Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze trochę i będę mamą

Teściowa i jej znajome. Podsłuchałam rozmowę.....

Polecane posty

Szlak mnie trafi...... Jestem w ciąży 32tydzień. Byliśmy przedwczoraj u teściowej na imieninach i zanocowaliśmy tam. Było oczywiscie beznadziejnie, ale daliśmy radę. Te jej znajome mówiły jak to ładnie wyglądam, że zgrabna itp ......sratatata!!!! Około 22:00 my już położyliśmy się spać, a te babsztyle to do 3:00 w nocy z teściową siedziały i obgadywały inne babsztyle z okolicy :/ W pewnym momencie głosy przycichły więc odrazu wytężyłam słuch :P Gadka była o mnie!! Mówiły (a głównie teściowa), że to bardzo dziwne, że będzie chłopczyk skoro tak zbrzydłam, że to własnie dziewczynki odbierają urodę mamie ://///////// że źle wyglądam, że przytyłam za dużo (10kg na razie :P) Ogólnie jestem "wyszczekana" nie przemilczałabym tego tak normalnie, ale... że mąż już spał, a ja w koszuli to nawet z łóżka do nich nie wyszłam. Chociaż leje na teściową i na te babska to BYŁO mi strasznie głupio, smutno i przykro :( wyżaliłam się uff :)

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
baby ze wsi są takie dwulicowe :/

Gość olej stare rozklapichy
tyle maja z zycia, ze sobie pogadaja. Ty urodzisz i wrocisz do wagi, a one? nikt na takie stare jedze nie spojrzy nawet.

nie warto sie przejmowac glupimi babami... ja czasami tez slucham glupoty o mnie ale nie rusza mnie to :) przynajmniej o nas glosno hehe takze glowka do gory :D

Ja za to slysze od tesciowej, ze przez moja ciaze wstydzi sie wyjsc na osiedle :) to tez jest bardzo miłe...i rozgaduje kolezankom, ze to ja tak zalatwilam jej biednego synka i go zlapalam na dziecko a to byla nasza wspolna decyzja

Gość NiePowiemJużNicWiecejSpadajcie
Mi się wydaje, że masz z sobą jakiś problem ...

Gość I want die.
te stare baby są najgorsze. jak sie wsiądzie do tramwaju to jeden wielki smród od nich i nie ma gdzie usiąść bo mohery wszystko zajmują stare pizdy i narzekają na młodych a same by kurwa zabiły tyle w nich jadu i nienawiści że one już są stare kurwy i próchno sie z tłustego dupska sypie. do kościoła zapierdalają codziennie na 6 rano modlą sie do Boga a tylko wyjdą na powietrze to sie zaczynają plotki o wszystkich z okolicy świętojebliwe fałszywe sucze

Gość kjkjkjkj
Angellss, masz 22 lata i pewnie jestescie bez slubu? taka mentalnosc i myslenie mamusiek zakochanych w syneczkach...ja bym nie zwracala uwagi, to nie z tesciowa zyjesz..

Gość idiotkaaa
a moze ty nigdy na czyjś temat nie rozmawiasz, co urazilo ciebie, że prawdę o tobie mówili,

Gość nie przejmuj się tym
na pewno to ona gadała , a one słuchały , ewentualnie przytakiwały Spytaj sie jej ile przytyła w ciązy ,załoze sioeze duzo wiecej niz ty Zobaczysz co bedzie po porodzie , o wnuczka tez będzie zazdrosna

do idiotkaaa - nie uraziło mnie to. Może i mówiły prawdę, napisałam tylko, że było mi okrutnie przykro. Jeśli o mnie chodzi - nie uważam, że "zbrzydłam" 10kg na + widać tylko na brzuchu więc z tym też mi dobrze

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
olej je.jak by to na mnie trafiło to uffff by się działo

Gość xsxsxsxsx
He mi kolezanka w 20t.c. powiedziala: bedziesz miala dziewczynke bo jakas brzydka sie zrobilas :) he he, przez chwile bylo mi przykro (bo widze i slysze, ze ponoc wygladam kwitnaco) ale ze chcialam corke to jej podziekowalam za szczerosc :) na 2 dzien na usg dowiedzialam sie ze corka :D

Angells, decydowalas sie na dziecko nie majac nawet wlsnego mieszkaniaani pracy? Wiesz co to odpowiedzialnosc? Siedzisz na glowie tesiowej a na kazdym topiku ja obgadujesz. :P

Zmienię powiedzenie :D:P "Czego uszy nie słyszą temu sercu nie żal" :classic_cool: Nie bronię teściowej,ale to co powiedziała do swoich przyjaciółek nie jest jeszcze tragedią.Z życia wzięte znam gorsze"obgadywanie".

Gość amalletta
a, daj sobie dziś przyjemność i zapytaj teściową czy FAKTYCZNIE tak zbrzydłas jak opowiadała w nocy koleżankom, czy po prostu skończyły im sie tematy do rozmowy :D I poczekaj co ci kobita odpowie :P

Gość ciasteczko1010101
Nie przejmuj sie niestety z tesciowymi tak to juz jest ja moja zawsze uwazalam za rowna babke bo taka nowoczesna,wygadana z nieziemskim poczuciem humoru no ale jak sie dowiedzialam to tylko przy nas tak udaje a przy kawce z kolezankami obrabia nam tylki,mam,synowym bo jest nas 3 teraz pojechala na temat Twojego wygladu a zobaczysz dziecko sie urodzi dopiero sie zacznie,ze zle przewijasz,nosisz,karmisz a rob to tak srak a jak sie postawisz to bedzie obrazona bo przeciez ona chciala dobrze....juz teraz musisz nauczyc sie cierpliwosci do tesciowej a niech sobie gada a jak poczujesz ze przegina porozmawiaj o tym z mezem i niech on to zalatwi jest Twoim mezem i powinien trzymac Twoja strone co czasami bywa ciezkie bo faceci od babskich spraw lubia trzymac sie z daleka dla sw.spokoju. POWODZENIA I CIERPLIWOSCI ZYCZE:):) DUZO ZDROWECZKA I SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA.