Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona

Moj maz nie chce ze mną wspolzyc

Polecane posty

Gość załamana żona
No coz, ja nie chce niczyjej wiary obrazac, ale moje pojmowanie Boga troche sie rozni od jego pojmowania. Dla mnie to COŚ, ta wyzsza siła skoro sami ksiaza mowią, że Bóg jest milością to niby dlaczego miałby tej miłosci zakazywac zakochanym ludziom? Ja rozumiem ze puszczac sie na prawo i lewo to nie bardzo, ale jesli jest sie w zwiazku juz jakis czas, i jest sie pewnym 2 osoby to dlaczego nie? Nie mowiac juz o malzenstwie... Nie, spimy razem, w jednym lozku ale konczy sie na buziaku na dobranoc i wtuleniu w moje plecy. Teraz widze ze siedzi jeszcze z laptopem w lozku i cos tam pisze, ale zaraz pojdzie spac... a ja zostane sama z tym wszystkim.

Gość to tragedia!
chory człowiek, na prawdę albo kobiety go nie pociągają i szuka wymówki....Może jesteś przykrywką do jakiegoś nieaprobowanego przez rodzinę homoseksualnego związku?

Gość porozmaweiaj z ksiedzem
jaką zmianę leków? brałaś kiedykolwiek pigułki?? nie można przestać ot tak sobie, tylko należy skończyć opakowanie. Autorko ile planujecie mieć dzieci? bo jak wasza "metoda" zawiedzie kilka razy to mąż wcale przestanie z Tobą współżyć:o

Gość to tragedia!
może komu innemu mówi właśnie dobranoc

Gość załamana żona
ktosss -> oczywiscie ze biore pod uwage zmiane tabletek ale chyba musze to zrobic w uzgodnieniu z lekarzem, nie oczekujesz chyba ze przestane je natychmiast zazywac bo ty mi tak radzisz? :-o

Gość załamana żona
Nawet mnie nie starszcie ze mowi dobranoc komus innemu :( Nie bralam nigdy wczesniej tabletek i wiem wlasnie ze nalezy skonczyc opakowanie a nie rezygnowac z nich na wlasna reke. Dlatego nadal je biore dopokinie skonsultuje sie z ginem. Ja chciałam miec 3 dzieci. Sama mam dwoje rodzenstwa i odkad pamietam chcialam miec trojke dzieci :) On natomiast chciał mieć dwoje, ale zapewniał mnie ze gdybym zaszla w ciaze 3 raz to tez by się z tego cieszył.

Gość a gdybyś zaszla 4 i 5
to potem już abstynencja do końca życia? Pieerdolnięty ten twoj chlop wiesz?

Gość eeeeeeeenergia--25lata
hahahaahahahahahahhahahaha

Gość załamana żona
Jezus Maria to co ja mam zrobic :(

Gość ktossss
ok, gdzie ja mówię, że masz skończyć natychmiast??? bierz dalej ale w między czasie skontaktuj się z lekarzem i powiedz mu, że to Twoje pierwsze i ostatnie opakowanie i niech coś wymyśli i dopiero jak wtedy to nie pomoże to pisz na kafe, bo to może byc jedyna przyczyna zachowań Twojego męża, ale Ty wolisz słuchac jaki on podły! oj ludzie dojrzejcie do związków, bo źle sie dzieje!

Gość a jak wygladała wasza noc
poslubna?

Gość to chyba przypadek
nieuleczalny

Gość w zwiazku z jakim schrzeniem
bierzesz tabsy?

Gość ja tez jestem ateistką
ale jestem w stanie zrozumiec twojego meza. Tepi ksieza mówia wszak, ze kiedy bierzesz tabletki, to dochodzi do samoporonienia w przypadku zapłodnienia.. co jest niedorzeczne bo jak wiadomo, tabsy nie dopuszczaja do owulacji... ale jednak, wierzacy maz słucha kosciola i tyle.. proponuje ci znalezc jakies naukowe zrodlo, gdzie bedzie objasnione dzialanie hormonów, moze wtedy sie przekona! swoja drogą, wspolczuje. bardzo!

