Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabia

Macie jakis pomysł na prezent?

Polecane posty

Gość sabia

Zbliżaja sie urodziny mojej mamy (45 lat). Może macie jakies ciekawe pomysły? ja niestety nie jestem w tym najlepsza:/

Gość wlasnie jaka cena

Gość Poza Cieniem
jest jesień to pewnie ładny szal tudzież apaszka

Gość sabia
Mysle, że tak do 150 zł. Oczywiście biżuteria odpada, ponieważ ma tego na prawdę sporo. Chciałabym, aby było to cos wyjatkowego :)

Gość Paulana
chyba tak naprawde ty znasz sowja mame i bedziesz wiedziec co dla niej jest wyjatkowe.

Gość Paulana
swoja nie sowja:)

Gość sabia
Siłownia to nie najlepszy pomysł :) Kurcze, na prawdę mam puste w głowie. Może jakąś torebkę, ale też ma ich sporo... Coś wymyśle, ale dziękuję Wam za pomysły:)

Gość Paulana
albo zrob wypda tylko ty i ona np do kina i na jakies jedzonko. zakupy albo spacer. taki wiesz zglebiajacy wiez :) to jest najlepszy prezent uwazam

Gość sabia
Paulana - Wiesz? to może być dobre:) Chyba w tym kierunku pomyslę, tym bardziej, że Ona i tak mało wychodzi, a tak troche sie przynajmniej rozerwie

Gość sabia
albo na striptiz męski :P Żartuje oczywiście, w sumie znając ją zgodziłaby się, ale ze mna byłoby gorzej :)

Gość Paulana
najgorzej jest robic prezenty dla kogos kto ma juz wszystko. tak wiec uwazam ze dzien tylko dla was dwoje to dobry pomysl pozdrawiam

Gość sabia
Tak na prawdę to nigdy nie była na filmie w 3D, więc może do kina ja wyciągnę, a później posiedzimy przy jakimś dobrym winku:)

Gość Paulana
uwazam ze po takim dniu bedzie go glebiej czula i dluzej pamietala niz nastepna torebka ktore sama tez kupuje:) a z toba na pewno wiez sie ze tak powiem poglebi:)

Gość Paulana
kup bilety i powiedz mama jedziemy ...bo juz kupilam;)

Gość nie chce spac!!
a moze jakies zabiegi w spa ???masaz,manicure,pedicure itp

Gość zapisz ją do kosmetyczki
na mezoterapię bezigłową, ładnie ujędrnia skórę, wygładza, nawilża, cena chyba się zmieści w tych 150 zł ewentualnie jakiś peeling albo kuracja z witaminą C, też ładnei rozjaśni i wygładzi cerę albo jakiś dobry salon fryzjerski, takie zabiegi poprawiają samoocenę i samopoczucie lepiej niż nowy szal czy torebka

Gość zapisz ją do kosmetyczki
generalnie pomyśl o czym o czym Mama zawsze myślała: " że szkoda na to pieniedzy", coś na co sama by oszczędzała albo wydawało jej się zbędnym luksusem

Fajnie jakby spełnić jakieś marzenie mamy ;) Ale myślę, że raczej prezenty, z cyklu tak zwanych praktycznych... Mamie na pewno spodoba się torebka, ładna bluzka czy spódnica, albo na przykład biżuteria :) Każdej z nas podobają się chyba kryształy Swarovskiego, a na jomisilv.pl jest dużo pięknej biżuterii właśnie z kryształami - w przystępnych cenach :)