Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaMM

Pytanie do facetow o dziewictwo!!!

Polecane posty

tak szczerze A ty jak zwykle prezentujesz plytkie kobiece podejscie do tematu. Ktoś żyje inaczej niż ty i ma inne poglądy to jest debilem. Uwielbiam logiczne myślenie niektórych kafeterianek takich jak ty.

Gość to nie byl podszyw
tylko pytanie do ciebie idioto :O

Gość ja 28 ja 28
to nie byl podszyw tylko pytanie do ciebie idioto Masz problemy z psychiką jak nic. To widać przez internet :O Jakaś problemy w dzieciństwie ? Matka była prostytutką, czy zmuszała cie do seksu z sobą ? :O

Gość no takimi pyt
udowadniasz ze nie tylko jestes idiota ale takze masz zaburzenia swiadomosci , probowales leczyc czy to juz nieuleczalne?

Gość ja 28 ja 28
Czy ty jesteś typkiem co nie lubi dziewic ?

Gość a co za powod by lubic
dziwice? co ty fetyszystka jestes?

Gość ja 28 ja 28
Z kim ja gadam ? Podaj swój nick

Gość klaudia-03.09
Kłótnia o byle gówno... są faceci którzy lubią dziewicą, są też tacy (jak nasi forumowicze tutaj) którzy uważają że z dziewicą jest nudno bo niedoświadczona itd. Ja osobiście nie znam faceta który wolałby przeruchaną od dziewicy no ale cóż... różni są ludzie. Pogadaj na ten temat z facetem, nie wprost ale podpytaj trochę;) Nie wierzę że jeszcze tego nie zrobiłaś;)

Gość ja 28 ja 28
Szukasz dziewczyny na poważnie czy kurwy z doświadczeniem ? Mieć kurwę za żonę to trzeba pojebaną psychikę, chyba od urazu w dzieciństwie.

Teraz to niemal każda kurwa. Większość studentek ma taki przebieg, że w domach publicznych byłaby zazdrość.

Gość czyli jednak jestes
fetyszysta badz tez masz obawy ze sie nie sprawdzisz dlatego tak cie jaraja dziewice , nie mogles tak od razu tylko myslisz oczy jakimis teoriami o kurwach ?

Gość kici kici kici kici
Krówka MUUU------ zmien nik na Cielaczek BUUU :D bardziej pasuje do twojego wizerunku:D

Oczywiście że dla faceta nie będzie to żaden problem, żadna skaza, żaden defekt tylko normalna sprawa. I co ważne, uwaga będzie szok dla kafeterianki tak szczerze Nie wychodzimy z założenia, że wiekowa dziewica jest zimna, bez libido, bez umiejętności itd. Spokojnie, będzie dużo czasu żeby się wprawiła. Po drugie mamy sto innych rzeczy, które nas interesują w kobiecie, a nie to że jest 24 letnią dziewicą.

Gość dwoch prawikow
darker i dominik spolka zoo idzie sie zabic czy cos a nie przynudzacie o swoich niepowodzeniach 🖐️

Gość ja 28 ja 28
czyli jednak jestes fetyszysta badz tez masz obawy ze sie nie sprawdzisz dlatego tak cie jaraja dziewice , nie mogles tak od razu tylko myslisz oczy jakimis teoriami o k**wach ? Jaki uraz w dzieciństwie trzeba mieć żeby szukać dziewczyny wśród prostytutek, kurew i cichodajek ? Lubisz po kimś kończyć dziewczynę... jedzenie ?

darker i dominik spolka zoo idzie sie zabic czy cos a nie przynudzacie o swoich niepowodzeniach " A w czym problem?

