Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

islam..

Polecane posty

tak i co? jakiś normalny? bo ja i on z warszawy... to wiesz :classic_cool: ale wydaje sie malo rozgarnięty :o

kurwa mać :o nie gram wiecej z debilami... atakuja mnie a potem sami giną.. wyznawcy allacha chyba :o

Gość a tzo gracie?
ale w tzo? :p

Gość a tzo gracie?
to nic dziwnego, ze ktos tam kogos wydymal

Gość hahahah
oh mayor mayor...zal ci, ze ze nie jestem rasitka i nie mozesz pojac, ze mozna byc nie-rasista nie bedac w zwiazku z muzlumaninem. Jestem szczesliwie zareczona od 2 lat z bialym anglikiem. Nie bardzo wierze w zwiazki "mieszane" i jestem ateista, wiec tym bardziej zadnego muzlumanina z jego religia bym nie zdzierzyla. ale daje zyc innym, bo mam swoje - szczesliwe - zycie. Ty tego nie pojmiesz bo jestes zgorzkniala. i nie groze sie kochana, obiecuje ze nie nasle na ciebie pakoli zeby cie obrzucili jajkami badz spalili dom :) Zycze ci powodzenia w zyciu, naprawde, bo go potrzebujesz :)

Gość etatowy podszywacz84
mam ci przypomniec glupia peeeeeezdo co jej napisalas na zagranicznym :D wlasnie tak jak ty zachowuja sie zgorzkniale pelne kompleksow cizie wiec zamknij morde i mozesz mi possac

Gość Lisette
na szczęście tego robactwa u nas tyle nie ma, nazłaziło się dziadostwa z z Czeczenii a innych kundli nie ma bo ci zasrańcy szukają gdzie da się żyć za darmochę i klepać bachory

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania/obowiazkowa-burka-w-szkolach-na-wyspach,1,3709871,region-wiadomosc.html juz i tak nie podobalo mi sie ze idac na lunch w szkole musze jesc halal.. a z jakiej okazji ja mam wybor tylko posrod zezwolonych mies i jeszcze nad ktorymi ktos odprwial swoje obrzadki religijne? nikt nie patrzy, ze to moze ludziom przeszkadzac.. wazne zeby muzulmanska wiara byla respektowana? przeciez to nie jest ich kraj. ja nie wymagam bigosu w szkole na obiad w nie swoim kraju..

Gość etatowy podszywacz84
a wory na sperme ciapatych bronia ich ile wlezie