Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Kobiety to materialiski,tylko kasa się dla nich liczy.Mam dowód badań naukowych

Polecane posty

Gość dla mnie także sex

Gość podaj jej dane bo
wiadomosc dnia :D

Gość wódz dzielnych małp
A ty nawet linku nie potrafisz wkleić. Kobiety są fajne i niezbędne, nieszczęsny matołku :D

heh kolego ale cię boli ten kosz od blachary;) ,że też Ci się chce w kólko te same tematy zakładać :D znajdź sobie kolegę i będzie wam raźniej

Gość Marta Grabowska,.
szukam męża, może być stary bo ja wyglądam na 37 a mam 25,jest ktoś? lubie dyskoteki i solarium

Gość niezbedne?
dobre :D

Gość wódz dzielnych małp
niezbędne chyba, że komuś wystarczą ręce :D a i pogadać można

Gość cholernie romantyczne
okreslenie :classic_cool:

Gość kasiullllaaaaaaaaaaaaa
widac ze jestes ZDESPEROWANY i brakuje ci KOBIETY:)

Gość Miła Pani............
Rybaku, inteligentniejsza to chyba ja jestem............od Ciebie rzecz jasna....Specjalnie zaczynasz :D

A CO POWIECIE O PASOZYTACH MESKICH PRZECIEZ JEST ICH PE ŁNO;)

Gość ze niby co kobiety sa potrzebn
niby komu? chyba tym baranom co chca miec potomstwo :D

kasiullllaaaaaaaaaaaaa-Absolutnie mi żadnych pijawek nie brakuje.kobiety wysysają innych jak pasożyty,bo one są pasożytami.Ale ja się podpieram wyłącznie badaniami naukowymi a nie emocjami.Ale skoro nie wierzycie w naukę to już nic nie poradzę.Nadal możecie zaprzeczać nauce.Pewnie w teorie Kopernika też nie wierzycie

Gość liryczna piosenka
bo inteligentne kobiety, facetami co karpiem jadą a leszcze im z butów wystają nie są specjalnie zainteresowane,zresztą zauważyłam ,że masz zero doświadczenia ,powołujesz się tylko na jakieś wiadomości z góry przez kogoś narzucone,wiesz taka papka to dla ogółu:P:D:D:D:D

no zal mi ciebie ze jestes sam i szukasz takich artykułow w necie czyzby juz choroba?a moze wolisz plec ta sama?

kasiullllaaaaaaaaaaaaa-Gejem nie jestem.Niestety ale kobiety mi się bardzo podobają,i to jest właśnie dla populacji męskiej największe przekleństwo.Na szczęście jest net i kobieta nie jest już tak potrzebna jak kiedyś była.Na szczęście wiele tych bab lubi się pokazywać w necie i dlatego staliście się na szczęście zbędne.Zresztą już teraz faceci nie chcą się z wami wiązać.A jak już się zwiążąm to po krótkim czasie się rozwodzą

Gość buhahaha.
rybak z bagien to brat jajeczny dominika 1000:D :D:D

Gość nastepny frustra
stawiam, że Rybak z bagien był wychowywany przez samotną matkę która do tego sobie z tym nie radziła

Gość rybak masz racje
mamy net jpg i strony z filmami a co najwazniejsze wyobraznie baba teraz jest zbyteczna

Gość liryczna piosenka
tja jak pod jotpegi skórę marszczysz to poziom swój już sam określiłeś:P nie spotkasz w swoim życiu kobiety która tobą się zauroczy bo z ciebie marny egzemplarz widać:P:D to tylko się pilnuj żeby ci neta nie odcięli bo jedyną kobietę stracisz:P;):D

Gość ale po co mi kobieta do czegos
wiecej ? rodziny nie zamierzam zakladac to samo tyczy sie dzieci wiec?

Gość kolego hameryki nie odkryles
:(

Dokładnie mój poprzednik ma rację.Rodzina to przeżytek,państwo jakie mamy sprawiło że rodziny to tylko idioci zakładają albo masochiści.Nikt w Polsce przy zdrowych zmysłach nie założy rodziny bo musiał by do końca życia tyrać po 12 godzin jak wół.A do tego dzisiaj rodzą się same dzieci z chorobami,każde dziecko na coś choruje.Po za tym chwila seksu z kobietą nie jest warta tego żeby się z nią wiązać i wysłuchiwać jej ciągłych narzekań i pretensji.

A po za tym nie rozumiem czemu się mnie czepiacie.Przytoczyłem tylko badania naukowe i je komentujecie a nie moją skromną osobę.A po za tym ludziska są dzisiaj tak głupie że dzielą się swoją nagością i seksem,więc po co dzisiaj kobieta na utrzymaniu?Przecież jest tyle znudzonych mężatek czy wolnych brzydkich kobiet.Po za tym w necie i tak można wszystko zobaczyć co pod kołderka robicie a to tez jest podniecające więc na co komu kobieta?Niech tylko głupcy utrzymują kobiety a mądrzy niech tylko z nich korzystają. http://pl.zbiornik.com/video/3HjgUlEI/

Gość Andriej_eno
Ja mam namacalny dowód, na kafe znalazłem. Dzisiejsza rozmowa typa z niejaką Myszką "dawacz_penisa Wszystkie takie są. Wystarczy was obsypywać jakimiś podarkami, zabrać gdzieś na weekend, to znowu na wypasioną imprezke i wtedy dostrzegacie że to jednak ten jedyny. I dostrzegacie że jest przystojny, dowcipny ma ładne oczy itd. " --- "Myszka.., Czyli 'się stara 'zależy mu ' Jesli wszystkie takie są to zostań rozgoryczonym samotnikiem" ---- "dawacz_penisa Czy można kupić sobie kobiete? Tak, można. A nazywasz to staraniem się i okazywaniem że zależy. Jak inny ma mniej pieniędzy(bo np. ma mniej bogatych starych) i nie może tego dac kobiecie to znaczy że mu nie zalezy?" ---- odpowiedz o zarzut że jest materialistką... "Myszka.., Sknera... Tylko wykorzystywałby kobietę do jednego... I nic się wiecej nie należyyy... " riposta: dawacz_... "Myszka: "Sknera... Tylko wykorzystywałby kobietę do jednego... I nic się wiecej nie należyyy... " Uwazasz że coś ci sie nalezy za seks? Dzi**a edit DZIFKA!!" skomentujcie to sami.

Gość rybak ta panna z filmiku to
znajoma z roku akademickiego hahahahaha :D

Ale wygląda na babkę koło 30 czyli raczej studia ma już za sobą.A swoja droga pewnie myśli że nikt ją nie pozna.Ludzie są jednak bezmyslni ale to dobrze bo można sobie fajne rzeczy pooglądać. Andriej_eno-Tak właśnie wyglądały badania na matrerializm.Nikt w prost nie pytał bo i tak każda zaprzeczała że jest materialistką.Stosowano psychologiczne pytania,kobieta odpowiadała niby na proste pytania ale jak to wszystko złączyli razem to okazało się że babka kocha i leci na pieniądze a facet jej się z tymi pieniędzmi kojarzył,oczywiście bogaty facet.