Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermit

Długie- czy nie lepiej być sukinsynem??

Polecane posty

Gość Hermit

Witam. Piszę tutaj ponieważ na skutek różnych wydarzeń w życiu, moje wartości i przekonania,którymi do tej pory się kierowałem, idą powoli się jebać... Osiemnaście wiosen mi dopiero stuknęło dlatego też chce zapytać kogoś bogatszego w doświadczenie: Czy naprawdę trzeba zachowywać się jak skurwiel, żeby kobieta Cię pokochała ? Widzicie ... Całe swoje młode życie uważałem, że kobietę na której mi zależy powinienem traktować z klasą.Szanować ja, dbać i troszczyć się o nia, dać kwiatka czy prezent od czasu do czasu, być dla niej oparciem, robić wszystko by czuła się najpiękniejsza i najwspanialsza. Myslałem,że właśnie takiego faceta chce większość kobiet tym bardziej jeżeli dodatkowo dobrze wyglada,dba o siebie i jest dobrze zbudowany. Ktoś mi pewnie napisze, że mam za swoje bo jestem cipka czy wyżej wspomnianymi ciepłymi kluchami. Tylko że tak nie jest. Potrafię sobie w życiu radzić, mam wyjebane na to co ktoś o mnie mówi bądz myśli, nie poddaje się i nie załamuje się jak mi coś w życiu nie wychodzi, mam swoje zdanie i nie boję się go bronić... Okazuje się ze jednak popełniłem błąd. Dziewczyna na której mi zależało od kochającego,dbającego o nią faceta wolała gościa który zachowywał się jak skurwiel i ciągle ją ranił. Gdyby chociaż lepiej ode mnie wyglądał to miałbym jakieś uzasadnienie ,dlaczego tak sie stało... Było to pare miechów temu... Pogodziłem się z tym, nie mam doła, można by powiedzieć, że wszystko wróciło do normy. Jednak zastanawiam się jak to jest ... Dostrzegam, że kobiety wolą skurwieli od dbających o nich facetów. Stąd też moje pytanie... Czy naprawdę tak jest ? Zastanawiam się nad tym czy nie zaczac traktować kobiet tak jak powiedział mi kumpel: czyli jak dziurę na wacka... . Do tej pory jak traktowałem je dobrze to zle na tym kończyłem ... Wyglądam niezłe, jestem dobrze zbudowany, do najgłupszych nie nalezę, wyróżniam się z tłumu... Może to naprawdę czas aby się zmienić w "taniego ruchacza". Pytanie głównie kieruje do facetów którzy traktują/traktowali kobiety tak jak ja.Jak na tym wychodzicie/wyszliscie ?? PS. Kobiety oczywiscie też mogą wrzucic swoje pare groszy ...

Gość a faceci???????
dziewczyna jest mloda, naiwna i niedojrzala, poszukaj sobie normalnej a co mozna powiedziec o wiekszosci dzisiejszych facetow: egoisci traktujacy kobiety jak worek na sperme, zero szacunku, honoru i zadnych wartosci:o

Gość jak dla mnie to jesteś
pieprzonym miękkim egoistą. bo nie wyszło Ci z jedną dziewczyną, to od razu masz zamiar zranić parę lasek żeby sobie odbić? pewnie, że łatwiej jest traktować dziewczyny jak "dziurę na wacka". tak samo jak łatwiej jest kłamać, kombinować, kraść...przecież trzeba sobie radzić, nie? a wszyscy wkoło kłamią i kradną, i dobrze sobie radzą, więc po co być frajerem uczciwym czy uczuciowym? więc bądź sobie tym sukinsynem, bo w jakaś głupia siksa Cię olała...napędzaj to wszystko, zrań parę dziewczyn żeby one potem tak jak Ty, zaczęły się bawić facetami i ranić kolejnych ludzi... :o

Gość a bycie soba?
gdzie to jest albo trafisz na swietna rowna dziewczyne albo na taka co bedzie leciala tylko na macho proste

Gość a faceci???????
sama dostalam dwa razy mocno w kosc i dopiero za 3 trafilam na super mezczyzne. po kazdym z tych kopow mowilam sobie juz nigdy wiecej, ale nigdy nie myslalam, zeby sobie to odbic na niewinnej osobie! KAZDY JEST INNY, szukaj w tym bagnie sa tez wartosciowe osoby:-)

a ja ci powiem szczerze ze jak dla mnie to ty jestes szczeniakiem za przeproszeniem i z mego doswiadczenia ci powiem ze jeszcze wiele czasu minie zanim staniesz sie dojrzaly przedewszytskim emocjonalnie i jak narazie to ty chlopcze poznawaj sam siebie ucz sie zycia a przyjdzie czas ze dowiesz sie co jest wazne w zyciu i napewno znajdziesz kobiete i bedac dojrzalym z bagazem doswiadczen uda ci sie zwiazek stworzyc...

