Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunio.chocolate

HELP Farbowane Blondynki!!!! szukam farby by mieć dziecięcy blondzik

Polecane posty

Z natury jestem ciemną brunetką, ale na wiosnę rozjaśniałam włosy u fryzjerek i mam jaśniutką platynę. Ale marzy mi się taki jaśniutki, beżowy zimny blondzik, taki jak mają dzieci :).... Lecz cokolwiek daję na włosy(tylko na jakieś kosmyki by całych nie zniszczyć) to albo nic mi nie wychodzi, albo wczoraj ciemno szary a miał być naturalny blond!!!! Próbowałam już wiele farb zwykle popielate blondy. Co mam dać by wyszedł mi naturalny blond??? Czy może włosy są przemęczone i nic nie przyjmują??? Ale wydawałoby się, że takie rozjaśnione to wszystko powinno wyjść?! Proszę o rade farbowane blondynki!!!!

Gość a jaaaaaaaaa
jakie farby stosowałaś? tylko l'oreala polecam na takie eksperymenty. U mnie wychodzą kolory jak na pudełku.

Stosowałam loreala, wellaton, joanna, londa. W tej chwili wszystko co próbuję , w w ciągu 2tygodni 5różnych farb, to naprawdę nic nie "chwyta" lub na szaro a odrosty nieco na zółto. I o co tu chodzi???? Jestem załamana!!!! :(

Gość polecam garnier
tylko seria bell color

Gość mckkcc
ja uzywam garnier naturalny blond. moze musisz dluzej poczekac z farba na glowie... ja mam zawsze 10-15 minut dluzej niz pisza

Dziewczyny! Dzięki! A jakie odcienie stosujecie? I czy też na włosy mocno rozjaśnione??? Ja teraz wyglądam nieco dziwnie, tak z przodu mam platyne a po obu bokach różne odcienie szarości-wynik próbowania różnych farb i były to: jasny popielaty blond, blond naturalny, lodowy blond, świetlisty blond....:( Ale będę próbować do skutku bo w końcu coś powinno zadziałać, nie???

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa
kup sobie rozjasniacz jakis np joanna i rozjasnij maksymalnie tak,zeby byly biale to sciagnie wszystkie odcienie z Twoich wlosow,< pozniej naloz juz taki blond jak chcesz ja mialam ostatnio takie problemy z blodem,tzn mialam nierownomierny kolor, rozjasnilam az do bialego koloru i pozniej nalozylam farbe loreal kolor blond,troche nie taki wyszedl jakbym chciala wiec za kilka dni kupilam lorael casting creme gloss,kolor nr1021,jest suoer delikatnie rozjasnia najwyzej o dwa tony a wlosy blyszcza jak szalone jedyne co Ci teraz naprawde pomoze to wlasnie maksymalnie rozjasnic a pozniej juz nakladaj wymarzony kolorek

Gość puszka_makreli
joanny szampon koloryzujący (ten 24 mycia) i kolor karmelowy blond. mnie wyszedł słodki i naturalny.