Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Kobiety to materialiski,tylko kasa się dla nich liczy.Mam dowód badań naukowych

Polecane posty

Gość to dobre
Jeśli nawet 200pln to przesada, no to znaczy że alimenty sa niewystarczające- każdy chce zapewnić jak najlepszy byt swoim dzieciom. Szkoła- nie ma o czym mówić, w tej chwili książki są bardzo drogie.

Gość kolejny niskich lotow
argument o starosci :D wymyslcie cos lepsze pleasee!!! :D

Ale są dwa rodzaje alimentów,jedne są na dzieci które otrzymuje opiekun dziecka.przeważnie matka a drugie alimenty mogą być na wspóómałżonka kiedy jeden z współmałzonków jest bezrobotny.tak samo ojciec może podać swoje dziecko o alimenty kiedy ojciec nie ma pracy a dziecko mjest dorosły i pracuje. Co do związku to nie widzę potrzeby takiego związku,zastanawiając się nad tym co tak naprawdę może mi dać kobieta to doszedłem do wniosku że jedyna rzecz to seks.Nie widzę innych rzeczy które bym potrzebował od kobiety.A więc tylko dla seksu nie warto się zadawać z kobietami

Gość to dobre
kolejny- więc na to wychodzi, że jesteś świnią- przykro mi. Tymi rozmowami na temat, że kobiety są głupie usprawiedliwiacie migrację swoich złych genów ;)

To dobre-Ale to jest właśnie równouprawnienie,co mnie to interesuje że kobiety mają mało masy mięśniowej.Mają dźwigać i koniec,przecież nie wszyscy faceci to pakerzy.Są też mali,chudzi a tym samy słabi faceci którzy muszą męskie ciężkie prace wykonywać.A taka np Wróbel potrafi ciężary dźwigać to inne też potrafią.Chcecie równouprawnienia to macie,to jest właśnie równouprawnienie.Niestety równouprawnienie to nie tyko przywileje ale także dodatkowe obowiązki,kij ma zawsze dwa końce

Gość rybaku jakos przezyjemy
to ,ze nie jestesmy ci do niczego potrzebne, uwierz;P A ten temat pachnie z daleka frustracją, im bardziej zaprzeczasz, tym intensywniej niestety...

Gość nie mylisz sie kobieto
czekamy na sensowne argumenty a jak narazie byly - wasze matki tez sa materialistkami ? - na starosc nie bedzie wam kto przyniesc szlanki wody - idz poruchac to twoja psycha wroci do normy To niepowaznie by mnie taki argumenty przeciwko badaniom naukowym

Gość to dobre
Rybaku, jeśli już jesteś taki światły to musisz wiedzieć że najsilniejsza kobieta nie dorówna siłą najbardziej cherlawemu mężczyźnie, muszę to powiedzieć...Źle cię mama wychowała, jesteś arogancki i kierujesz się złością a nie rozumem, może i dobrze że jesteś sam. Możesz być pewien, że ja nie obstaje za tym żebyś miał kobiete- dobrze się stało, bo niestety nie wszyscy się kwalifikują do dobrego współżycia społecznego w rodzinie, czy też w związku. Pamiętaj też o tym, że jeśli miałeś dziewczynę i cię olała, to albo była po prostu zła- albo ty nie reprezentowałeś nie najlepsze z zachowań. Nie każdy daje się traktować źle.... Miałeś kogoś?

Gość to dobre
nie mylisz- przecież to nie ty wklejałeś te badania...

ja sie nie zgadzam z mysla autora, ale twierdze, ze kazda szanujaca sie kobieta chce faceta za meza Zaradanego, pracujacego, ktory pomoze w ciezkich chwilach....kwestia pieniedzy jest wazna, poniewaz kazda kobieta mysli nie tylko o sobie, ale takze o przyszlosci (bezpieczenstwie dzieci)...ale nie kazda to materialistka !!! to dwie rozne kwestie

Gość i co z tego ?
a ma to jakies znaczenie bo watpie

Gość katowicki sen po pracy
Niestety, ale rybak ma racje prawie we wszystkich stwierdzeniach, bo nie ma juz takich kobiet jak nasze mamy czy babcie. Dzis zeby znalezc jakas dobra kobiete trzeba wybrac sie raczej na Filipiny, albo do Chin, jesli ktos takie kobiety lubi bo one sa inne i wiekszosc moich znajomych ma zony z tych krajow ponewaz maja dosyc niecywilizowanych i rozwrzeszczanych balych materialistek bez charakteru dla ktorych liczy sie tylko kasa a nie czlowiek, dlatego wielu facetow mowi bialym dziewczynom spierdalajcie w podskokach.

Gość ludzie z Wenus
hej.. ja jestem 16 lat .. moze i jestem za mloda na kazania.. ale powiem ci masz racje kobiety to materialistki...i co z tego jak od chlopaka chca tylko troche ciepla i zrozumienia.. troche prawdziwej milosci i nieco czasu?..