Gość podobnie kiedys miałem
stary tez kiedys mialem podobnie, rozeszlem sie z dziewczyna choc z przy mnie nic by jej w zyciu nie brakowało. Związała sie z "marginesem społecznym" trzeba samemu dostac w twarz zeby to pojac. Musisz tez byc troche chamski, trzymac je krótko i sie nie pier.... ale oczywiscie trzeba to tak umietejetnie robic zebys łaczyl to z byciem inteligentnym na poziomie fecetem który czasem bywa dzentelmenem np. puszczanie przodem w dzwiach. Ehh takie sa kobiety oczywiscie nie wszystkie, w ciagu ostatniego tygdonia pozanałem dwie nowe dziewczyny na dwóch róznych imprezach. Mimo ze miały chlopaków i pisały do nich esy w czasie party nie przeszkadzało im łapac za hu.. i dawac buzi. I gdzie tu jakies wartosci... tylko szukaja co by tu na boku zaliczyc, i wrocic do kochajacego faceta co bedzie je woził fura i spełniał zachcianki. Takie czasy teraz.....

Gość Hermit
@ browneyes25 W takim razie skoro mam do czynienia z osobą o tak zajebiście wielkim doświadczeniu życiowym to się ze mną nim podziel. Możliwe, że jestem głupi,że nie zachowuje się tak jak należy ale do tej pory bycie fair i traktowanie kobiet jak należy niczego dobrego nie przyniosło :P Dlatego dochodzę do wniosku, że czas się zmienić. Skoro jest popyt na sukinsynków to trzeba temu sprostać. I tak przez moje chore, staromodne poglądy które zakladały, że dobrze będe robił tylko kobiecie którą kocham, wciąz jestem prawiczkiem. Mam nadzieje, że czytając to Mój Wielki Oświecony Mistrzu z Przeogromnym Życiowym Doświadczeniem odczuwasz satysfakcję, że są jeszcze tacy ludzie jak ja. Spoko zdążę nadrobic ... Musze się tylko pozbyc głupich poglądów...

Gość Hermit
@ podobnie kiedys miałem No własnie tak chce się zacząć zachowywać... Skoro bycie miłym, kochającym i troszczącym się nie działało do tej pory, to trzeba spróbować czegoś innego. Zobaczymy jak pójdzie gdy będę "inteligentym, chamskim kutasikiem" zachowywującym się od czasu do czasu jak człowiek.

Gość do Autora PPP
Czy zamiast zmieniac sie w sukisyna nie lepiej zamiast suk lubiacych sukinsynow wybierac normalne i mile kobiety, doceniajace dobrych partnerow??? Ja naprawde nie rozumiem, czym Wy sie faceci, kierujecie. Zawsze jak jest do wyboru mila, sympatyczna, swieza i ladna dziewoja, a sztucznie poprawiana, wredna i niemila zolza, albo chocby i z wygladu przyjemna, ale taka, co to po charakterze zaraz mozna poznac, ze jest egoistka i bawi sie ludzmi - zawsze wybierzecie te ostatnia ...

Gość do Autora PPP
I uwaga druga: nie dziwne, ze nie poznajesz wartosciowych dziewczat, skoro szukasz ich na imprezach i zadajesz sie z "wartosciowymi" ludzmi, traktujacymi innych ludzi instrumentalnie ("dziura na wacka").

Gość zajebisty27
"Ja naprawde nie rozumiem, czym Wy sie faceci, kierujecie. Zawsze jak jest do wyboru mila, sympatyczna, swieza i ladna dziewoja, a sztucznie poprawiana, wredna i niemila zolza, albo chocby i z wygladu przyjemna, ale taka, co to po charakterze zaraz mozna poznac, ze jest egoistka i bawi sie ludzmi - zawsze wybierzecie te ostatnia .." ponieważ jest seksowna - jej CIAŁO jest seksowne

Gość oto mój grosz
Kochany Autorze. W żadnym wypadku nie jesteś ciepłą kluchą. Dziewczyna jest młoda, niedojrzała. Mój facet urzekł mnie właśnie tym, że traktuje mnie z klasą, szacunkiem. Nie podnosi na mnie głosu, nigdy mi nie ubliżył. Potrafi być stanowczy i kulturalny zarazem - taką cechą może pochwalić się niewiele mężczyzn w dzisiejszym świecie. Długo szukałam takiego dinozaura, przedzierając przez gąszcz skur*ieli właśnie. Znajdzie się taka, co w końcu to doceni, a wtedy nie wypuści Cię z rąk. A kobietki pokroju Twojej byłej ciągle dzwonią i piszą do mnie jakie to one są nieszczęśliwe i zaniedbane w związkach, że faceci źle je traktują. Cóż więcej moge powiedzieć...

