Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idzie zima

kupowalyscie juz buty zimowe dla maluszkow?

Polecane posty

Gość idzie zima

moj 20 miesieczny synek jeszcze nie ma butow na zime. zastanawiam sie jakie kupic. na allegro bede kupowac. doradzcie cos. rozmiar 23.

osobiście mam zasadę że na allegro i wogóle przez internet obuwia nie kupuje bo raz numeracja jest różna u różnych firm a dwa but trzeba dotknąć i przymierzyć by wiedzieć czy bedzie dziecku wygodnie :) takie jest moje zdanie a co do kozaczków dla takiego maluszka to proponuję coś miękkiego na miękkiej podeszwie podszytego futerkiem by dziecku wygodnie biegało się po śniegu :)

Gość kacha31krakow
dokladnie ja na allegro raz kupilam mialy byc dobre bo dla nie chodzącego dziecka od 6-12miesiecy i okazaly sie ze nózka nie chce wejsc podbicie miale niskie i dlatego-poszlam do sklepu i dopiero dobralam odpowiednie butki.

Gość ofelia27
juz kupilam buty tylko nowe i w sklepie po uprzednim zmierzeniu nigdy inaczej

Ja zaczęłam sie rozglądać za takimi zimowymi, byłam wczoraj w Galerii ale nic mi nie wpadło w oczy ładnego, chce żeby były miękkie, wygodne, z oddychającego materiału, żeby noga się nie pociła ale jednocześnie żeby były ciepłe, i niekoniecznie różowe (a dla dziewczynek wszędzie różowe lub fioletowe) w ecco są ładne ale troche wydaje mi się bez sensu kupować buty za 300 zł a dziecko pochodzi w nich ze 4 miesiące, a potem do wyrzucenia. Chyba że upatrzyć model, rozmiar i kupić przez internet, zawsze to troche taniej. Zobacze jeszcze.

w ccc i w boti są zwykle fajne buciki :) i nie w jakiś koszmarnych cenach bo fakt 300zł za buty na jeden sezon to przegięcie :D a co do tych kozaczków dla dziewczynek to faktycznie koszmar bo albo róż albo fiolet albo ewentualnie biel z różowymi dodatkami :/ ale dla chłopców wcale nie lepiej bo owszem kolory normalne za to wybór beznadziejnie mały :/

Ja kupiłam młodszej córce fajne oddychające nieprzemakalne i mięciutkie buty zimowe w Deichmanie firmy Dei-tex za 100 zł. Bardzo jestem zadowolona. Rozmiar 22. Co prawda różowe ale to nie jest najistotniejsze. Sraszej jeszcze nie kupuje na razie ma adidaski.

Gość ja kupilam w ccc
po 59 zł za parę, dla moich urwisów. Wystarczą im. Teraz poluję na kurtkę chłopięcą. Dziś się wybieram na zakupy.

Gość ja kupilam w ccc
Ja bym maluchowi na allegro nie kupiła butów bo ma wysokie podpicie, pulchną nóżkę i wiele butów na niego po prostu nie wchodzi. Starszej kupiłam adidaski przez allegro, ale tylko dlatego, ze były z mojej miejscowości i najpierw je zmierzyłam dziecku. Co zrobisz jak ci maluch nie włoży bucików?

ja zawsze kupuję skórzane, ostatnio tylko polskiej firmy Emel - mają futerko z naturalnej wełny w środku, nigdy poprzedniej zimy nóżka mojej Małej nie zmarzła, Bartki drogie i noga zimna, a cena Ecco to przesada, a "plastikowych" chińskich butów w CCC czy w Deichmanie w życiu nie kupiłabym dziecku. Cóż może i cena czyni cuda, ale nie uczyni, że noga nie zmarznie, takich cudów nie ma.