To dobre-Ale gdzie ja napisałem że chce mieć dziewczynę?Przecież piszę ci ze nie mam zamiaru mieć ani tym bardziej zakładać rodziny więc o co ci chodzi bo nie rozumiem? zawszemadra-A znasz takie określenia jak galerianka czy sponsoring?Te słowa zostały po to wymyślone żeby nie nazywano takich ludzi prostytutkami,mimo że tak naprawdę to jest prostytucja.Tak samo to o czym napisałaś,to też są kobiety materialiski tylko że inaczej się to tłumaczy ale niczym się nie różni od klasycznej materialistki

Gość 445556
a sie nie zgadzam z mysla autora, ale twierdze, ze kazda szanujaca sie kobieta chce faceta za meza Zaradanego, pracujacego, ktory pomoze w ciezkich chwilach....kwestia pieniedzy jest wazna, poniewaz kazda kobieta mysli nie tylko o sobie, ale takze o przyszlosci (bezpieczenstwie dzieci)...ale nie kazda to materialistka !!! to dwie rozne kwestie xxx do tej powyżej!! zgadzam się w 100%, bo po co komu: facet na garnuszku mamusi facet bez samochodu facet z byle jakim samochodem facet np. bez zębów

tak, to na pewno potwierdzone naukowo-wszystkie kobiety są takie same, wszyscy mężczyźni są tacy sami:/ Aż dziwne ,że jeszcze ciągnie się ten załosny watek oparty na stereotypach i płyciznie intelektualnej.

Gość 445556
jestem kobietą i zarabiam dużo więcej niż jeden facet i tego oczekuję od niego

i dorzucę swoje trzy grosze-nie wymagam od faceta wiecej niz sama mogę zaoferowac. Skoro ja jestem ambitna, pracuję, zarabiam-tego tez oczekuje od partnera, aby mnie inspirował, imponował mi,nie chcę jego kasy, mam swoją. Jesli to dla ciebie materializm, to juz twoj problem.

Gość maliboo
rybak ale przynudzasz facet, w kolko mielisz to samo a kto sie troche zna na psychologii czlowieka wie dlaczego to robisz jestes sfrustrowanym kawalerem, ktory nigdy nie widzial na wlasne oczy wzorca szczesliwej pary, widziales tylko swojego ojca, ktorego zgnebila matka i kobiety kilku kolezkow, ktore byc moze sa materialistkami prawda jest taka, ze brakuje ci kobity jak cholera i ten brak tak ci doskwiera, ze by go troche przygasic zakladasz topiki o tym jakie to kobity sa straszne materialistki sam zyjesz minimalistycznie i u kazdej kobity, ktora planuje miec w przyszlosci dzieci nie masz szans, bo nie bylbys w stanie wykarmic tych dzieci ot i cala prawda, dorabiasz sobie ideologie do swojego zalosnego zycia, nie mozesz znalezc kobiety, ktora podobnie jak ty chcialaby wiesc pustelnicze zycie, a wlasciwie to moze nie chcesz znalezc kobiety BO SIE BOISZ, i wmawiasz sobie i innym, ze nie warto byc z kobieta dojrzej w koncu albo zapisz sie na psychoterapie..

Gość maliboo
aha moj facet jest ze mna szczesliwy :P

Gość maliboo
i uprzede twoje pytanie - nie jestem na jego utrzymaniu, mam w tej chwili wiecej piniedzy niz on

Gość ostatni wpis bije
na glowe wszystkie wpisy ? co pani psycholog? czy pcyhoterapeuta? :D

Gość katowicki sen po pracy
45556 Wlasnie jestes kobieta ktora patrzy na faceta tylko przez pryzmat garnuszka, zebow, samochodu..........wiec to typowy materializm, a dostrzegasz czasem ze faceci maja wnetrze? Znam wielu facetow na Zachodzie, ktorzy nie maja wszystkich zebow, a maja swietne laski, i to te laski ich woza swoimi autami, i podwoza ich do pracy, ale to inna kultura bo przepasc pomiedzy zachodem a Polska jest ogromna, a na Zachodzie od wielu lat panuje przekonanie ze Polki to latwy towar, ale najwieksze materialistki w Europie. Szczescie ze jestem z Wegierka i jest normalna bo z zadna was bym nie wytrzymal finansowo i intelektualnie rowniez:)

Gość trza sie wybrac na ukraine
tam jeszcze kobiety nie maja tak przezartych mozgow

na zachodzie ludzie nie dbaja o zęby? Kolejny mistrz stereotypowego myslenia: Polki be, Wegierki super.

Gość ja tam bym wolal
czeszki :)

Gość A Ten Kolejny Topik
Bije Pianę

a ja bym wolała Brada Pitta;P

Gość japonki sa calkiem do rzeczy
i ich laleczkowata uroda mhmm :)

Gość maliboo
Ale ja naprawdę nie rozumiem o co wam chodzi.ja mam faceta,sama zarabiam ,mieszkamy razem i świetnie się rozumiemy,mamy także bogate życie seksualne,kochamy się przynajmniej raz na tydzień a jak zaszalejemy to i zdarza się nam dwa razy na tydzień,więc te wasze stereotypy że kobiety kochają się tylko dla kasy są śmieszne.