Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

Kawa jest dobra tylko j/w pisałem.Otwórz okno zaczerpnij świeżego powietrza na pare minut i poprawi się Twoje samopoczucie.:classic_cool: Co to ludzie nie wymyślą z tymi rysunkami na ciele.:D

A co Wy tutaj gawędzicie!!!!!! (dałem kilka wykrzykników żeby kafeterke obudzić)

Może żżp pomoże...? Rzeźnik miał syna, mało rozgarnietego, ale jedynego wiec chciał mu przekazać dorobek życia. Prowadzi go do fabryki i mówi: - zobacz tu jest maszyna, wkładasz do niej barana, wychodzi parówka,kapujesz ? - nie - No, *****, co tu do nierozumienia, baran, maszyna, parówka kapujesz? - Nie - No ja ******ę - patrz tutaj: tu wkładasz barana. Chodź na drugą stronę - widzisz, wychodzi parówka. Kumasz ? - Nie, ale tato, a jest taka maszyna gdzie wkłada się parówkę a wychodzi baran ? - Tak, twoja matka!

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszed ł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on: - Słuchaj, skończyło się babci sranie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię , a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No?! Kto? - Zakł ad pogrzebowy idioto! - odpowiedziała żona.

Noc. Łóżko. Nagle okropny smród. Tak potworny, że żona się budzi. - Albin, narobiłeś w gacie! - Ech Elwiro, żebyś ty wiedziała, co mi się przyśniło! - Co? - Że skaczę ze spadochronem i on się nie otwiera. A ja spadam, spadam, spadam... - Albin, ja to bym chyba umarła! - A widzisz! A ja nie, bo jestem mężczyzną!

Gdzieś tam przez moment wyczytałem że jededize na jakieś spotkanie, czy cos w tym stylu

Widziałem że rozwiązał ci się worek z dowcipami ten o kogucie niezły, muszę trochę popracować, wróce z jakieś pół godzinki