimi informacjami - niezbędnymi dla toku dalszej konwersacji - wymieniać.