Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimy21

podoba Wam się sukienka czy nie?? (zdjęcie)

Polecane posty

Gość pseudonimy21
Dopiero zaczełam tak naprawde kupować ubrania pod sprzedaż, wczesniej tylko dla siebie. Ale powiedzcie czy z takimi np. ubraniami mam szanse ?? http://www.voila.pl/008/k9yzo/?1

Gość zuuuuuuuzia
beznadziejna!!!!

Gość pseudonimy21
E tam, niektore ubrania są fajne, trzeba je tylko odpowiednio wyeksponować. Wchodziłam na stronki ciucholandów online i tam jest dopiero masakra.

Gość Vink
TY i rozmiar 42?!?!?!!? W zyxiu w to nie uwierze a w tej drugiej sukience z tym jasnym pasem ot wygladasz na 36!!!! jak w ogole mzoesz pwoediziec ze jestes gruba. A te Ubrania sa wg mnie super! bardzo fajne. pokaz cos jeszcze!

Gość pseudonimy21
Na razie wystarczy. Wszystko juz mam popakowane, zostawilam sobie tylko 3 sukienki. Reszta pojdzie do sprzedazy. Zdaje sobie sprawy z tego,ze to za malo, dlatego sklep otworzę od stycznia, narazie ebde zbierać, pod gust każdego. Ale wydaje mi się, że niektóre ubrania są ładne. Cały czas surfuję po sklepikach online i rzeczy mi się nie podobaja. na allegro to samo... Ponieważ dużo podróżuje, chcialabym to polaczyć z zarobkiem. Ubrania z mediolanu, barcelony, paryża. Co o tym sądzicie?? Czy ten pomysl ma szanse realizacji?