Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałam sie zapytac

dziecko nie chce jesc pieczywa

Polecane posty

a do tej pory chetnie jadło , jak tylko poczuje zaraz wypluwa czy wasze maluchy tez miały taki okres , nie wiem jak długo to potrwa a troche mnie to juz meczy

moja corcia wlasnie przechodzi to samo. Wcześniej chleb z pasztetem pomidorowym było jak zbawienie, zjadala nawet dwie kanapki. od jakiegos czasu nie chce nic. ani obiadu, ani chleba. do obiadu nie zmuszam, a z chlebem zrobilam maly eksperyment. zaczęłam dawac same skórki grubiej odkrojone lekko posmarowane pasztetem. Potem coraz grubsze skróki a potem już dawałam po cwiartce chleba do rączki. mała je z ochotą. Podejrzewam, ze po mału chce być już samodzielna. Oczywiście wszystko dookoła usmarowane (nie wspominając o niej samej:)) ) , ale da sie przeżyć :) dodam, ze moja mała ma rok, a twoje malenstwo?

moja ma 17m-cy od miesiaca jest cyrk z pieczywem

Gość mimiaaaaaa
i to jest powod zeby pisac na cafe???

do kolezanki wyzej jak ci temat nie pasuje to nie czytaj , dla mnie to powód zeby porozmawiac z innymi mamami i nie widze w tym temacie nic niedorzecznego , jesli mnie temat nie interesuje nie krytykuje i nie jestem niegrzeczna jak niektórzy