Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnieLLicaa

Kiedy jednego z partnerów stać finansowo na więcej

Polecane posty

Gość justa..,,
wy to chyba za duzo spotkaliscie w zyciu wlasnie takich kobiet pasozytow (zdaje sobie sprawe ze takie są) ze takie pierdoly piszecie, jak kobieta pragnie od swojego faceta jakiegos drobiazgu od czasu do czasu to od razu ze PASOZYT. ja tez czasem cos mojejmu kupuje tak bez okazji, jak mi sie rzuca w oczy jakies fajne np. bokserki to biore, to mile sprawiac komus takie niespodzianki, dlatego tez ciesze sie jak dosatne jakis drobiazg tak bez okazji od swojego mezczyzny.

Gość matacz...
a czyje znac chcecie zdanie ? kobiet ! tylko i wyłacznie ? czasy utrzymywania nierobów sie skonczyły , a jak ktoras nim jest poniesc musi konsekwencje ! inna sprawa jak sie widzie , ze kobieta sie stara , wtedy moge i niebna uchylic , ale w zadnym razie nie w innym wypadku .

Gość kropki dwie
matacz... kolej spinkalaj do kochanki ty hipokryto gnido i oszuscie

Gość justa..,,
czyli chcesz jej placic za dobre zachowanie? prosze cie.....

Gość matacz...
justa chciej zrozumiec ! ka naprawde na pzrestrzeni lat juz 45 i przygladaniu sie zonom znajomych sasiadów mogę tak napisać ! jest też oczywiscie cała grupa innych kobiet , wiec nie odbieraj tego co pisze jako , ze innych nie ma !!

Gość matacz...
nie ! chodzi o cos całkieminnego ! jak odniose wrazenie , ze mojej kobiecie sie cos nalezy , ze ona tak uwaza to wtedy ma zastosowanie wszystko to co pisze , ale jak widze , ze sie stara i ze doceni to co ja wniose ! to inna bajka ! o to tu chodzi

Gość kropki dwie
matacz... ty koles nie rozumiesz ?? najwiekszy autorytet w kwestii malzenstwa i zwiakzow a zdradza zone wstydu chlopie nie masz ... wypowiadasz sie o kwestii o ktorej powinienes milczec z racji teog jak postepujesz

Gość matacz...
Dla mnie nie liczy sie wiec prezent od mojej kobiety jaki dostene , a liczy sie bardziej to i to samo juz bedzie najlepszym prezentem dla mnie , ze np. poszła do pracy dodatkowej by kupic mi to co sobie wymysliła !! I wcale do niej pójsc by nie musiała , wystarczy zamiar , cheć ! itd.

Gość kropki dwie
matacz... odawl sie od tego tematu ty wstetny zdrajco

Gość matacz...
kropki idz na topik o kochankach , tu nie masz nic do napisania To moja sprawa i mojej zony i kochanki, a skoro zadna z tych stron nie jawi jak bólu , smutku z zaistniałej sytuacji , to po co ty tu szczekasz ! ?? jak bura suka w zagrodzie ?

Gość moim zdaniem taki uklad jest
jak najbardziej zdrowy. masz swoja kase , jestes niezalezna od faceta wiec co ci nie pasuje, o co chodzi? skoro ci kasy nie wystarcza to znajdz lepsza prace. on nie ma dzieciaka wiec to jest zrozumiale, ze ma wiecej kasy bo nie ma tyle wydatkow. a ty na co liczysz, ze cie bedzie sponsorowal bo jestes taka biedna no i jeszcze do tego masz dziecko? trzebabylo myslec wczesniej. zamiast zajac sie ruchaniem to moglas zabrac sie za nauke. wtedy bys miala lepsza prace. jestes idiotka. ja rozumiem, ze to twoj facet, ale on nie ma obowiazku utrzymywania ciebie i twojego dziecka. kazdy ma swoja kase i kazdy nia gospodaruje.

Gość samośka zośka
matacz, powiedziałeś żonie o kochanicy?

Gość kropki dwie
matacz... facet ktory zdadza zone jest kominczy wypowiadajac sie o zyciu malzenskim o zwiazkach i podziale pieniazkow a juz tym bardziej nie ma prawa jezdzic tu po babach i pokazywac jak je nalezy tresowac wont stad i to juz ty gnido aw temacie juz sie wypowiedzialam takich gnojow jak ty trzeba na haku rzezniczym wieszac ty masz jeszcze czelnosc sie odzywac w takich tematach??

Gość matacz...
moj temat jak i wszystko z nim zwiazane jest opisany tu na kafeteri powtarzał sie w innych tematach nie bede , odpowiedz brzmi tak !

Gość burakicukrowe
matacz wez ty przeczytaj to co piszesz zanim wyslesz bo trzeba sie domyslac o co ci chodzi, bez ladu i skladu piszesz..

Gość moim zdaniem taki uklad jest
i sie czepiacie dzieciaka, ze na buty nie wystarczy dla neigo bo dziela na pol. TO NIE JEST JEGO DZIECKO. to jest jej dziecko i jakiesgos przydupasa,z ktorym juz nie jest. wiec niech oni sie dziela w kwestiach finansowych na potrzeby dziecka. sa rodzicami to niech wezma za to odpowiedzialnosc, a nei licza, ze wszystko dostana za darmo od tego beidnego kolesia.

