Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermit

Długie- czy nie lepiej być sukinsynem??

Polecane posty

Gość arnika n1
mozesz traktowac laski jak puste lalki bo niektore takie sa , ale co bedzie jezeli skrzywdzisz jaka madra i dobra dziewczyne? nie ktore na prawde potrafia docenic dobroc i wiernosc , ate puste laski to zwylke kurewki.mnie tak koles potraktowal , gdzie moge z pewnoscia oswiadczyc ze jestem wartosciowa dziewczyna.

Gość oj blasku najbielszy
pewnie podobne i rozczarowania tez by sie pewnie pokrywaly ;) ale stawiam sprawe jasno: ja taka ksiezniczka jak Ty rycerz bez zbroi :P:D no a zycie to nie bajka ;)

hahaha... rozczarowania też się pewnie pokrywają;) wiesz... żeby być księżniczką nie potrzeba mieć zamku... a do rycerskości zbroja tez raczej jest niepotrzebna...;)

to powiedz mi o co tak naprawde w tym wszystkim chodzi ? bez zamku... w piwnicy, ale razem ? bez zbroi, ale rycerskie serce ? no doslownie jak bajka :P ok, ok zartuje.

ja wiem o co chodzi w tym wszystkim. dużo musiało się zdarzyć, żebym zrozumiał;) jeśli trzeba byłoby, to i w piwnicy moga być razem rycerz i księżniczka;) chociaż wolałbym na wieży "rycerzyć":D:D:D:D

Gość darek34
niestety moim zdaniem większość dziewczyn , kobiet woli skurwieli :( :( nakręca je to, że facet może iść do innej, że uśmiecha się do innych, że inne się do niego uśmiechają, że może ją zdradzać z innymi za ich plecami. dla większości kobiet tylko taki facet może liczyć na to, że kobieta będzie się o niego starać, walczyć, zabiegać o niego. jak jest wierny i zapatrzony tylko w nią to kończy z nożem w sercu wbitym przez plecy i jest wyśmiewany od cipy , ciepłych kluch itd. nawet tu na forum. (((a faceci???????))) a co mozna powiedziec o wiekszosci dzisiejszych facetow: egoisci traktujacy kobiety jak worek na sperme, zero szacunku, honoru i zadnych wartosci ))) bez przesady, ale większość kobiet jak napisałem woli zdradzającego skurwiela niż czułego i wiernego faceta. szczególnie, że skurwiele zdradzający na lewo i prawo mają więcej zasobów materialnych :) :)

Gość aaaaaaaaa wkurzony jestem
autorze mogę ci doradzić bo mam 10 lat więcej niż ty. nie możesz przeginać ani w jedną ani w drugą stronę

cos mie sie wydaje, ze dziecko drzemie w kazdym z nas z dojrzalszym jednak spojrzeniem jako ze z wiezy... lepsze horyzonty :D;)

hahahahaha... no raczej lepsze horyzonty są z wieży;) tylko wejść na wieżę trochę trudniej, niż zejść do piwnicy:P dziecko trzeba w sobie nosić cały czas. jak tylko się za poważnie zrobi, znaczy, że już pora wkładać papierowe buty...:D:D:D

papierowe buty to cos jak skrzydla Ikara ?:P to moze lepiej o bosych stopach - nie ma wtedy mowy o powaznosci, bo przeciez powaznie to wszyscy w butach chodza ! ;)

hmmm, nikt tak do mnie juz nie mowil od niepamietnych czasow :D ale dziecko pisze z salonu ze starego komputera, na nowszej ciut klawiaturze ;) ale tak serio to mna zawracac sobie glowy nie warto, aha, aha, mam tendencje do zlych wyborow - buty tez niwygodne zdarzylo mi sie miec :D

hahaha... też popełniam złe wybory, ale... kiedyś musi się zmienić ta tendencja;) i co?? to ma oznaczać, że nie warto mną sobie głowy zawracać, rycerzem??:P a buty kupuję zawsze wygodne;) nie odpowiedziałaś...;)

