Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

islam..

Polecane posty

Gość nienawidze!!!
tych skur...,najgorsze jest to ,ze te kobiety maja tak wyprane mozgi,ze mysla ze tak ma byc i godza sie na to

mogą mi narobić :] nie rozumiem dlaczego ludzie uważają się za takich mądrych a wierzą w takie brednie. Nie mówię tylko o islamie.

Gość monter,,,
TO JEST WLASNIE ISLAM.Lewiatan-przestan klamac.Znam wielu muslimow i wiem jedno-co innego mysla,co innego mowia a jeszcze co innego robia.My-biali jestesmy dla nich niewierni.Oni nas nienawidza zupelnie szczerze.Ja sie domagam calkowitego zaprzestania wpuszczania tej zarazy do europy.Malo kto wie ze ich jest juz tutaj 40mln.Tylu jest muslimow.W ogole przybyszow 150 mln !!!!!!!! Jak myslicie-jakie sa tego powody?Co ta UE w ogole ma za polityke?Czy na ssie ktos pyta czy my ich tu chcemy?Nie !!! Pyszalkowie z wladz robia co chca z NASZA EUROPA !!!!!

Gość monter,,,
""""100% mogą mi narobić :] nie rozumiem dlaczego ludzie uważają się za takich mądrych a wierzą w takie brednie. Nie mówię tylko o islamie."""" ----- ty sie zapewne uwazasz za mundra i masz na mysli wiare w Prawdziwego Boga.Obys tylko nie musiala w takim stanie stanac przed Nim w dzien ostateczny.

Gość monter,,,
Lewiatan-zmien stopke.jest kretynska.

Gość ksdlfkk
anglicy mowia to samo co ty tylko w miejscu muzlumanin wstawiaja slowo polak/europa wschodnia. ich tez nikt nie pytal czy chca milion polakow u siebie. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia... "twoja Europa"!! :) twoja moze byc jedynie polska a tu jest chyba 5 islamistow na krzyz, a kogo wpuszczaja inne kraje nie twoja sprawa. ciesz sie ze ciebie wpuszczaja :)

islam to zaraza gorsza os dżumy, cholery, AIDS, grypy hiszpanki, boreliozy kiły, rzeżączki, gorączki krwotocznej, kleszczowego zapalenia mózgu, i wielu innych nie wymienionych

Gość u mnie swieci slonce
zdesperowana zona ty moj bohaterze! widze ze normalna z ciebie dziolcha pomimo ze shiksa:D🌼👄

shiksa ?:D anglicy moze cos pod nosem psiocza ale my pracujemy i placimy podatki na ich beneficiarzy. a muzulmanie nie dosc ze sie osiadaja, dzieci narobia tak z 7, cale rodziny posprowadzaja, kase od panstwa wyludzaja to jeszcze trzymaja sie w swoim zamknietych grupach, wymagaja naciagania praw do swoich islamskich obrzadkow (np. halal w szkolach, miejsca do modlow w pracach itd) i nie chca sie asymilowac. za kilkanascie lat bedzie ich 3 razy wiecej bo sie rozmnazaja jak kroliki! islam jest niebezpieczna religia a co taki polak moze zrobic? popracuje i albo rodzine zaklada i zostaje wtapiajac sie w angielski tlum albo wraca do polski. pozalujemy za kilka lat.. a teraz ma wielu terorystow na wolnosc z wiezein powychodzic. i znowu sie zacznie.

Ja tu sie calkiem zgadzam z kolezanka ZDZ. Juz dawno wiedzialam to, o czym pisze, no ale coz... Trza sie na wlasnej skorze przekonac. Szkoda, ze duzo pan sie o tym nie przekona, bo same sa w zwiazkach z lokalnymi muzulmanami i pranie mozgu juz mialy zrobione. (np jak ta laseczka, co mi na forum grozi, ze jak mnie spotka to.... :D )

Gość seksowna kobietka
tez juz "wypaczyłam" tego byka, ale nie chciało mi sie nawet komentowac :o