Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka86

Straciłam nadzieję na miłość,a tymczasem w sobotę mam randkę!!!

Polecane posty

Gość calineczka86

O kurcze ja juz zapomnialam jak to jest:D:D

Gość kobieto milośc to chemia
kobieto,miłość nie istnieje, to sama chemia,dobranie charakterów,te same poglady,upodobania, w tym tkwi tajemnica " szczęścia" a motylki z czasem odfruwaja

Gość jak nie istnieje
jak sam piszesz - "miłość nie istnieje, to sama chemia,dobranie charakterów,te same poglady,upodobania, w tym tkwi tajemnica" :O 🖐️ żal

Gość calineczka86
ja nie mowie ze bedzie z tego milosc,ale ciesze się ze ktos sie pojawil w moim zyciu:)

Gość Ale desperacja...

Gość żal to was bo miłość
nie istnieje. Gloryfikujecie własne uczucia i dlatego każda taka zakochana chodzi. To dopiero jest żal.

Gość calineczka86
tak bo za bardzo nie mialam gdzie kogo poznac....praca dom i tak w kólko:)a tego kolesie przez znajomych poznalam:)

nie to mnie dziwi , ze juz masz 24! tylko mnie dziwi ze tak myslisz, majac DOPIERO! 24lata GDFZIE CI SIE SPIESZY najpierw musisz polubic bycie sama ze soba! NIC NA SILE!

kolejna mądra rada setuni :O " najpierw musisz polubic bycie sama ze soba! NIC NA SILE! " ciekawe bo chyba nikt tego nie praktykuje w zyciu

Gość zajebisty27
autorko a czujesz chemię do tego gościa, czy nie może nie ma czym się tak podniecać

Gość calineczka86
Nie wiem.....bo go nie znam....widzialam go tylko na nk:)Po prostu ktos ze znajomych chce nas poznac bo wiedzieli ze ja i on sami jestesmy:)na zdjęciu mi sie nawet spodobal choc to byla fotka sprzed dwoch lat,ale mimo ze mlodszy to mi sie podobal.Ja pdoobno bardzo mu sie spodobalam...no ale w sobote sie okaze.Nie nastawiam sie ani na NIE ani na TAK...co ma byc to bedzie...ale fajnie,że jednak KTOS sie pojawil;)

Gość zajebisty27
a skąd jesteś i może zapodaj tu swoją fotę to będzie więcej chętnych :)

Gość calineczka86
poznan-a po co mam wrzucac fotke:)nie chce aby ktos jeszcze ze znajomych mnie rozpoznal:P

Gość zajebisty27
spoko, i tak nie jestem z poznania :)

" najpierw musisz polubic bycie sama ze soba! NIC NA SILE! " ciekawe bo chyba nikt tego nie praktykuje w zyciu no i szkoda, że tak mało kobiet to praktykuje ... :) setunia

kolejna mądra rada setuni " najpierw musisz polubic bycie sama ze soba! NIC NA SILE! " ciekawe bo chyba nikt tego nie praktykuje w zyciu Crem i dlatego jestes wlasnie taki neiszczesliwy:D:)

Gość zajebisty27
no to dlaczego

".... czy jestem nieszczesliwy pewnie tak ale nie dlatego ze nie mam nikogo ..." **cream** właśnie o tym mówimy, że nie należy uzależniać bycia szczęśliwym, tylko od tego, czy kogoś się ma, czy nie ma :D w końcu ludzie nie powinni być traktowani przedmiotowo, no nie? Bo mieć to można: suszarkę, zmywarkę, pralkę, misia..... kurcze, w sumie to wyszedł z tej wyliczanki fajny facet ;):D Setunia, podoba mi się to Twoje wuwu zdanie :)

Gość calineczka86
ejj ale nie kłócić mi sie tu:P

Gość zajebisty27
"właśnie o tym mówimy, że nie należy uzależniać bycia szczęśliwym, tylko od tego, czy kogoś się ma, czy nie ma w końcu ludzie nie powinni być traktowani przedmiotowo, no nie?" wszystko to prawda, co nie zmienia faktu, że to trudne jeżeli ktoś jest w swoim rozumowaniu na poziomie zwierzęcia - a jest takich ludzi wielu, przypuszczam że większość- to nie przeskoczy tego można kochać bezinteresownie, i to właśnie jest ta prawdziwa miłość, tylko ile osób jest na takim poziomie mentalnym,m żeby to potrafiło zakładam bowiem, że skoro ktoś jest szczęśliwy sam ze sobą, to ta druga osoba może być kochana za to tylko że jest inaczej to niemożliwe, bo coś bedziemy od niej chcieli i bedziemy uzależniać swoją "miłość" od czegoś co ona zrobi, od jej wyglądu, od tego czy są motylki etc. ten cudzysłow przy wyrazie miłość to nie przypadek

Gość zajebisty27
"Nadzieja8 jedyną całkowicie bezinteresowną miłością, jest miłość matki do dziecka" no niby tak, ale ta "miłość" jest uwarunkowana biologicznie, nie jest świadomym wyborem dlatego nie jest dla mnie pełnowartościową miłością o jakiej mówię to jest już PRAWIE to, ale jeszcze nie to gdyby to była miłość do dziecka adoptowanego to wtedy zgoda

Gość calineczka86
potrzeba milosci i drugiej osobie miesci się na jednym ze szczebli piramidy potrzeb ludzkich Maslowa wiec to naturalne,że do pełni szczescia nam jej brakuje:)