Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona

Moj maz nie chce ze mną wspolzyc

Polecane posty

Gość eeeeeeeenergia--25lata
To PROWO............ A jesli nie, to skłam ze nie bierzez, a bierz i tyle.... masz problemy!!!!

Gość ktossss
ale tabletki bierzesz tylko ze względów zdrowotnych? bo może da się coś innego przepisać na to, co Ci dolega?

Gość załamana żona
wyszłam za niego dla pieniędzy no i jego mama chciała sie go w końcu pozbyć z domu więc nas wyswatała

Gość załamana żona
Ginekolog przepisał mi tabletki, powiedział ze to najlepsze rozwiazanie. Nie dopytywalam o inne bo nie spodziewalam sie takich przebojów :-o Jesli chodzi o nasze bycie ze soba przed slubem, to owszem seks uprawialismy tylko 4 razy ale on przy tym wciaz mnie zapewniał ze ma spore potrzeby i zebysmy tylko wytrzymali do slubu i zobacze jak bedzie wspaniale. No wiec czekalam, nie mialam podstaw zeby mu nie ufac. I jak widac nie oplacilo mi sie to. Probowalam bielizny i generalnie staralam sie wprowadzic taki romantyczny nastroj ale to nie pomogło. Powtarza mi "chciałbym ale nie mogę".

Gość ktossss
to wróć do lekarza i powiedz, że nie chcesz brać tabletek, i żeby znalazł Ci coś innego. przecież oni dostają dużo kasy za przepisywanie ich, więc Ci pewnie wcisnął najprostsze rozwiązanie.

Pewnie ma jakies problemy zdrowotne i mu nie staje. Porozmawiaj z nim o tym bo wim ze malzenstwo bez sexu po prostu nie przetrwa.

Gość ktossss
ej no niech przestanie brać tabletki i wtedy zobaczy, czy dla kolesia to była tylko wymówka, czy coś z nim nie tak.

" 20:53 [zgłoś do usunięcia] załamana żona Ginekolog przepisał mi tabletki, powiedział ze to najlepsze rozwiazanie. Nie dopytywalam o inne bo nie spodziewalam sie takich przebojów Jesli chodzi o nasze bycie ze soba przed slubem, to owszem seks uprawialismy tylko 4 razy ale on przy tym wciaz mnie zapewniał ze ma spore potrzeby i zebysmy tylko wytrzymali do slubu i zobacze jak bedzie wspaniale. No wiec czekalam, nie mialam podstaw zeby mu nie ufac. I jak widac nie oplacilo mi sie to. Probowalam bielizny i generalnie staralam sie wprowadzic taki romantyczny nastroj ale to nie pomogło. Powtarza mi "chciałbym ale nie mogę"." Widać nie znasz powiedzonka:zaufanie jest dobre ale kontrola lepsza:P.

Gość eeeeeeeenergia--25lata
Wyslij go do urologs, potem z diagnoza ewentualnie do seksuologa juz razem. Gdy ten nie poradzi na to nic złóz pozew rozwodowy albo znajdz kochanka.

Gość załamana żona
No wlasnie siedze w bieliznie i szlafroku, wykapana i pachnaca i czekam na niego :(

Gość Boże strach patrzeć
JEZELI To nie jest prowokacja - to facet jest sredniowiecznym idiota a ty zmarnujesz sobie przy nim zycie. Religia ... opium dla mas, tepych mas trzeba dodac.

Gość porozmaweiaj z ksiedzem
aby go przekonał:) poważnie! swoją drogą współczuję takiego męża powodzenia

Gość ktossss
nie przyjmujesz mojego banalnego rozwiązania i pieprzysz o siedzeniu w szlafroku. to na bank prowo

Gość załamana żona
No i po wszystkim. Przyszedł, rzucił na mnie okiem obojętnie i powiedział ze idzie spać bo jutro wcześnie wstaje. Powiedziałam mu że chce z nim porozmawiać, że dla mnie to nienormalna sytuacja i nie mam już nerwów! że ja po prostu potrzebuje bliskości jak każda normalna kobieta a zwłaszcza jak każda normalna żona. Na to on stwierdził, że jeśli potrzebuję bliskości i czułości to on może mnie przytulić. Że może mnie tulić dopóki nie usnę, ale antykoncepcja to grzech przeciwko V przykazaniu. I ze ja namawiając go do tego też nie jestem w porządku a obiecywałam, że będę szanowac jego poglądy. Po prostu kurwa, chore.

Gość sorry a ten twoj maz jest
zdrowo walniety heheh ja tez tak czekalam do slubu srutututu, a po slubie nic sie nie zmienilo jestesmy juz dawno po rozwodzie

Gość taa niedobra pupa
A co ustaliliście przed ślubem, jeśli chodzi o antykoncepcję?

Gość załamana żona
Chce mi sie ryczec.. Ustalilismy ze bedziemy sie trzymac metody NPR bo to jedyna "metoda" popierana przez kosciol :-o w poradni wypytywal dokladnie o wszystkie szczegoly.

Gość taa niedobra pupa
To na jakiej zasadzie myślałaś, że zaakceptuje tabletki???

Gość helga33333
Ale się wkopałaś w gówno... Szybko biegnij po rozwód bo z takim świrem nie wytrzymasz.

Gość załamana żona
No jak to na jakiej :/ dla mnie branie tabsów z powodów zdrowotnych, jako zalecenie lekarza to jednak co innego niż branie ich w celach czysto antykoncepcyjnych, nie myslalam ze bedzie az takim świrem w tej kwestii, niedobrze mi po prostu jak o tym myślę... kurwa, zyc mi sie odechciewa :-o

Gość taa niedobra pupa
Ja kiedyś czytałam o podejściu kościoła do antykoncepcji... Nie każdy wie, ale kościół z początku nawet nie wiedział, jakie przyjac stanowisko... :( Debatowali, i w końcy zwycięzył pomysł kardynała Wojtyły - bo wtedy był kardynałem - że ma byc zabroniona. A argumentacja moim zdaniem nie trzyma się kupy, ale on uznał w swych traktatach, że istotą współzycia ma być poczęcie a nie unikanie go, itp. W sumie bzdety, pierwszy raz słysze żeby to było naruszenie 5 przykazania. Do tego, Wojtyła uznał, że osoby co mają niemożnośc zrozumienia tego problemu ( ja np. do nich zdecydowanie należę :)), mają być rozgrzeszane...

Gość ktossss
kobieto - jakbyś chciała sobie pomóc to poszłabyś to lekarza po zmianę leków!! a nie pierdzieliła na kafe to prowo prowo prowo prowo prowo !!

Gość to tragedia!
Ja od mojego chłopaka nie mogę się opędzić i już wiem co będzie po ślubie- w co Ty się wpakowałaś dziewczyno???

boże, co za człowiek... religijność religijnością,ale on przesadza. może powiedz mu że przestałaś zażywać tabletki ale nadal je bierz, tylko tak żeby się nie dowiedział? w innych sprawach też jest tak religijny? boże,przecież każda normalna, zdrowa kobieta potrzebuje seksu. długo tak autorko nie wytrzymasz. :o

Gość taa niedobra pupa
inna rzecz że ateiści raczej nie wiążą się z nawiedzonymi fanatykami...