Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterka2122

Pogawędka z normalnymi ludźmi

Polecane posty

kawa jest ważna ale krótko działa ..:) może lepiej dwie ..chociaż ja pije słabą .. żeberka Kafeterka nie bolą mam nadzieję ..delikatny byłem ..:D

siniaków nie ma i z krzesła ..fotela nie spadłaś ..to zrobiłem to perfekcyjnie ..:) normalnie mistrz ..:D

i na koniec Nauczycielka pyta dzieci o ich zwierzątka. Podchodzi do Jasia i pyta: - Jasiu, masz może pieska? - Mieliśmy kiedyś psa, ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie jadłem, ojciec nie jadł i matka też nie jadła, a dla jednego psa nie będziemy mięsa kupować. - Jasiu, to straszne. A kotka nie masz? - Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec i matka też nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować. - Jasiu, co ty mówisz?! Przyjdź jutro z mamą! - Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, bo ja jeszcze nie bzykam, tata już nie może, a dla sąsiada nie będziemy trzymać.

Mamo, zobacz jaki jestem silny! Jak tata! Też złamałem widelec! - Kurrrwa, następny debil rośnie... --------------------------------------------------------- -------------------------------- Seks małżeński Podczas normalnego współżycia małżeńskiego występują trzy etapy seksu. Pierwszy to tak zwany SEKS DOMOWY, podczas którego stosunki nowożeńców odbywają się często i w rożnych miejscach, np. w kuchni, w gościnnym, na podłodze , w wannie itd. Następnie przychodzi etap zwany SEKS SYPIALNIANY, podczas którego stosunki płciowe odbywają się regularnie i jak sama nazwa wskazuje w sypialni. Z czasem, nieubłaganie pojawia się trzeci etap zwany SEKSEM PRZEDPOKOJOWYM. Podczas tego etapu małżonkowie mijają się sporadycznie w przedpokoju mówiąc: "Pieprz się!"

Adonis Kafeterka tylko znowu nie zaśnij !!! bo wiesz będę musiał odkurzyć stare metody budzenia ..:D

Gość on30i
no to chyba sobie normalnie nie pogadacie z tego co widzę?

Kafeterka no mam jeszcze taką metodę jest związana z wodą ..:D i musiałabyś się przebrać..:D

Kafeterka nie przebrać ..a wymusić przebranie się ..ufff..:D

Gość on30i
bo widziałem te poprzednie odzywki, ale teraz muszę przyznać ze nawet wam wychodzi:)

Kafeterka a żebyś wiedziała że ciepło i to jak ..a jeśli będzie trzeba to można podgrzać jeszcze ..:D

ok podkręcam kurek ..:D ale znam jeszcze inną metodę .. jest to nacieranie ..pocieranie ..szybkimi ruchami aż do czerwoności ..:D

Kafeterka no jak czego ..ciała oczywiście ..bo jak inaczej ocieplić skórę i mieć poczucie ogrzania ..:D

Kafeterka nie chodzi o to żebyś się roztopiła ..:D nadal masz być w stanie stałym !! a nieee ciekłym ..:D ..no dobra ..czas na drugą kawę .... endorfiny przestają działać..:D