Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermit

Długie- czy nie lepiej być sukinsynem??

Polecane posty

Gość azdajica
bo dobrych facetow jest 0,0000000000000000000000000000000000000000001% nielatwo trafic na takiego, i zeby heszcze mial wyglad

na dobrych facetów nie zwracacie uwagi i zas pierdolicie ze tacy sie wam podobają ale jak takiego spotkacie to mówicie mu zostańmy przyjaciółmi 🖐️

Gość sdfdghdgh
Widzisz hermit, kazdy z nas musi przejsc przez cos takiego. Mnie tez kilka razy faceci wystawili w chamski sposob i nigdy do glowy by mi nie przyszlo zeby sie asekurowac kosztem uczucia innej osoby. Co Ci to da ze bedziesz wrednym chamem? Naprawde myslisz ze dzieki temu zaskarbisz sobie czyjes uczucia? Tak naprawde to wiekszosc tych niby niedostepnych i chamskich facetow to sa kaleki emocjonalne ktore boja sie zranienia dlatego wola sie ubezpieczac na zapas. I to jest wedlug Ciebie fajne? Badz po prostu soba, nic nie udawaj i nie wyzywaj sie na innych osobach za to ze jakas tam laska Cie zostawila. Badz mily,kup czasem kwiatka ale tez nie pokazuj dziewczynie ze moze zrobic wszystko a Ty i tak bedziesz, jak poczuje troche niepewnosci to wtedy jest wieksza szansa ze bardziej ja w sobie zauroczysz. W waszym wieku to normalne ze zwiazki sa burzliwe i rzadko kiedy takie nastoletnie znajomosci z liceum koncza sie zwiazkiem na cale zycie. Takze przygotuj sie na to ze mozesz w zyciu spotkac jeszcze niejedna osobe ktora albo Tobie nie bedzie odpowiadac albo Ty jej i nie zatrac swojej wrazliwosci bo bedac wrednym chamem wiele rzeczy nie bedziesz w stanie dostrzec czy poczuc.

Gość azdajica
kobieto puchu marny -> za niski standard 🖐️

Panny lecą na sukinsynów i na gości z zasobnym portfelem Jak są już starsze i wdzięki nie takie jak kiedyś to wtedy dochodzą inne wartości do głosu bo o partnera trudniej. Ale na co komu wczorajsze piwo.

Gość Hermit
@browneyes25 O tak mój Wielki Mistrzu, chce abyś dopisał mi scenariusz na przyszłosc i chciałbym również wiedzieć jak to jest z chłopcami-prawiczkami. Proszę podziel się swą sekretną wiedzą gromadzoną przez dekady i oświeć mnie o Wielki. Kompleksy może jakieś mam jak niemal każdy.Nie uważam, że jestem wspaniały i super. Napisałem jak się wobec kobiet zachowuje i że zwątpiłem trochę w to czy warto tak je traktować. Nie widzę nigdzie abym pisał:" Kurwa, jestem taki wspaniały, taki super i taki zajebisty a ona mnie olała". Opisałem sytuacje i tyle. Bardziej martwiłbym się o Ciebie gościu. Boli Cię chyba to,że uważam się za osobę nieźle wyglądającą. Czyżbyś Ty miał jakieś kompleksy ? Wiesz ... Z twarzą zbytnio nic nie zrobimy ale 6 odpowiednich posiłków dziennie + siłownia 3 razy w tyg i będziesz jak model. Na pocieszenie mogę Ci powiedziec, że ja na przykład zbyt wysoki to nie jestem(175cm). I przestań pluć tak jadem ;p Poza tym trochę to smutne, że osobie tak dojrzałej i dorosłej średnio wychodzi składanie zdań... ;( No ale cóz... Na pewno odnoszę mylne wrażenie i wcale nie jesteś ćwierć mózgiem. Jeszcze jedno ... Masz w 100% racje z tym, że niewiele mogę zaoferować kobiecie. Bo czym w dzisiejszym świecie jest miłość,troska i wsparcie. Dzięki wszystkim za wpisy.Wątpię, żebym jednak zamienił się w skurwiela. Miałem po prostu chwile słabości i tyle( w koncu jak wspomniał browneyes25 MAM KOMPLEKSY).Dostane pewnie jeszcze parę razy w dupę no ale cóz ...

hermit nie unos sie tak bo po pierwsze jestem kobieta nie facetem ,a po drugie wiem ze na pewno tak bedzie bo ty masz dopiero 20 lat ,za 2 lata w zwiazku z jakas laska sie znudzisz i zapragniesz nowej zdobyczy to bedzie silniejsze od ciebie i pojdziesz w tango ....i potem nici z twoich wypocin o milosci i trosce i wsparciu bo ani jednego ani drugiego ani trzeciego by od ciebie nie otrzymala po czasie znudzenia , kapujesz ....

