Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynka Przemyśl

Co myślicie o tym kolesiu (foto)

Polecane posty

Gość Martynka Przemyśl
On nie jest metro pedałem ..

Gość Martynka Przemyśl
i coś w tym , jest złego , że dba o siebie ? a co myślicie o jego ... ?

Mniamiuśny... ;P tylko dlaczego pytasz o takie rzeczy na forum? czyż sex nie powinien łączyć się z miłością? :)

Gość Martynka Przemyśl
tzn , to nie mój chłopak , ale może być mój bo stara się o moje wzgledy , mnie się bardzo podoba , ale jestem ciekawa co inne kobietki o tym sądzą :)

Gość Martynka Przemyśl
vara icona , masz jakieś kompleksy , i próbujesz się dowartościowac ?

Gość xxxxxxxyyyyyyyyy
cale szczescie ze klata nieowlosiona przynajmniej wiadomo ze dla chlopaka wazna jest higiena

"cale szczescie ze klata nieowlosiona przynajmniej wiadomo ze dla chlopaka wazna jest higiena" buahahahahahahahahahahahahahaha :D:D:D:D Ile macie lat dziewczynki? :D

Gość Martynka Przemyśl
on ma 17 lat , więc niespecjalnie rosną mu włosy na klacie ,a kalte ma zajebistą .

Gość xxxxxxxyyyyyyyyy
no najprosciej sie oszukiwac z lenistwa jakimis glupimi tekstami ale od dziewczyn wymagac zeby byly gladkie ;]

Gość Martynka Przemyśl
Za to bujnie włosy mu rosnął na członku. Jest taki owłosiony, że mu jajek nie widać.

Gość Martynka Przemyśl
no i zaczełos ie podszywanie ... dobra zmykam temat frajerzy

Gość takajawarszawa
jest ok

Gość justyna.............
Dla mnie klata z włosami jest 'bleee' więc pod tym względem gość jest ok. Natomiast autorka wątku albo jest niedowartościowana, albo zakompleksiona albo ma cieniutką psychikę, bo kto normalny pyta o ocenę faceta, który jej się podoba na takim forum? :D

Gość xxxxxxxyyyyyyyyy
No ma byc meski z zachowania a z wygladu zadbany ale laska ma byc wygolona w miejscu intymnym i wygladac jak dziecko?! czyzby cos z pedofila? ;]

nie ogladalam, ale jezeli ma 17 lat i rozprowadza swoje nagie zdjecia po internecie to daje mi to wiele do myslenia, to jedno.... po drugie, dziewczyna, ktora rozprowadza zdjecia osoby trzeciej tez pozostawia wiele do zyczenia..... po trzecie to od kiedy to wiazemy sie z kims tylko i wylacznie dla wygladu? nie jest to zbyt powierzchowne?

Gość Martynka Przemyśl
Poprostu mi zazdrościcie, że mogę mieć takiego faceta i dlatego wypisujecie takie głupoty, frajerzyny skończone.

martynko czego sie spodziewałaś pp wystawieniu tego zdjęcia- że powiemy że nam sie podoba? no przecież każdy ma inne gusta- on ma sie tobie podobac a nie nam dziecinko :) mnie osobiście brakuje w tym zdjeciu jednego - Włosów !! ale to będzie Twój facet wiec w nosie mam czy je ma czy nie. Tylko nie sadze aby On był zadowolony że wrzuciłas tu jego zdjecie- i obeszło by sie bez tego "Cyprian"