Gość załamana żona
Nie było nocy poślubnej, jak pisałam jesteśmy świeżo po ślubie, niecałe 3 tygodnie. A tabletki biore w powodu bardzo obfitych i bolesnych miesiączek. Nie mogłam normalnie funkcjonować, mdlałam i wymiotowałam. Dodatkowo mam jeszcze schorzenia neurologiczne i omdlenia są dla mnie bardzo niebezpieczne.

Gość ja tez jestem ateistką
no to jesli numer z objasnieniem dzialania tabletek hormonalnych nie pomoze, postrasz go uniewaznieniem malzenstwa!

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
To może powiedz mu że jak przestaniesz brać tabletki to może być to niebezpieczne dla twojego zdrowia a nawet życia ale jeśli on chce to przestaniesz? Może to go zmiękczy? Ale swoją drogą to głupio zrobiłaś...

Gość ktossss
załamana żona --> z tego samego powodu ja miałam przepisane tabsy, ale wiem, że są na to inne sposoby, tylko gin poszedł po najmniejszej linii oporu, mi akurat to jest na rękę, ale Ty spróbuj go poprosic o zmiane i tyle

Gość załamana żona
No to wtedy on mi powie, zebym nie ryzykowala swojego zdrowia ale na ten czas musimy sie powstrzymac od wspolzycia. Jasne, pojde do lekarza i poprosze o inne tabletki, tyko cholernie mnie martwi jego podejscie do sprawy. Normalni faceci ze tak powiem, zdrowi, nie mają chyba takich problemów ze współzyciem z wlasna zona :-o

Gość a gdybyś zaszla 4 i 5
jak nie bylo nocy poślubnej? to co bylo? Rany Julek nie czaje! Tępy ten twoj mąż

Gość ktossss
ja nie wiem, czy nie mają, bo nigdy nie byłam związana z zagorzałym katolikiem ;) ale pogadaj z nim, czy takie rozwiązanie go usatysfakcjonuje i czy się nareszcie odblokuje

Gość załamana żona
No... nic nie było ;) po weselu bylo spanie, potem na drugi dzien poprawiny a potem wielkie odsypianie.. i po prostu sprawa sie rozeszla po kosciach bo juz twedy bralam tabsy. Przykre, nie?

Gość załamana żona
Ani nie impotent ani nie gej ani nie prowokacja. On jest po prostu tak wychowany. Jego mamusia to taka typowa "matka kościoła" i wpajała mu od małego zasady zgodne z nauczaniem kościoła. Jak mi kiedyś opowiadał jakie miał jazdy w domu, to było mi go autentycznie żal. Mama go cisnęła niesamowicie. Jak widac po jego zachowaniu, jej metody okazały się skuteczne.

Gość żal żal żal
ja bym wnosila o unieważnienie glupi chłop, a potem będzie jeszcze gorzej sprała bym go pasem po dupie i kochankiem też bym pogroziła

Gość kdfvdabfdab'/k
Rozumie autorkę, miałam to samo.Teraz mam 55 lat i wisi mi to ale przeszłam swoje! Dokładnie to samo! Związek przetrwał .Teraz tylko sie zastanawiam czy warto było.

Gość nataszka182
ile wy macie lat????? niech idzie do ksiedz i sie dowie czy jak bierzesz leki jak jestes chora to czy moze sei z Toba kochac?? przeciez jestescie malzenstwem. to jego zasrany obowiazek! a poza tym jaki facet nie chce sie kochac

Gość Zimny jak głaz
przynajmniej masz pewnośc że nie kurwiarz :P

Gość załamana żona
Myślę ze nasz wiek nie ma tu nic do rzeczy, on ma 30 a ja 26. Moze i ta rozmowa z ksiedzem bylaby dobrym wyjsciem, ale co bedzie jesli ksiadz go utwierdzi w tym ze dobrze robi? Moze wypowie sie ktos bardziej biegły w naukach kosciola niz ja? :(