a jeszcze zapomnialam dodac ze teraz szukasz jakiejs laseczki do potrenowania i rozprawiczenia cie ....jak juz co nieco zasiegniesz ogolnej wiedzy seksualnej zapragniesz poszerzac ta wiedze ale niekoniecznie z ta sama partnerka .....testosteron ...:P

Gość Hermit
@browneyes25 Nie 20 a 18 to po pierwsze. :P Nie rozumiem dlaczego uważasz, że poszedłbym w tango, gdybym był z kobietą na której by mi zależało. Jeżeli znalazłbym porządną, sympatyczną i ładną dziewczynę to nie wydaje mi się, żeby tak było. Nie myślę tylko wackiem ... A że nikogo takiego nie mogę obecnie znaleźć to tak masz racje, zastanawiam się czy nie znaleźć sobie pustej "laseczki do potrenowania". Trochę kłóci się to z moimi wartościami ale jak nie będzie innego wyjścia to trudno ... PS. Strasznie złośliwa z Ciebie kobieta ... :P

Gość anka8989898989898989
Hermit Po pierwsze zranisz jakąś porządną dziewczynę/dziewczyny będąc pospolitym ruchaczem... Po drugie na cholere zmieniasz się/chcesz się zamienić na jakiegoś chuja jakich pełno. Jesteś mądry to na cholere chcesz być jak ta reszta pustych palantów z ulicy... Przemyśl to bo inaczej nie będziesz w życiu szczęśliwy... To że jeden twój pusty kumpel powiedział głupotę to nie musisz się zniżać do jego poziomu. Po trzecie masz dopiero 18 lat! Związek w tym wieku jest głupi! Jesteś niedojrzały do jakichś prawdziwych miłosnych uniesień. Mam nadzieję, że przez jedną głupia szmatę nie zmienisz się na głupiego pustego fiuta. Miej trochę odwagi i mózgu. Myśl głową jak do tej pory - nie fiutem...

Gość Shepherds
@ Browneyes25 Cóz za brak wiary w jednostkę oraz generaliacje wynikające zapewne z doświadczeń z własnego podwórka. Aż dziw bierze, że 25 letnia kobieta wysnuwa wnioski na podstawie obserwacji jakiegoś tam środowiska/grupy. A moze nie zauwazylas jakiegos innego wzorca? tak bywa nie przejmuj sie, twoj swiat pozostanie takim jakim bedziesz go postrzegać :) @ autor Nie, jeszcze nie idz w strone skurwiela, za wczesnie - jeszcze dostań kilka razy po dupie, potem się zmień, zobacz czy dasz rade, porownaj sobie oba podejscia i wybierz najwlasciwsze dla siebie. A najlepiej poobserwuj, ze nie tylko skurwiele maja porzadne laski i dowiedz sie jak to zrobic i jak sie zachowywac w stosunku do kobiet aby byc pociagajacym nie rezygnujac z SIEBIE:)

Gość anka8989898989898989
Też nie miałam faceta i co mam sie zamienić w kurwę żeby seksu spróbować? Wolę być sobą...

Gość Hermit
@anka8989898989898989 Dobra, przekonałaś mnie ... Nie chciałbym aby wartościowa osoba czuła się z mojego powodu tak jak niedawno ja się czułem. @Shepherds Zrobię dokładnie tak jak mówisz ... Jak jeszcze parę razy zostanę wydymany to spróbuje innego wzorca zachowań i zobaczę co z tego wyjdzie.

Gość Odpowiedź kobiety
No widzisz, a ja jestem od Ciebie ponad 10 lat starsza i mam tak w drugą stronę, tzn. to ja zawsze dostaję kopniaka od facetów, których szanuję, podziwiam, o których staram się troszczyć, być przy nich, gdy mnie potrzebują, a już nie daj Boże, gdy ich kocham, a nie tylko jestem w nich zakochana - wtedy to od razu nóż w serce. Skutek taki, że teraz po prostu mój limit cierpienia się wyczerpał i totalnie zlewam mężczyzn, dzięki czemu żyje mi się znacznie lepiej i nareszcie w spokoju. Robię to, co jest dla ważne dla mnie, a nie bezsensownie tracę czas i siły dla kogoś, kto i tak tego nie doceni, a jeszcze przy tym zrani.

Gość Odpowiedź kobiety
I jeszcze dodam, że szkoda, że na swojej drodze nie trafiłam na kogoś takiego, jak Ty. Teraz już mi to zwisa i powiewa. Życie jest zbyt piękne, by je tracić dla dupków.