Gość Hermit
@do Autora PPP Dziewczynę o której pisałem poznałem w szkole. Dobrze ucząca się, sprawiająca wrażenie osoby normalnej. Tylko jak człowiek się zakocha to nie widzi pewnych rzeczy. Dziewczyn nie szukam na imprezach... Znajomi to ludzie normalni, nie żadna hołota i chamstwo . A słowa " dziura na wacka" usłyszałem od kumpla, który też został wyruchany przez dziewczynę. I jeszcze jedno ... Jeżeli pokażesz mi dziewczynę sympatyczną, w miarę ładną (nie oczekuję nie wiadomo czego), która doceni to jaki jestem naprawdę to ją biorę . Ja mam już dość szukania i bycia dymanym .

Gość Kuntakinte007
Witamy w szarej rzeczywistości:) Koleś masz dopiero 18 lat, Twój światopogląd się jeszcze zmieni. Jak sobie przypomnę siebie sprzed 12 lat to wydaje mi się, że miałem dokładnie takie same rozterki co Ty.

nawet moge ci scenariusz dopisac na przyszlosc zakochany Romeo .....chcesz wiedziec jak to z wami chlopcami jest prawiczkami...???

a czemu twierdzisz czy tamten gosc akurat wygladal gorzej od ciebie ???? moze tylko w twoim mniemaniu TY jestes taki wspanialy i super ...typowy egoizm ...zakompleksiony jestes pewnie i cos cie trafia ....ale nic lepszego nie ma jak praca nad soba i czas .... jak narazie to ty tak naprawde nie zawiele mozesz kobiecie oferowac takze przed toba kilka lat na tzw wyszumienie sie ,pozyjesz troche w doroslym zyciu to miejmy nadzieje zrozumiesz o czym mowie ....

Gość świnka peppa
Nie wziąłeś pod uwagę tego że tamta dziewczyna Cię po prosstu nie kochała? nie zmusisz nikogo do miłości,ale prawda jest taka że my wolimy skkurwieli :P

Gość arisa sa
"Całe swoje młode życie uważałem, że kobietę na której mi zależy powinienem traktować z klasą." A ja całe swoje młode życie szukam faceta, który wyznawałby taką zasadę. Nie każda woli "sk**wieli".

Gość azdajica
autorze, wytlumacze Ci to w jednym zdaniu: okreslony typ mezczyzn, przyciaga dany typ kobiet tj. ja np (jestem kobieta) bardzo cenie u facetow kulture, dobre mnie traktowanie, staranie sie itp, tacy faceci sa dla mnie bardziej pociagajacy, taka alegoria rycerza. Natomiast typ skurwysyna, ktorego stosunki z kobietami opieraja sie wylacznie na jebaniu, mnie poprostu odpychaja. Ja nie mam kompleksow i dlategotez nie potrzebuje sobie czegos udawadniac, bedac z tzw. "trudnym facetem" prosciej mowiac ze skurwielem. Odpowiedz sobie na pytanie jakiej TY kobiety szukasz, uwierz, znajdzie sie taka co to doceni ;)

kazda woli skurwiela do zabawy i do ruchańska ale jak juz sie wyszaleje to szuka sobie kogos spokojnego szanującego kobiety na stałe i czesto to są panny z dziecmi które nagle zaczeły zwracac uwage na tych na których wczesniej by nie spojrzała 🖐️

Gość azdajica
nie trzeba byc skurwielem, zeby dobrze ruchac 🖐️

sukinsyn czy grzeczny żadna różnica parę ładnych słówek i zajebisty seks + trochę kasy wiecej im nie potrzeba te miłości i starania się możesz sobie w dupę wsadzić, na tym daleko nie zajedziesz

Gość azdajica
Kobieto puchu marny -> no, to nie do pozazdroszczenia z jakimi kobietami miales do czynienia