Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia sta

FACET Z BEZNAJDZIEJNA BRYKA

Polecane posty

Gość kasia sta
tak powod do szczescia! cieszymy sie z nowego ciucha czy nowej fryzury to czemu z fury mamy sie niee cieszyc?

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Dobra fura to znak, ze zycie bedzie dobre

jak sie samemu na to zarobi to jest radocha,dojdzie po ciezkich trudach a nie wyciagnie od kogos aby poprostu MIEC bo jest super dla wszystkich dookola i jest sie czym pochwalic

No tak - pije, bije, zalicza panienki na prawo i lewo: nieważne, ważne, że ma fajne auto. A potem taka dziunia z nim wpadnie, wezmą ślub i będą na kafe topiki "jakiego to ja mam okropnego męża" :-O

Gość kasia sta
diabełkowa007 i SamanthaJones ---> spruchniałe dziewice?

Gość kasia sta
To nie czytaj kto Ci kaze? Nie udzielaj sie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, bo twoje smety mozna o kant dupy potluc.

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
diabełkowa007, z tym zarabianiem to trafna mysl. A wybiera sie madrze, a nie ze kolejna z kilkudziesiecie i fajna, to sie hajtne

Załóżcie Klub Spróchniałych Dziewic :-D Dziewczynko, to, że ktoś się nie puszcza na prawo i lewo nie świadczy o nim źle - wręcz przeciwnie. Takie rzeczy ci trzeba tłumaczyć?

Gość kasia sta
Nie udawjacie świętych bo zaloze sie ze jakbyscie zobaczyly jakiegos przystojniaka w fajnej furze i takiego w gracie to byscie wybraly tego pierwszego

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
One czuja respekt, a kierowca radosc, ze moze z nie byle kim jezdzic

Hahaha.. Malenka nawet nie wiesz o czym mowisz.. Jezeli jaraja Cie kolesie, ktorzy kupuja te niby 'zajeebiste fury' za hajs rodzicow to prosze bardzo.. Ty napewno sama do tego nie dojedziesz i dlatego poszukujesz dobrze ustwionego sponsora

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
"Ty napewno sama do tego nie dojedziesz i dlatego poszukujesz dobrze ustwionego sponsora" - nie musi. Ja takiej szukam. A co do kasy, to za swoja mam merca. :)

Gość kasia sta
nigdy nie mialyscie faceta z fajna fura, nawet faceta nie mialyscie :D wiec morda

Gość kasia sta
No to pochwal sie sowim facetem :P

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Ale auto nie przyszlo ot tak. Wiec cos robic w zyciu trzeba. Co do dziewczyn, to dla mnie nie musi nic oprocz dbania o siebie i zeby mniej wiecej miala cos w glowie