Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hszonszcz vol II

Oto główny dowód na to, że nikt normalny nie weźmie sobie spasłej dziewczyny

Polecane posty

O dzieci należy dbać, szanować, dawać im prawidłowe wzorce wychowawcze. Jak o dzieci może dbać osoba, która sama o siebie nie dba bo przecież nadwaga to efekt niedbalstwa ?? Później dzieci mają przejmować po takiej krowie złe nawyki żywieniowe i rośnie nam w kraju kolejny mały słonik:o Po co to nam ? Należy lekceważyć takie kobiety, ewentalnie niech się wiążą z takimi samymi pasibrzuchami jakimi same są :o

Gość Buahahahahhahaha
Nadwaga czasem oz ebyc uwarunkowaniem genetycznym. Taka osoba dobrze sie odzywia, nie przejada sie, a mimo to tyje. Pierdolisz farmazony kolego i wszystko zbyt uogolniasz. Ale to typowe na tym forum. Zal 🖐️

Na tym forum normalne jest, że broni się dziewczyn, które nie jedzą tylko wpierdalają a później tłumaczą to uwarunkowaniami genetycznymi :-o Nawet jeśli któraś ma skłonności do tycia to powinna wiedzieć co może jeść a czego nie. A nie narzekanie, że koleżanka to może a ja nie :-p Nie ma tak. Albo się o siebie dba albo się wygląda jak świnia :-o Zadbana kobieta = szczupła kobieta ! Nic i nikt a zwłaszcza nie kwik spasłych świń tego nie zmieni 🖐️

Gość masz racje chłopie
i za Twoje zdrowie idę wpierdolić ze dwie czekolady nadziewane kremem toffi.

Gość singielka 11
To jakiś czub!

Gość bele de jour
etam pierdolisz głupoty. Zaden normalny facet nie traci czasu na kafe i nie zakłada takich debilnych topików

Gość dobra gdzie ten dowód
???

Gość bele de jour
no wlasnie gdzie ten dowód??

Kobieta broni kobiety? Nie zawsze. Ja też uważam,ze spasłe dziewczyny za dużo jedzą.. uwarunkowania genetyczne? Ile kobiet tak ma? 1/100 ? Kiedyś przytyłam 7kg,a że jestem niska to wyglądałam jak czołg.. Płakałam,a za cholerę nie mogłam tego zrzucić. jadłam mało.. I nic.. ale w końcu ruszyło.. i teraz mam 15kg mniej. Więc wszystko się da. Nie mówię o kobietach które są po ciąży.. ale takie, które przez lata wyglądają jak słonice.. to chyba jednak niedbalstwo. Ok - są też te, które biorą tabletki np na tarczycę.. czy jakieś sterydy.. po tym też się tyje, woda gromadzi się w organizmie.. Sama nie lubię ćwiczyć. Ale jak trzeba to trzeba.. lepiej poćwiczyć niż wyglądać jak słoń.

Aja nie wierzę w te uwarunkowania genetyczne!!! Ja z moimi koleżankami na okrągło coś jemy i jesteśmy chude. Jem więcej od rodziców i jestem od nich chudsza. Z kolei jedna dziewczyna z mojego roku pokazywała kiedy zdjęcie- matka słoń, ojciec słoń, brat słoń, a ona... 52 kilo i 165 cm. TO NIE SIEDZI W GENACH, TYLKO W MÓZGACH!

Jak rodzice od dziecka tuczą dzieci to później rosną takie tuczniki co to pół chodnika zajmują.. i w ten sposób krzywdzą swoje dzieci.. bo oni dużo jedzą więc dzieciom też dużo dają.. Mnie zawsze śmieszy jak moja koleżanka - 163 albo 165 wzrostu, waży jakieś 65 kg jak nie więcej.. wygląda naprawdę brzydko :O a mi wmawia,ze wygladam jak szkielet.. chyba chce sie pocieszyć i wmawia sobie,że to ja jestem zbyt chuda,a ona w sam raz :D Angel-A masz piękne włosy :)

Gość ło maj gat:O
a nie zauważyłam tępa kurewko, ze te Twoje koleżanki mogą dobrze się czuć z tą wagą:O nie muszą od razu ważyć anorektycznie czy tyle ile sobie Ty wymarzysz:O nie cierpię takich kobiet jak Ty, co połowę społeczeństwa skreśla za jakieś drobnostki:O

Gość ło maj gat:O
* nie zauważyłaś

Jeśli to do mnie ten ostatni wpis to daruj sobie tą tępą kurewkę.. nikt im nie karze ważyć tyle by wyglądać jak gwiazda filmowa.. ale pewnie sama jesteś tłusta więc ich bronisz.. nie wiem jak można dobrze się czuć wyglądając jak pasztet. Widzą,ze są tłuste,a mimo to żrą dalej,bo im się ćwiczyć nie chce,a z jedzenia zrezygnować to w ogóle..

Gość po raz kolejny pytam
GDZIE TEN DOWÓD?!

Gość jlkjlkjljljlk
Ale tu się zgodzę z tym, że kto nie potrafi zadbać o siebie, ten nie potrafi zadbać o innych.

Powinno się wprowadzić obowiązkowe podwiązanie jajowodów takim kobietom bo jedno co potrafią to tylko żreć i produkować kolejne tłuste świnie jak ona sama :-o Wiem, to nierealne, ale tak powinno być ! Ktoś kto nie umie o siebie zadbać nie powinien mieć dzieci bo będzie je tylko krzywdzić swoimi nienormalnymi nawykami żywieniowymi :-o Ale oczywiście wy zaraz wyzwiecie mnie od nienormalnych :-o Niestety słonica zawsze będzie bronić słonicy :-o

Gość debilllllllllll
czlowieku gdzie byles gdy Bog rozum rozdawal ???? ps waze 43kg 🖐️

Ja tam nikogo nie potępiam, ale to nawet zdrowiu szkodzi- chalesterol, cukrzyca, nikt się tym nie przejmuje, póki sam nie ma.

