Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanywanaTrzydziecha

30 na karki i on drugi ?

Polecane posty

Mam 30 lat za miesiac. i mam drugiego partnera dopiero w łóżku... to malo ??

Gość Ja mam ukonczone 31 i tez
drugiego partnera :) szczerze mowiac nasze pokolenie bylo bardziej monogamiczne niz obecne 20. I bardziej cierpliwe :)

No niestety strasznie mało. Ale co jest tego powodem? Nieśmiałość, jesteś malo atrakcyjna? Spróbuj jeszcze nadrobić stracony czas.

Bylam z jednym facetem przez 8 lat a potem nie chcialm zadnych zwiazkow, nie umialam sie zaangazowac. A teraz jestem w zwiazku i to jest moj drugi partner w lozku.... a Tu juz 30 lat.. jak tak widze albo czytam o tych 20 jak one pytaja czy 10 to malo to sie zalamuje ;(

To przez 8 lat nie miałaś ani jednego kochanka? Czy ty przypadkiem nie jesteś zakonnicą? Dobrze, ze się w porę obudziłaś. Jak ci tak szkoda, że dwudziestoparolatki mają już po kilkanaście partnerów, to ubierz się wyzywająco i stań przy trasie. Jeszcze zdąrzysz je prześcignąć.

a mozemy porozmawiac powaznie ?

Gość Ja mam ukonczone 31 i tez
Ale ja tez nie rozumiem, czym sie zalamujesz :) chcialabys miec juz 40 exow czy jak?

Pisząc poważnie to jesteś jakaś niedorozwinięta umysłowo, a już na pewno emocjonalnie. Stracilaś najlepsze lata i czasu już nie cofniesz. Możesz jeszcze nadrobić ale to już nie będzie to samo.

Gość ja mam 27
i jednego partnera w łozku to źle?

''ja mam 27 i jednego partnera w łozku to źle ' Nawet bardzo źle, ten fakt jest zaprzeczeniem twojej kobiecości. Na pewno jesteś brzydka.

Gość ja mam 27
i poznałam mojego R jak miałam 15 lat i jestem z nim do tej pory. To w koncu nie wiem czy żle ze mna jest czy jak

''i poznałam mojego R jak miałam 15 lat i jestem z nim do tej pory. To w koncu nie wiem czy żle ze mna jest czy jak'' Jesteś ciężkim przypadkiem i marnie widze twoje szanse wyjścia na prosta. Skończysz pewnie jeszcze gorzej niż autorka tematu. Trudno, sama jesteś sobie winna.

Gość ja mam 27
czyli mam zdradzać bo innego wyjścia nie mam

przynajmnie się szanujecie i swoje ciało to moje zdanie.., bo te 15-nastki itd. to tego nie robią..

''czyli mam zdradzać bo innego wyjścia nie mam '' Widzę ze z trudem przychodzi ci logiczne myslenie, ale lepiej późno niż wcale.

Gość ja mam 27
dominik1000 beznadziejny z ciebie przypadek

Gość ja tez ma 27 lat
i miałam jednego partnera w łóżku od 10 lat- czy to źle ja też jestem niedorozwinięta. Kurczę jak za dużo źle jak za mało to samo- świat zwariował