Gość samośka zośka
matacz jest tutaj bo chce służyć jako przykład dla innych :D

Gość matacz...
kropki zobacz na siebie , jak sie wyrazasz , to pozwala mnie , a i nie tylko sadzic iz jestes tym kim zwac chcesz kogos innego . Pomysl , komu ja krzywde zrobiłem - tobie ? ze sie takimi slowami w mą strone kierujesz ... Nie znasz mnie - wiesz tylko i to ode mnie , ze ma kochanke , ze zona o niej wie , i ze trwa to jzu 9 lat - co ci do tego ? czy to cie rani ? moja zona ma sie swietnie ! wiec i znowu w obronie kobiety wystepowac tu nie musisz ! zoastała ze mna z jakiegos powodu , gdybym był tym czym piszesz , zona dawno by sobie poszła ! a zapewniam Cie , ze idiotką nie jest , ani uzalezniona finansowo - NIC TAK NAPRAWDE NIE WIESZ ! WIEC RACZ zamilknac , bo tylko sie kompromitujesz .

Gość kropki dwie
matacz... nic dziwnego ze dla ciebie jest twoje i moje no przeciez trzeba miec osobny fundusz na zone i osobny na kochanke wypad

Gość 11111111111111
matacz... -pierdolicie Hipolicie najczesciej kobieta zarabia mniej , nawet na tym samym stanowisku. Tylko dla tego , z nie ma wiszacych jaj miedzy nogami. I nie wina jest tu kobiet a systemu. Oczywiscie nie zawsze tak jest a czesto. Autorko, twoj uklad jest czysto biznesowy, tylko i wylacznie. Koles ma latwiej , bo sam nie musi onosic kosztow mieszkania . Dodatkowo ma za darmo kobiete, bez najmnijszego wysilku. Zaraz sie odezwa szczekacze, ze sprzedajemy cialo. Nie nie panowie . Ale jak swiat swiatem facet powinen utrzymac rodzine, jego ola taka byla. Kobieta miala dbac o ognisko domowe i wychowanie dzieci i oczywiscie byc lojalna , kochajaca partnerka. Czy upolowac mial zwierzyne, przyniesc chrust ,czy w dzisiejszych czasach zarobic na rodzine. Kobieta nie jest zadnym leniem w tym przypadku, a potencjalny maz jest zwyczajnym egoistycznym egzemplarzem. To , ze ma dziecko , widzial od poczatku. Jak mu to ciazy jest tyle panien bezdzietnych. Autorko, skapiec i egoista. 3 lata za dlugo z nim jestes

Gość kropki dwie
matacz... chlopie a co mnie obchodzi historia Twojego zycia powiedzialam wypad to wypad nikt nie bedzie ze zdrajca rozmawial

Gość matacz...
Ty tez nie masz racji - jezeli jest z nia , a ona ma dziecko to jak najbardziej musi uczestniczyc w tym co sie wokół dziecka dziac powinno ....

Gość matacz...
kochanka moja jeszcze grosza ode mnie nie wzieła !!

Gość kropki dwie
matacz... wypad nikt cie tu nie chce spadaj do kochanki

Gość matacz...
kobiety lenie - dlaczego jedne majac dziecko jeczą nie pracujac ... dlaczego inne majac dziecko pracują i nie jeczą ? wiec nie pisz mi ze nie ma kobiet pasozytów !

Gość kropki dwie
matacz... idz stad ty gnido

Gość dusigrosz..
Autorka pracuje!!!

Gość matacz...
wiele kobiet jzu pzrez swe mamusie jest od malenkosci wychowywane na ksiezniczki ! dzis zapomina sie o roli kobiety w domu ! Dzis juz zadna , albo bardzo mala ilosc robi sniadanie do pracy i przed praca swojemu mezowi wychodzacemu do pracy ... wstajac rankiem , bo mamusie mówią - nie badz glupia ! kiedys to było normalne ! wszystko sie zmienia ..oczywiscie faceci tez swieci nie sa ! by nie było ze nalatuje tu na kobiety - po prostu temat jest o nich .

Gość kropki dwie
matacz... kiedys chlopcy byli od malego wychowywani ze im wszystko wolno ale czasy sie zmienily i zdrajcy sa potepieni a kobiety maja swoja godnosc wiec wypad skunksie

Gość 11111111111111
a ile Ty zarabiasz, ze sie tak wypowiadaz o pasozytnictwie???? Hm??? Zalezy jak sie ulozy na dana chwile. Teraz to i Ty taki madralo ,jak pracujesz ,jako najemnik w firmie, a nie masz swojej firmy ,za moment mozesz byc pasozytem na utrzymaniu kobiety. Fortuna kolem sie kreci. A zreszta co ja sie tu emocjami buzuje. Autorko-jescze raz chory masz uklad. Nie warto z tym facetem ukladac sobie zycia.