Gość kubusiowa puchatka
a ja mam 30+ i dochodzę do wniosku że nie ma uczciwych mężczyzn, każdy się za takiego tylko podaje ale życie weryfikuje zbyt mocno no i co ja biedna mam zrobić? na kobiety się przerzucić chyba :D

dobrze, jestem grzecznym i dobrze wychowanym dzieckiem :P w najlepszym wypadku pisze 1000 km od Ciebie , a w najgoszym 1800, zadowolony ? :) tak, to musi sie skonczyc, chcialam ksiecia a tu mi sie rycerz nadarza ;):D

Gość kubusiowa puchatka
bielszy ale trafiła Ci się chociaż jedna kobieta która była ok? Bo wiesz, mi się nigdy taki mężczyzna nie trafił. Czy to może ze mną jest co nie tak i takich panów przyciągam? Mimo wszystko ciągle się rozglądam :)

nie istnieje, ani ksiaze, ani ryczerz tak jak nie istnieja ksiezniczki i krolewny. ale jakie to szczescie, ze istnieja kobiety i mezczyzni z krwi i kosci, co wiaze sie z niedoskonaloscia obu plci. swiadomosc wszelakich mankamentow pozwala czuc sie po prostu ludzko :)

Z reguły powodzenie mają właśnie Ci kochający, dbający, ale z lekko złośliwym, czy wręcz chamskim usposobieniem.

Gość bielszy niz blask
pewnie jest tak, jak piszesz... całe szczęście, że zdarzają się jeszcze rycerze:D kubusiowa... zdarzyło mi się spotkać jedną... ale za gówniarz jeszcze wtedy byłem i nie potrafiłem tego docenić;) ja wiem, że nie wszyscy jesteśmy źli.. tak kobiety, jak i mężczyźni.. cóż? pomimo zawodów i ran, pozostaje czekać, że spotka się tego kogoś, kto nie okaże się szubrawcem:):):)

Gość pomaranczowy blasku najbielszy
skoro rycerze to i ksiezniczki :P serio wciaz czekasz ? to zapewne po rycersku nie odrzucasz ryzyka, bo przeciez znalezc kolejnego szubrawca jest tak samo prawdopodobne jak go ominac ;)

Hermit teraz jestes zastarszonym prawiczkiem ktory nie wie jak to sie je i z czym to sie je ...pokochasz pierwsza dziewczyne ktora wprowadzi cie w tajniki zycia seksualnego i ogolnie bedziecie chodzic za raczeke itd....bedziesz ja szanowal adorowal ...do czasu az pojawi sie cos nowego nawet powiedzmy po wspolnych 6 latach !!! heheheh ale jak ci Hermitku motylki z brzuszka wyfruna to wlasnie wtedy sie zastanowisz sie jak tu dalej zyc bez tego hehhehe

ha... na pomarańczowo mi się napisało niechcący.. cóż.. jeśli są rycerze to i księżniczki być powinny:P rycerz nigdy nie boi się ryzyka. można zawsze stanąć na kopie, albo miecze... ale chyba lepiej przyjąć wstążkę niewieścią i dbać o niewiastę, która ją podarowała, niż walczyć nieprawda??:):):) szkoda tylko, jak panna przewrotną się okaże... Się zagalopowałem;);)... prawie jak u Sienkiewicza mi się napisało:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D czekam, szukam i... zawsze jakiś szubrawiec się znajduje:P

Gość rycerzy w bialym blasku
jak dla mnie to i Mickiewicza mozesz poudawac ;) coz... na Zosie to juz sie raczej nie nadaje, ale Telimena byc moglabym :P co to znaczy dla Ciebie dbac o niewiaste? - tak przekornie zapytam ;) panna przewrotna okazac sie moze, ale to juz w pakiecie ,, podejmij ryzyko,, a propos przewrotnosci kobiecej mam cos, co mawiala moja babcia o mezczyznach w celu pouczania mnie no i zeby bylo po rowno, bo przeciez w epoce rownouprawnienia jestesmy;) nie wierz chlopakowi, nie wierz i mezczyznie , bo ona ma karmelek zmoczony w truciznie :D:D

Gość grtgytryrt
Bielszy zaglądasz tu? Gdzie Cię można spotkać? Poznać?:)