Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

islam..

Polecane posty

rzecz nie w tym ze polsie kobiety ich wola, ale w tym jakie polskie kobiety ich wola :D margines

Gość Jak stronisz od brudasow
to musisz tez od Polakow, bo slyna z brudu. Brudne zeby w dodatku czesto zepsute, nie mowiac o butach i reszcie. Az smierdzi od nich.

Ej no wiedzialam ze ona jest materacem ciapatego przeczytajcie to z innego topiku dzisiaj ale tam nie tryskala tak jadem jak tu. teraz juz wiadomo czemu 20:05 [zgłoś do usunięcia] anaaaaaa moj maz jest muzulmaninem,jestesmy razem wiele lat i ani religia ani roznica kultur nigdy nie byla dla nas problemem,nic sobie nie narzucamy,rodzine ma bardzo na poziomie bardzo tolerancyjna i otwarta,duzo by tu pisac ale wiele lat temu sama sie wahalam i mialam tysiace pytan ,teraz nie zaluje.maz jest uwielbiany przez moja rodzine a pochodze z rodziny lekarzy wiec nie zadna patologia jak juz kiedys ktos podsumowal,przez znajomych i cale moje otoczenie a ja jestem traktowana przez jego rodzine poprostu jak jego zona ,nie muzulmanka nie niewolnica itp.

aaaaanaaa angole sa u siebie! i jak chca to moga lezec fiutem do gory! a reszta niech zapierdala!! siedza brudasy zajebane po tych swoich syfiastych kafe i dyskutuja gdzie najlepiej podlozyc nastepna bombe! ani asymilacji,ani jezyka.......be,me ,kukuryku :(

Gość Polske tylko czasami odwiedzam

oglaszam wszem i wobec ze jestem: rasista,antysemita i zajebisty homofob! a co? niech sie bida wscika!! ps.mam duzo kolegow kolorowych,zydkow i pedaukow:D

dokladnie husky, musk wyprany ale bedzie sie jeszcze z normalnymi ludziami spierac i nam wciskac kity

szkoda, ze nam juz nic nie napisze. :( sie usmialam strasznie :D :D :D

Gość Czy wy zdajecie sobie sprawe
jacy lubiani jestescie zagranica. W tym jezyku jest strach sie odezwac w sklepie. W hotelach tez zle ich traktuja, to teraz odgryzacie na innych ...... Smieszni jestescie.

napisze szczerze,jak ktora chce ciapatego to jej sprawa! mnie nic do tego! ale dziwne jest ze biali faceci za nimi sie tak nie ogladaja.....wiem,wiem....bo nic nie widac zza tych szmat i nie wiadomo czy to nie koles przypadkiem :D

no bo to kobiety chodza w takich zakrywajacych wszystko szmatach, a faceci nie :o co jest kurfa niesprawiedliwe. sadze ze wystarczy tylko facetow z tamtad powybijac. kobitki niech sobie zyja :classic_cool:

Nie, ja bym wolala zeby sobie zyli z poobcinanymi kutasami. wtedy juz by tak nie lecieli na wszystko co sie rusza

Gość Pisze do Polakow, ktorzy
nie sa pepkiem swiata, wrecz nie ma sie do nich zaufania, maja zepsuta opinie, i kazdy ktory podrozuje wie o tym. A tu na tym forum , krytykuja innych ! A tak prawde mowiac , mozna za was sie wstydzic. Uogolniajac, bo chyba nie wszyscy.

oczywiscie, ze polacy nie sa pepkiem swiata.. bo to ja nim jestem :classic_cool: wallnes, a to wystarczy same jądra obciąć. a kutas niech im dynda i przeszkadza :classic_cool:

:D husky dobre dobre :D tak tak, my POlacy mama zla opinie. jasne. :) a pakole i inne wynalazki maja baaaaaaaaaaardzo dobra opinie tiaaaaaa :D