Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel_of_darkness***

regularne/nieregularne miesiaczki

Polecane posty

powiedzcie mi bo juz sie sama pogubilam co oznacza ze miesiaczka jest regularna? to ze zawsze jest ta sama ilosc dni miedzy jedna a druga? np. 31 i tak zawsze, czy moze byc jakas tam roznica kilkudniowa w jedna lub druga strone i tez jest ok? czy to juz jest nieregularna i nalezy sie zastanowic dlaczego?

Gość wewe
dokladnie ze jest co np. 30 dni rowno a nie np. 1pazdziernika,1listopada itp.

to moze ktoras z was miala nieregularne i co bylo tego przyczyna?

?

Ja mam bardzo nieregularne. Niby poziom hormonów w porządku, nie mam żadnych torbieli na jajniku a kiedy dostanę to loteria. Czasami mam bardzo bolesne a czasami w ogóle nie wiem , ze dostałam. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest i nie mogę stosować żadnej terapi hormonalnej na uregulowanie tego więc chyba taki mój urok:)

nawet jak masz miesiączki co np. 34 dni to jest ona regularna, miesiączki w normie chodzi o termin to podobno od 24-38 dni.

Gość sdgfgfgfrgfgfgfg
witam mam pytanie: 17 wrzesnia skończył mi sie okres trwal 3 dni w sobote i niedziele zygałąm jak kot a nic takiego nie zjadłam zeby mi zaszkodziło i potem znow w sobote 25 znow wymiotywałam i to 2 raz az lekko bola mnie piersi więc raczej grypy zoładkowo -jelitowej nie mam ani tzw sraczki tez nie sorki za wpis....a bolal mnie dzis troche brzuch ale to napewno nie jest ciąza a dobrze sie terz czuje

taka j. tak to wiem ale chodzi o to ze np. teraz mialam okres po 32 dniach poprzednia po 30 jeszcze poprzednia po 31 itd. nie ze zawsze mam co ta sama ilosc dni