Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

islam..

Polecane posty

Gość anaaaaaa
zdesperowana zono jestes skonczona idiotka z klapkami na oczach takie jak ty to wlasnie kwasem by oblewac .pracuje w uk i place podatki na pierdolonych leniwych anglikow i jakbys czytala gazety tobys wiedziala ze statystycznie anglicy rodowici sa najwiekszymi biedakami a zarazem prostakami europy i gdyby nie zasilki to ...perdolisz nie makac zielonego pojecia az szkoda gadac

Gość etatowy podszywacz84
odezwal sie juz wor na sperme brudasa

Gość anaaaaaa
i nie wiem co chcesz udowodnic polska dziewucho bo jednak wiecej jest popierdolonych leniwych anglikow niz muzulmaninow

Gość To trzbabylo siedziec
w Polsce nie pchac sie do obcego kraju i go obgadywac. Krytykowac ! Ja poznalam Angielki na urlopie i byly sympatyczniejsze od Polakow.

No i po co sie tak bulwersujesz ''polska dziewucho''?Wynocha do ciapatych i tam sobie z nimi siedz jak tak za nimi jestes.Materac brudasa :o

Gość anaaaaaa
a jak angielski idiota taksowkarz wylecial i wystrzelil pol wsi to ci malo na muzulmanow najezdzasz idiotko,jak anglik zgwalcil moja najlepsza koleznke to jest ok????ale curry wpierdalac to dobrze ?ty parszywcu ile lat jestes w uk????5?6?cale gowno ze kogos tak potrafisz podsumowac! W dodatku parszywa pizdo mieszakasz pod cardiff:):)

Gość anaaaaaa
jestescie popierdolonymi idiotami

anaaaaaaa lecz sie bo juz chyba czas na to :D wypierdalaj do muslimow,tam na pewno ci bedzie dobrze. po co siedzisz w tej ''zlej'' europie??

Gość anaaaaaa
WELLNESS-AZ BRAK SLOW NA TWOJA GLUPOTE

Na moja glupote? :D A mnie brak na twoja. :D wynocha do brudasow! pewnie obciagasz pakolowi za friko :D

Gość Brawo......
Polskiej kulturze

to sa efekty wlasnie wypranego mozgu juz. muzulmani cacy, a europa zła.... :classic_cool:

Gość anaaaaaa
A KUZWA SKAD TY WIESZ GDZIE JA SIEDZE W TYM MOMENCIE?!NIE UDZIELAM SIE W TEJ DYSKUSJI BO DLA MNIE JESTESCIE POJEBANE IDIOTKI I DLA WAS ANGLIK TO 7 NIEBO NIE WAZNE ZE POJEB I NIEDOUK JAK WIEKSZOSC Z NICH ALE WAZNE ZE ANGLIK.MOJE GRATULACJE ,ZA ROK WYJDZIE MOJA KSIAZKA ZACHECAM DO LEKTURY ,PA IDIOTKI A MOZE GO AND FUCK YOURSELF U POLISH CHEAP CUNTS:)

na pewno juz ma taka ochote. :D ale wiesz, wine na kogos zawsze trzeba zwalic wiec to my jestesmy be a oni cacy. bo my takie nietolerancyjne he he :D

no i pokazala sie z tej lepszej strony. :D jednak frustracje niektorych nie ma granic. jej ego zostalo ugodzone. :D a teraz wynocha bo ciapak sie pewnie w lozku przewraca i lachociaga za wlosy ciagnie :D

Gość JANECZEK FASOLA
ja was wysadze w powietrze polskie paszkwile,co prawda to prawda ale muzulmankom do stop nie siegacie

Gość muzulmani cacy,ze jakos ich
wola Polskie kobiety, zreszta inne tez. I musicie sie z tym pogodzic, serce nie sluga.