Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpajaja

Starania o dzidziusia- coś za długo

Polecane posty

Gość malpajaja

Cześć ,mam nadzieję że ktoś się do mnie przyłączy! Staramy się o bobasa już ponad rok, bociana jak nie widać tak nie widać;/ Już człowiek oklapł i się podał, więc już się tak nie myśli. Do momentu aż postanowiłam iść do lekarza bo już ileż można, byłam w tym miesiącu i co usłyszałam?? Że u mnie wszystko w jak najlepszym porządku, przepisał mi duphaston od 16 do 25 dnia i mam zamiar go od jutra brać, trochę się o nim naczytałam i nie ma na jego temat złych opinii. Idę zrobić badania hormonalne w następnym cyklu- a raczej sprawdzić może w nich leży przyczyna. Mężuś w następnym tygodniu idzie na badanie plemników, miał iść po moich badaniach hormonalnych ale na co czekać. Skoro mogę iść ze swoimi i W wynikami do lekarza . Pozdrawiam wszystkie staraczki :)

Lekarz stwierdził po jednym badaniu że wszystko ok, na jakiej podstawie??? no a jeśli wszystko ok to po co faszeruje Cię od razu hormonami, powiedział Ci o skutkach ubocznych stosowania leków hormonalnych??? Wg mnie powinnaś poczekać na wyniki badania hormonów i dopiero ewentualnie zacząć branie leków. Jakie hormony masz badać?, bo wiesz ja już dwa lata się staram, wiele już przeszłam, chciałabym żeby ten koszmar się w końcu skończył.

Gość lifeisnotfair
wernera ma rację, jak może Ci przepisać hormony nie mając żadnych wyników?? najpierw badanie krwi (mi tak zalecił w każdym razie) a dopiero później leczenie (gdyby było potrzebne). a co oni wszyscy tak nagle dają ten duphaston? nie bierz tego dopóki się nie zbadasz dokładnie!