Gość ty chlopcze wez na luz
bo ci zaraz pompka stanie :O skoro dla ciebie wszystkie panny ktore milay partnerow to kurwy itd. a najlepsza partia jest dzieiwca to nie wiem jak bardzo trzeba miec swichrowana psychike w twoim przypadku

Gość ja 28 ja 28
Pewnie Ciebie nie jedna osoba pytała czy miałeś uraz w dzieciństwie :O

Gość darker jak tam humor dzisiaj
?:)

" skoro dla ciebie wszystkie panny ktore milay partnerow to k**wy itd. a najlepsza partia jest dzieiwca" Nie wiem do kogo tekst wyżej się odnosi ale nie podzielam tego poglądu.

Gość pytanie bylo do ja28ja28
ale widze ze woli domniemywac o jakims uszczerbku niz odpowiedziec na pytanie w zasadzie proste :O

Gość lkjhgfdsa
Ja mam 23, mój partner 26, jak się dowiedział że jestem dziewicą to się ucieszył wręcz i poczuł dumny, że to on jest tym, którego wybrałam do "pierwszego razu". Ok, może faktycznie nie mam wybujałego temperamentu i mnie nie cisnęło w majtach, żeby się z kimś bzyknąć, ale to nie znaczy od razu, że jestem kłodą ;P. Po prostu są jeszcze na świecie dziewczyny, które seks łączą z miłością, a nie trafiły na nikogo odpowiedniego i nie chciały się bzyknąć z byle kim , byle mieć to za sobą. A jeśli facetowi naprawdę zależy, to będzie tym czulszy i bardziej cierpliwy, powoli wprowadzając partnerkę w ten świat, niezależnie od tego, ile ma lat. Zresztą też bardzo wiele zależy od temperamentu i charakteru dalej osoby, są laski, które mimo 20 partnerów nadal są kłodami, a są odważne dziewice z inicjatywą (ja jestem wprawdzie bez inicjatywy, za to jak zacznę być antykłodą to niekiedy aż z łózka spadamy xD). Podobnie różne aktywności są fajne lub nie do przyjęcia dla różnych osób, moja niechęć do seksu oralnego (może kiedyś się zgodzę ale niechętnie) czy analnego (jak dla mnie zboczenie, facet jest kryptogejem albo ma małego, albo żonka ma już tak rozjechaną c*pkę), co nie oznacza, że nie lubię innych licznych form aktywności, w których staram się dokształcać. Zresztą podobno nieudolność jest słodka :P.

Gość Defender
Nie słuchaj niektórych bzdur. Naprawdę poważny mężczyzna będzie Cię za to kochał, że byłby Twoim pierwszym. Dla kochającego mężczyzny nie będzie nawet problemem gdy pierwszy raz z Tobą będzie dopiero po ślubie. Cieniasy z obecnych gimnazjów czy kolesie co lubią łatwiznę niech się nie odzywają. Love is not Sex - niektórzy mają okazję to poczuć i zrozumieć, inni nie poczują i nie zrozumieją tego nigdy.

Gość ogolnie rzecz ujmujac
to facet chyba bedzie sie cieszyl , jesli ma 30 lat to raczej jest malo atrakcyjny skoro do tej pory nie jest w powaznym zwiazku wiec , trafilo sie slepej kurze ziarno

Dziwne. O ile niektórzy faceci cieszą się, że ich dziewczyny są dziewicami o tyle ja wzbudzałem tylko zniechęcenie do dalszych kontaktów ze mną, będąc w tej samej sytuacji :D

Gość Defender
Każdy prawdziwy mężczyzna będzie się cieszył, że jego dziewczyna którą pokochał jest dziewicą i będzie to powód do dumy, że będzie mógł być Twoim pierwszym i każdym następnym. Że z nim będziesz wspólnie odkrywać piękne rzeczy.

" jesli ma 30 lat to raczej jest malo atrakcyjny skoro do tej pory nie jest w powaznym zwiazku" Bo każdy co się do 30-stki nie ożenił to pedał. Muahahahahaha!

Gość klaudia-03.09
Ludzie to tutaj na prawdę mają nie po kolei w głowie... Mało atrakcyjny bo ma 30 lat i się jeszcze nie ożenił... kurna co za głąb to napisał...???