Gość tatusiowie tuczą
akurat u mnie to tata byl tuczacym sie grubasem i mnie i moje rodzenstwo tez chcial utuczyc, kupowal czekoladki i inne syfy. na szczescie mama nie pozwolila. nie cierpie tlustych facetow, powinno ich sie wykastrowac

Gość to nie otyłość jest
uwarunkowana genetycznie, tylko apety, czyli skłonność do obżarstwa. Żeby nie tyć, energia pobrana przez czlowieka w p[ozywieniu musi być przez organizm zużyta. Osoby niskie, o małej masie mięśni i prowadzące siedzący tryb życia muszą jeść mniej niż osoby o dużej masie mięśni zażywające dużo wysilku fizycznego. Odłożona tkanka tłuszczowa ma rzeczywista wartość energetyczną i nie bierze się z powietrza. Trzeba zjeść 3 kg kaszy lub makaronu(w przeliczeniu na suchy) ponad potrzeby organizmu, by odlożył się w ciele kg tkanki tluszczowej. Wzrost wagi spowodowany zatrzymaniem wody w organizmie nie jest tyciem tylko chorobą, najczęściej nerek lub wątroby, i trzeba to leczyć. Tłumaczenia typu- tak malo jem, a tyję- są niewiarygodne. Taka osoba zjada więcej niż jej organizm potrzebuje.

Gość pacczka
Niekoniecznie sie zgadzam z autorem, ale też uwazam, że grubych osób się często broni na wyrost tymi historiami o chorobach. OK, są ludzie chorzy chorobliwie - ale ich jest kilka procent z tych otyłych. Reszta to brak ruchu i objadanie się, zwłaszcza słodyczami i innymi pustokaloriami. Nieraz słyszałam od jakiejś laski "ja to jem jak ptaszek i tyje, tyje od powietrza" - tylko potem widzę, co to za ptaszek. Wsuwa takie ilosci ciastek, ze mnie by od tego 10 razy zemdlilo - ale przy innych weźmie sobie listek sałaty i smętnie żuje.

Gość Najważniejsza jestem JA
A ja Ci Autorze obalę tą teorię , i to własną osobą ! :) Moja mama jest otyła a ja i moje dwie siostry chude :) I co teraz ?

Spasłe świniaki są: 1. Albo nienormalne, bo ogólnie wiedząc od czego się tyje, to mimo to dalej to jedzą bo są jak zwierzęta - nie potrafią pohamować łaknienia. 2. Albo mają to w głębokim poważaniu. Tylko, że wg mnie wtedy powinno się im odbierać wszystkie przywileje związane z opieką medyczną bo będąc zdrowe na umyśle same się wpędzają w spiralę nadwagi/otyłości a później chorują bo serce obtłuszczone, cukrzyca i inne schorzenia spowodowane nadmiernym wpierdalaniem. Co za tym idzie naciagają państwo na koszty bo wiedzą co powoduje otyłość a mimo to wciąż wpierdalają i leczy się ich między innymi z moich podatków - jakim prawem ???? NIE ZAMIERZAM ŁOŻYĆ NA LECZENIE SPASŁYCH LOCH :-o Więc GRUBA BABA ( delikatnie powiedziane ) albo jest nienormalna, psychiczna itd albo ma wszystko gdzieś i mimo wszystko wpierdala na potęgę wiedząc co jej za to grozi. Takich ludzi powinno się izolować od społeczeństwa :o

Gość effkamarcheffka
a otylym facetom powinno sie amputowac wielkie brzuchy bez znieczulenia!!!!!!!!!!!! hszonszcz na prezydenta!

Gość Pozdrawiam pozdrawiam
hszonszcz, a powiedz na jakie kompleksy Ty cierpisz ? Bo niestety jest tak, że im ktoś sam ma więcej komlepksów i czuję się brzydki/głupi/bezwartościowy, tym bardziej naskakuje na innych i podkreśla ich wady, żeby się dowartościować. To typowe zachowanie osób o niskim poczuciu własnej wartości.

Gość kfjvjv
w zasadzie nie rozumiem idei tego tematu. Grubych powinno sie kastrowac wiec alkoholikow, narkomanow a przede wszystkich kretynow i idiotow dla ktorych waga jest wyznacznikiem wartosci osoby tez. zal mi Ciebie autorze. mam gruba kolezanke i jest dusza towarzystwa, ma najladniejszego faceta na roku ktory jest zakochany w niej do szalenstwa. ja mimo tego ze jestem szczupla to tego szczescia nie mam. dziwne, prawda? dno.

Gość co za naród
Facet co Ci to da że napiszesz że takiej nie chcesz? Sfrustrowany jesteś jakiś? Każdy swoją rzepke skorobie. Jak ktoś ma zdolnosci autodestrukcyjne to i nic nie zdziaąłsz. Myślisz zę wszystkie zaraz rzucą sie do drziw siłowni bo Jasnie Hrabiemu Hszonszczowi sie grube nie podobają. Szczerze wątpie bo to marna motywacja.

hszonszcz pożyj,poczytaj,poobserwuj więcej a potem pier dol takie głupoty,np. w rodzinie mojego faceta trzymanie się wagi,ze tak to nazwę jest genetyczne! Matka mojego chłopaka jest na diecie i waga leci w dół w bardzo powolnym tępie,sa choroby tarczycy odpowiedzialne za tycie,jest wiele innych powodów tycia ! i nie pierd ol że to z obżarstwa ! również neiregularne jedzenie powoduje tycie !