Shepherds widac wlasnie jak zycie znasz ...nie za bardzo chyba a poznasz dopiero jak ci w doopsko ktos dowali .... jestem poprostu doswiadczona i to w roznych dziedzinach zyciowych niejedno widzialam widze niejedno przeszlam juz ale to mnie wlasnie nauczylo patrzec na zycie inaczej z dystansem ..... zycie prawdziwe zaczyna sie wtedy kiedy czlwoiek jest dojrzaly i odpowiada sam za siebie i za swe czyny .... sorki nie znam dokladnej sytuacji kolesia ale znam wiele innych przypadkow roznorodnych ..... autorze a gdybys np zamienil sie w tego skurwela jak to mowisz i w dodatku zaplodnil jakas laske przez przypadek to co wtedy robisz ???? autor raczej ma z innymi rzeczami problem niz z tym ze on taki kochany i mily a laski go nie chca....

Hermit takze lepiej idz do burdelu poruchaj a nie zawracaj dziewczynom w glowach bo rozkochasz wykorzystasz i odejdziesz....

Gość Odpowiedź kobiety
Hermit, zapomniałeś o swoim wątku?

Gość Hermit
@browneyes25 Nie chce wdawać się z Tobą już wiecej w dyskuję bo według Ciebie jaki bym nie był to i tak skrzywdze kobietę. Nie sprawiasz wrażenia osoby zbyt polotnej więc wybacz, że oleje Twoje złote rady. @Odpowiedz kobiety Przykro mi, znam ten ból kiedy jestes w stanie zrobic dla kogoś wszystko a ten ktoś traktuje Cię przedmiotowo. Podobnie jak Ty zaczynam mieć na to wszystko wyjebane. Przestaje wierzyć w miłość i sens jakiegokolwiek związku. I jeszcze jedno. Wczoraj moze troche mnie poniosło... Nie zamienie się w skurwiela, po prostu czasami wkurwiam się , że duża część kobiet woli cwaniaczków i krętaczy od normalnych, mających poukladanych w głowie facetów. Widocznie brałem się za nieodpowiednie kobiety ...

Gość bo maniurki szukasz:O
poderwij skromna dziewczyne:)taka na pewno doceni dobrego chlopca co? nie robi juz:D

Hermit.... Nie myśl o tym. I tak nie wytłumaczysz sobie, dlaczego tak jest. Jestem od Ciebie dwa razy starszy. Po trzech związkach (w tym jednym małżeństwie) i też kiedyś zadawałem sobie to pytanie... Ale już mi przeszło;) Ten świat jest tak skonstruowany, że dziś masz a jutro już nie masz:) Łap, chłopaku, życie i nie zastanawiaj się co, jak i dlaczego.... Po prostu są ludzie i taborety;) O taborety się potykasz, a z ludźmi żyjesz, rozumiesz?;) Pozdrawiam:)

Gość oj Hermit Hermit
dlaczego nie masz o 20 lat wiecej ? :P Bardzo cenie sobie takich facetow jak Ty, serio i to bardzo budujace, ze wsrod dzisiejszej mlodziezy istnieja takie typy jak Ty. Troche w zyciu przeszlam i niejednokrotnie dostalam po dupie wlasnie od facetow, co jednak nie zmienilo mojego podejscia do plci przeciwnej. Nadal uwazam, ze dobrzy mezczyzni istnieja a poznanie przeze mnie typow nieodpowiednich nie upowaznia mnie do ogolnej, nieprzychylnej oceny mezczyzn jak i zarowno do zmiany mojej osobowosci, w ktorej musialabym zatracic to co jednak we mnie piekne i przejsc na model cwaniary i manipulantki. Wierze, ze spotkasz odpowiednia partnerke, ktora Cie doceni. Zobaczysz, ze tak bedzie. Trzymaj sie Rycerzu ;) 😘

Gość Nic z tego nie bedzie
Autorze, zalezy na jaka dziewczyne trafisz. Tu nie ma jednego schematu. Dla jednej bedziesz wymarzonym ksieciem z bajki, dla innej zwyklym nudziarzem i egoista. Po prostu zle trafiles. Ta dziewczyna to przyklad niedojrzalej, samolubnej slodkiej idiotki. Nie przejmuj sie i nie generalizuj! Szukaj skromniejszych dziewczyn, dla ktorej beda sie liczyly przede wszystkim duchowe wartosci, a nie kasa i dobra zabawa. Powodzenia.

Gość oj blasku najbielszy
chcesz powiedziec, ze jestesmy rowiesnikami i ze rycerskie zycie Ci sie marzy ? ;):P