Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Kobiety to materialiski,tylko kasa się dla nich liczy.Mam dowód badań naukowych

Polecane posty

Gość copowierybaha
haha i to jest włąśnie dobry przykład. Da szpare, sama ma z tego przyjemność ale mimo to chce za to coś dostawać

Gość Andriej_eno
jak zapytasz wprost to jeszcze w twarz dostaniesz :D Kobiety wyjaśnijcie mi factowi, bo jak same mówicie jeseśmy pozbawieni strefy uczuciowej ;D Jak Wy to robicie że dajecie się pieprzyć człowiekowi (zakochujecie się;P) co da wam jakiś przedmiot lub zapewni jakąś pusta rozrywke? Oczywiście za jego kase... gdzie te uczucia o których tyle pier do licie? heheh Ja bym się tak brzydził

Gość potrzebuję odpowiedzi
Znowu zakompleksiony rybak bambaryła- zwalczający płeć przeciwną!!! Człowiek wykluczony z damskiej społeczności GORZKICH ŻALI CIĄG DALSZY

Gość Andriej_eno
kobiety mówcie do rzeczy kurva. Wy chcecie tylko rzeczy, ale żeby mówić do rzeczy to nie da rady :D

Gość rozlatujący się golf
Tyle się ostatnio mówi o badaniachgenetycznych i krzyżowaniu różnych organizmów, a tu mamy przykład, ze od wieków taka mutacja istnieje: kobieta = polączenie żmiji z pijawką

Gość dobre dobre :D
kobieta = polączenie żmiji z pijawką

Gość Autorze bardzo prosze, o
nazwe uniwersyetetu, ktory te badania przeprowadzil,a takze informacje o metodologii tych badan, ja tez moge w artykule jakims napisac "faceci to swinie sa dowody naukowe z 1987 roku"

"Na szczęście wiele tych bab lubi się pokazywać w necie i dlatego staliście się na szczęście zbędne" Rybaku, czy to znaczy że oglądanie Cię zadowala?......hehe

Gość mi wystarczaja filmiki
prawdziwe drogo kosztuja

Oglądanie kobiety jest darmowe a sama kobieta już cholernie dużo kosztuje.Więc lepiej tylko oglądać za darmo niż mieć za ogromna kwotę.

Gość rozlatujący się golf
Kobieta jest droga w utrzymaniu. Wszak każda chce żeby o niej mówiono: NAJDROŻSZA.

Gość rybak to widze
ze w jednej kwestii juz sie zgadzamy " kobiety w chuj kosztuja" i pewnie wiecej facetow by sie tak wypowiedzialo gdyby mieli jaja a nie kuski :O🖐️

To po co te artykuły przytaczasz pare lat? Żal ci że musisz za internet płacić, żeby panienki oglądać dla swojej uciechy, albo może żal Ci że nie odpowiadasz żadnej "żywej" kobiecie, bo to też kwestia wychowania. Jak byś nie miał wszystkich kobiet za nic to na pewno znalazł byś swój nie pazerny, nie głupi i nie pusty ideał- ale ty na pewno wypalasz od razu: "nic dla mnie nie znaczysz". No to wybacz...'

Gość Anne Bonne
No i co z tego? A facetom zależy tylko na tym jak porządnie zamoczyć jeżeli już wrzucamy się do jednego wora :o

Gość ale to topik o materialistkach
jak chcesz to zaloz swoj aaaa i nie zapomnij poprzec go badaniami albo artykulami bo inaczej bedziesz malo wiarygodna :classic_cool:🖐️

Jesteś sfrustrowany i szkoda mi Ciebie, masz wyraźnie o coś żal do kobiet- chyba, że żadnej nie masz? Czy ty w ogóle swoją matkę szanujesz?

Gość anette1111
ja jestem materialistką i się tego nie wstydzę ani nie wypieram:-)

ktoś Ci chyba mocno nadwyrężył finanse:D:D:D trzeba było nie inwestować zazwyczaj odrazu widać na czym komu zależy więc jak w stopce-z gówna ciastka nie ulepisz:D

anette- ale rybak woli się uskarżać na materialistki niż szukać kobiety dla siebie.

Gość anette1111
to ma problem:-)

Gość z tego co czytam to predzej
wu macie problem skro tak naskakujecie na faceta. On ma filmiki i nie narzeka zato wy pyskujecie :)

Gość anette1111
ma problem bo założył taki temat. Ja na niego nie naskakuję tylko stwierdzam fakt. Każdy ma to co sobie wybiera. Ja się nie będę pruderyjnie wypierała że kasa w związku czy też nie nie jest ważna

A kto mu filmiki zabrania oglądać- każdy z Was może, tylko że on ma z "kobietami" problem- wyraźnie je tępi- ma żal. Co mnie obchodzi jakie autor prowadzi życie seksualne- nic mi do tego- powodzenia życzę... ;)

Gość Andriej_eno
ponawiam pytanie Kobiety jak wy to robicie że brzydki burak i buc za sprawą kilku podarków staje się waszym misiemi dajecie mu dupy?

Gość aaa j ci powiem
ze masz pecha, kolejny frustrat przeczytaj lepiej jakas madra ksiazke albo zapros fajna dziewczyne na drinka aaa nie pasiesz sie jakimis bzdurami z internetu!!!!

Gość Nie autor dal taki topik
by udowodnic to co wiekszosc z was sie wypiera :)