Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I to ewsmdgdgd

Oto jakich facetów wolą kobiety....

Polecane posty

"Po rozstaniach/rozwodach, to kobiety i faceci zwykle odreaguja szybkimi zwiazkami" Szybkimi niezobowiązującymi numerkami tak, nawet kilkumiesięcznymi ale żeby zaraz związek? :) bochenek! bochenek! Piekarnia to za dużo... :p

Gość zauwazyliscie ze ostatnio nikt
nie pisze pod czarnym nickiem tylko ci stali co kiedys:D:D i same nowe nicki:D:D ludzie zaczeli sie wstydzic forum dla przegrancow , tak to widze sam mam czarny :D:D

Gość czy kogiel mogiel
Seksem bez zobowiazan. Pomijasz osoby, ktore nie uznaja takich rozwiazan. Co do podzialu, to faceci wybieraja sobie spokojne, wierne na zony, a zdradzaja je z latwymi zolzami.

Gość zajebisty27
chyba za bardzo upraszczacie, przynajmniej jezeli chodzi o facetów to nie jest tak, ze szukamy wrednej i złośliwej baby szukamy PIEKNEJ I SEKSOWNEJ a ze przy okazji takie są najczesciej wrednymi sukami to zupełnie inna sprawa Jezeli taka piekna i seksowna i ma dobry charakter to nikomu to nie przeszkadza. Mam wrazenie ze u was tez jest podobnie albo wrecz przeciwnie.\ Facet o pociagajacym seksualnie ciałku, czytaj naładowanym testosteronem jest najczesciej skurwielem. Ale jakby był przy tym dobry TO JUZ BY NIE BYL DLA WAS POCIAGAJACY. Ponieważ ... byłby za dobry. Nas z kolei DOBRO nie odsrasza. Czyli nie przesadzałbym tak jednoznacznie ze chodzi o charakter a raczej o ciało, bo to ciało w pierwszej kolejnosci wywołuje pożądanie. A co do charakteru to j.w. Dla nas dobro jest in plus a dla was in minus.

Gość czy kogiel mogiel
jestem jebnieta

Gość czy kogiel mogiel
Dobrze podszywie, jesli tak sam/a piszesz:-).